Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Μάιος 2018, 12:32

gassim έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:05
hellegennes έγραψε:
23 Μάιος 2018, 11:40
Τα ΜΜΕ κάνανε την μεγαλύτερη εκστρατεία προπαγάνδας τους στο δημοψήφισμα. Πες μου λίγο ποιο ήταν το αποτέλεσμα.
Η προπαγάνδα του χωνιού, του thepressproject, της kontra news, του αυτιά, του παπαδάκη και δεκάδων άλλων είχε τεράστια επίδραση στο κοινό.
Κι αυτοί ΜΜΕ είναι.
Αυτοί απλώς αναμασούσαν αυτά που ήδη έλεγε ο κόσμος και ενίσχυαν την άποψή τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 23 Μάιος 2018, 12:37

-Ε, εθνίκι, υπάρχει ο αόρατος φίλος σου που είναι και παντοδύναμος και παναγάθος και τα παντα όλα αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούμε να τον δουμε και ο κοσμος ειναι σκατά;
-Ναι φυσικά, μου το είπε ενας κύριος με μουσια που ζει απο την πιστη του κοσμου στον αορατο φιλο μου. Δεν εχω λογο να τον αμφισβητήσω.
-Ε, εθνίκι, είναι οι Ελληνες οι καλοί της υπόθεσης που εχουν παντα δικιο και οι Τούρκοι μογγόλοι βαρβαροι υπάνθρωποι που εχουν παντα αδικο;
- Ναι φυσικά, το έχω διαβάσει σε ενα σωρό εθνικιστικά ελληνικά σαϊτ, σαιτ που υπάρχουν για να πουσάρουν ακριβώς αυτου του ειδους τις αποψεις. Επιπλέον εχω διαβασει και Ελληνες ιστορικους μελετητες. Δεν εχω λόγο να τα αμφισβητήσω όλα αυτα.
-Ε, εθνικι, αμα δεις εναν γερο ανθέλληνα 75 χρονω πεσμένο στο εδαφος και πιο πριν ειχες εναν οχλο Ελληνων να τον βριζει να τον προπηλακιζει και παραλληλα ενω ειναι πεσμένος καποιοι απο αυτο τον οχλο τον περιτρυγυριζουν και ενω φευγει προσπαθουν να σπασουνε το αμαξι του με κλωτσιες τι θα συμπερανεις;
-Μισο να βάλω το thinking hat on - this could take a while...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 23 Μάιος 2018, 12:37

zteo έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:31
Εικόνα
Ενδεικτική των προθέσεων των δραστών και της πολιτικής τους ταυτότητας είναι η πληροφορία που δημοσιεύει η Voria, επικαλούμενη "απολύτως έγκυρες πληροφορίες", ότι ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο, ο οποίος εμφανίζεται στα βίντεο της επίθεσης να φοράει κουκούλα, προκειμένου να του δηλώσει την απόλυτη στήριξή του και να του τονίσει πως θα βρίσκεται στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί.
http://www.news247.gr/koinonia/simera-i ... 16393.html
Θελετε και αλλες αποδειξεις περι οργανωμενου σχεδιου της ΧΑ. :D
Το τηλέφωνο υποστήριξης του γκιόζη Κασιδιάρη μετά το γεγονός αποτελεί απόδειξη οργανωμένου σχεδίου της ΧΑ; Δηλαδή αμα σε πάρει εσένα τηλέφωνο σε βγάλαμε χρυσαυγίτη και τέλος; Βρε δες τί μαθαίνει κανείς.
Παρακαλώ, αποδείξτε ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο της ΧΑ, γραμμένους τους έχω κι αυτούς, απλά αποδείξτε το.
Π.χ τηλέφωνο του Κασιδιάρη ή οποιουδήποτε της ΧΑ στον κουκουλοφόρο πριν ή κατά τη διάρκεια του γεγονότος με συνομιλία "βαράτε τον Μπουτάρη"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Μάιος 2018, 12:38

fagano3 έγραψε:
23 Μάιος 2018, 11:45
Μην συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.

Οι Θεσσαλονικεις ψηφισαν μπουταρη

1 . Γιατι οι νεοδημοκρατες ουσιαστικα δεν ψηφισαν λογω των σκανδαλων και της απουσιας καινουριου αφθαρτου προσωπου απο τη νδ.

2. Λογω της τεραστιας προπαγανδας σελφ χειτινγκ προς τους Θεσσαλονικιους ωστε να γινουν σκουπιδια σαν τους σημιτικους του νοτου.
Οι ΝΔ δεν ψήφισαν; Και ποιος ψήφισε τους υποψήφιους της ΝΔ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 23 Μάιος 2018, 12:42

Yochanan έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:37
-Ε, Γιοχαναν, υπάρχει ο αόρατος φίλος σου που είναι και παντοδύναμος και παναγάθος και τα παντα όλα αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούμε να τον δουμε και ο κοσμος ειναι σκατά;
-Ναι φυσικά, μου το είπε ενας κύριος με μουσια που ζει απο την πιστη του κοσμου στον αορατο φιλο μου. Δεν εχω λογο να τον αμφισβητήσω.
-Ε, Γιοχάναν, είναι οι Τούρκοι οι καλοί της υπόθεσης που εχουν παντα δικιο και οι Έλληνες μογγόλοι βαρβαροι υπάνθρωποι που εχουν παντα αδικο;
- Ναι φυσικά, το έχω διαβάσει σε ενα σωρό εθνικιστικά τουρκικά σαϊτ, σαιτ που υπάρχουν για να πουσάρουν ακριβώς αυτου του ειδους τις αποψεις. Επιπλέον εχω διαβασει και Τούρκους ιστορικους μελετητες. Δεν εχω λόγο να τα αμφισβητήσω όλα αυτα.
-Ε, Γιοχαναν, αμα δεις εναν γερο ανθέλληνα 75 χρονω να μασάει τσίχλα σε εκδήλωση μνήμης να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εκκλήσεις για αποχώρηση απ το σημείο, κάνοντας δηλώσεις κατηγορώντας όσους έχουν διαφορετική αποψη απ τον ίδιο ως Φασίστες, δηλώσεις τύπου "χέστηκα για τους νεκρούς Έλληνες", δηλώσεις εξωτερικής πολιτικής εναντίον της χώρας με έναν όχλο πολιτικαλκορεκτισμού να τον γλείφει πατόκορφα και να ισχυρίζεται αναπόδεικτες φαντασιώσεις τι θα συμπερανεις;
-Μισο να βάλω το thinking hat on - this could take a while...
φιξντ

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 12:47

zteo έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:31
Εικόνα

Ενδεικτική των προθέσεων των δραστών και της πολιτικής τους ταυτότητας είναι η πληροφορία που δημοσιεύει η Voria, επικαλούμενη "απολύτως έγκυρες πληροφορίες", ότι ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο, ο οποίος εμφανίζεται στα βίντεο της επίθεσης να φοράει κουκούλα, προκειμένου να του δηλώσει την απόλυτη στήριξή του και να του τονίσει πως θα βρίσκεται στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί
http://www.news247.gr/koinonia/simera-i ... 16393.html
Θελετε και αλλες αποδειξεις περι οργανωμενου σχεδιου της ΧΑ. :D
Ρε μάστορα, καταλαβαίνεις ότι βασίζεσαι σε χοντροκομμένα ψεύδη αλητών; Τα ΜΜΕ έχουνε ξεσαλώσει τις τελευταίες μέρες σε ψέμματα.

Και ποιον πήρε ε! Αυτόν με την κουκούλα! Κατ' αρχήν...έχει συλληφθεί αυτός με την κουκούλα; Δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα σύλληψη του συγκεκριμένου! Θα το είχανε υπερτονίσει τα ΜΜΕ...

Μια..."πληροφορία" του...voria, βασισμένη σε..."απολύτως έγκυρες πληροφορίες πέραν ΄πάσης αμφισβητήσεως" καθότι...."ο λόγος του είναι σπαθί"...

Το μόνο που υπάρχει είναι μια χυδαία προσπάθεια του συστήματος να αμφισβητήσει την οργή του ελληνικού λαού εναντίον του και τις καθόλου φιλικές του προθέσεις προς αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Μάιος 2018, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Μάιος 2018, 12:56

Ίφιδα έγραψε:

Το τηλέφωνο υποστήριξης του γκιόζη Κασιδιάρη μετά το γεγονός αποτελεί απόδειξη οργανωμένου σχεδίου της ΧΑ;
Αλλά γιατί τον πήρε τηλ;
Κάνουν αποτρίχωση στο ίδιο μαγαζί;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 23 Μάιος 2018, 12:59

Beria έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:56
Ίφιδα έγραψε:

Το τηλέφωνο υποστήριξης του γκιόζη Κασιδιάρη μετά το γεγονός αποτελεί απόδειξη οργανωμένου σχεδίου της ΧΑ;
Αλλά γιατί τον πήρε τηλ;
Γιατί έτσι λέει το Voria.gr που ο λόγος του είναι συμβόλαιο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 23 Μάιος 2018, 13:00

Δεν ξέρω καν αν τον πήρε τηλέφωνο ρε μεγάλε.
Απο κει και πέρα πολλά θα μπορούσαν να είναι τα γιατί ξεκινώντας απ την καπήλευση του θέματος, να χωθούν κι αυτοί βλέποντας την εξαγρίωση του κόσμου να τσιμπήσουν ψηφαλάκια. ΜΜΕ, πολιτική και δικαστική μαφία, μαζί με τους πολιτικαλκορεκτ αδιαφορούν πλήρως για τον φασισμό που δέχεται καθημερινά ο πολίτης, ευκαιρία να μαζέψουν κι άλλους υπο τις "φτερούγες" τους (διπλής ανάγνωσης που έλεγε κι η Γαλή)

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 23 Μάιος 2018, 13:00

Ρε πως ήταν οργανωμένο όταν δεν ήταν γνωστό ότι θα πήγαινε .Στις προηγούμενες πλην του 2016 δεν είχε πάει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 23 Μάιος 2018, 13:01

Φυσικά και δεν ήταν οργανωμένο με την έννοια ότι πραγματικά ουδείς γνώριζε αν θα πάει ο Μπουτάρης εκεί
και ο ίδιος είπε ότι το αποφάσισε επί τόπου

αλλά ήταν βέβαιο ότι θα γίνει τζερτζελές

εδώ γίνεται όταν πάνε να καταθέσουν στεφάνι στην κεφάλα του πολυτεχνείου
μη αριστεροί

μην κάνετε πως πέφτετε από τα σύννεφα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Μάιος 2018, 13:01

Golden Age έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:59

Ωπ, ενεμφανίσθη ο παίχτουρας :wave: Ελπίζω να έχεις φορτώσει καφέ ρεντ μπουλ μέλι καρύδια κινόα κομπούτσα κλπ γιατί η νύχτα προβλέπεται μακρυά και η άιφις τα έκανε μούτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 23 Μάιος 2018, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 23 Μάιος 2018, 13:01

Έλα ρε Άδη, μη ρωτάς τέτοια πράγματα, αυτή ειναι "φασιστική"λογική.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Μάιος 2018, 13:07

Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:
23 Μάιος 2018, 12:56
Ίφιδα έγραψε:

Αλλά γιατί τον πήρε τηλ;
δεν έχεις πάρει ακόμα γραμμή, έτσι?

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Μάιος 2018, 13:09

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 13:01
Golden Age έγραψε:

Ωπ, ενεμφανίσθη ο παίχτουρας :wave: Ελπίζω να έχεις φορτώσει καφέ ρεντ μπουλ μέλι καρύδια κινόα κομπούτσα κλπ γιατί η νύχτα προβλέπεται μακρυά και η άιφις τα έκανε μούτι
δεν του έχει έρθει το χαρτάκι ακόμα. Προς το παρόν παίζει το χαρτί της αμφισβήτησης του βόρια.γρ(ή οποιο αλλο σάιτ το έγραφε). Ειναι πρώιμο νταματζοκοντρολάδικο στάδιο. Μεχρι το βράδυ έχουμε πσωμάκι!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών