Καινούριο smartphone-προτάσεις
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
Τωρα καταλαβα. Κανενα προβλημα. Βαζω τα λεφτα για καμ,μικροφωνα,γυαλια.
Κλαιν,κανα 1000αρι να κοστιζουν ολα αυτα; Ισως αγορασω μεταχειρισμενα απο ι μπεη
Κλαιν,κανα 1000αρι να κοστιζουν ολα αυτα; Ισως αγορασω μεταχειρισμενα απο ι μπεη
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Τώρα μιλάς σωστά.
Πάμε παρακάτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε ανθρωπε σισεξ. Ποτε ο φιλος μου ορεστης θερτι φαϊφ πηγε πισω απο το παγκακι της βισση;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ρε,μονο η αρχη θα ειναι καπιταλιστικη ,που θα αναλαβω τα εξοδα των υλικων αγαθων.
Υστερα,ολοι θα προσφερουν και δεν θα ανταμοιβεται κανεις σε χρημα.
Εσένα αυτά σαν επενδυτή δεν σε ενδιαφέρουν, άσε τις λεπτομέρειες σε εμάς.
.
.
Ορέστη, άκυρο το σαόμί, βρήκαμε επενδυτή, θα πάρουμε ένα πι θέρτι μέητ προ κ ένα όσμο ή το αντίστοιχο της σαόμί.
Ηχογράφηση θα κάνομε μπάηνόραλ, δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι, απλά πάνω από την μάσκα θα φοράς και ένα ζευγάρι ακουστικά μόνο που δεν θα είναι ακουστικά.
Ηχογράφηση θα κάνομε μπάηνόραλ, δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι, απλά πάνω από την μάσκα θα φοράς και ένα ζευγάρι ακουστικά μόνο που δεν θα είναι ακουστικά.
.
.
Οποτε συμφωνειστε και συνεδριασετε,απλα στειλτε μου τα υλικα που χρειαζεστε και διευθυνση να σας τα φερει η φιλη μου dhl.
Μαρέσεις.
.
.
Για τη ναδάη έχουμε λίγο διαφορετικά σχέδια, εξάλλου στο καλλιτεχνικό κομμάτι τελευταίο λόγο έχει ο Ορέστης, είναι πέρα από τις δυνατότητες μας όπως καταλαβαίνεις.
.
.
Για ηχογραφηση παρτε μου αυτα τα μικροφωνα που πιανουν ανθρωπινες ομιλιες απο μακρια και θα φερω καλο υλικο.

Θα σε πάρουμε κ ένα υπέρκατευθυντικό ρε μην ανησυχείς.Ορέστης 35 έγραψε: ↑09 Αύγ 2019, 01:04Για ηχογραφηση παρτε μου αυτα τα μικροφωνα που πιανουν ανθρωπινες ομιλιες απο μακρια και θα φερω καλο υλικο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21