♥ Ζώδια ♥
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: ♥ Ζώδια ♥
Ωροσκόπος Ζυγός
Αφροδίτη στον Κριό
Άρης στον Καρκίνο
Και οι περισσοτεροι υπόλοιποι πλανήτες είναι είτε σε Αιγόκερω ή Λεωντα ή Υδροχόο.
Αφροδίτη στον Κριό
Άρης στον Καρκίνο
Και οι περισσοτεροι υπόλοιποι πλανήτες είναι είτε σε Αιγόκερω ή Λεωντα ή Υδροχόο.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
πρέπει να νιώθεις μία εσωτερική ισορροπία, κάτι σαν παρκινσον, ε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:18SpoilerShowΩροσκόπος Ζυγός
Αφροδίτη στον Κριό
Άρης στον Καρκίνο
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Το γαμώτο ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν πολλοί που τις πιστεύουν στ' αλήθεια αυτές τις παπαριές 100% αποδεδειγμένες αστρολογικές αλήθειες.
Σε σημείο που να τις συμβουλεύονται για να επιλέξουν παρέες/συντρόφους/συνεργάτες κλπ, ή αν θα πάρουν ομπρέλα βγαίνοντας από το σπίτι, ή αν πρέπει ή όχι να στίψουν γκρέιπ φρουτ για πρωινό, ή...
Σε σημείο που να τις συμβουλεύονται για να επιλέξουν παρέες/συντρόφους/συνεργάτες κλπ, ή αν θα πάρουν ομπρέλα βγαίνοντας από το σπίτι, ή αν πρέπει ή όχι να στίψουν γκρέιπ φρουτ για πρωινό, ή...
Το 25-30% της εγκεφαλικής χωρητικότητας το χρησιμοποιούν για αποθήκευση των ζωδιακών δεδομένων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε καλα και σεις τωρα. Χαζολογαμε. Δεν προγραμματιζουμε και τις ζωες με βαση αυτα.
Καποια χαρακτηριστικα μου τα λεει καλα, καποια δεν εχω καμια σχεση. Οκ.
Ως σταθερο ζωδιο παντως, δεν ταιριαζω με τα υπολοιπα της γης, που λενε οτι ειναι οι ιδανικοι συνδυασμοι. Ουτε εχω τα τοσα εντονα χαρακτηριστικα του Ταυρου. Λετε ναναι επειδη ειμαι του δευτερου δεκαημερου;
Κουλουριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Ως σταθερο ζωδιο παντως, δεν ταιριαζω με τα υπολοιπα της γης, που λενε οτι ειναι οι ιδανικοι συνδυασμοι. Ουτε εχω τα τοσα εντονα χαρακτηριστικα του Ταυρου. Λετε ναναι επειδη ειμαι του δευτερου δεκαημερου;
- Otto Weininger
Mόνο εγώ Υδροχόος σε 31 ψήφους ; Ρε μαλάκα Περσέα, έμπα να ψηφίσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur

Ναι, αλλά τα πιστεύετε. Δηλαδη... πώς να το πω; Έχει να κάνει με κάποιας μορφής κοσμική ενέργεια που κατακεφαλιάζει τον άνθρωπο την ώρα που γεννιέται και παίζει ρόλο η θέση των άστρων (ή κατά την σύλληψή του; δεν ξέρω πώς πάει); Την απόσταση που έχουν μεταξύ τους τα άστρα ενός αστερισμού, την λαμβάνουμε υπ' όψιν ή όχι; Το γεγονός ότι κάποια απ' αυτά τα άστρα δεν υπάρχουν καν πλέον, ακόμα κι αν τα βλέπουμε; Τι ακριβώς είναι ένας αστερισμός ξέρουμε;Custom_F έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:27Ε καλα και σεις τωρα. Χαζολογαμε. Δεν προγραμματιζουμε και τις ζωες με βαση αυτα.
Εγώ πάντως, όποτε με ρωτάει κανείς τι ζώδιο είμαι, λέω πάντα την ίδια (πάνω-κάτω... αλλάζει το ζώο καμμιά φορά) κρυάδα: οξύρυγχος με ωροσκόπο μυρμηγκοφάγο.

- Ελβετός Τραπεζίτης
Ναι είμαι γαλήνιος και ισορροπημένος αλλά οχι με τον τροπο που νομιζεις. Συνεχίζω την πορεία μου και με αγαλλίαση εξουδετερωνω και κονιορτοποιω τους παντες και τα πάντα που μου εναντιωνονται.enaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:19πρέπει να νιώθεις μία εσωτερική ισορροπία, κάτι σαν παρκινσον, ε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:18SpoilerShowΩροσκόπος Ζυγός
Αφροδίτη στον Κριό
Άρης στον Καρκίνο

το είπες όπως το φαντάστηκα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:42Ναι είμαι γαλήνιος και ισορροπημένος αλλά οχι με τον τροπο που νομιζεις. Συνεχίζω την πορεία μου και με αγαλλίαση εξουδετερωνω και κονιορτοποιω τους παντες και τα πάντα που μου εναντιωνονται.SpoilerShowenaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:19πρέπει να νιώθεις μία εσωτερική ισορροπία, κάτι σαν παρκινσον, ε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:18SpoilerShowΩροσκόπος Ζυγός
Αφροδίτη στον Κριό
Άρης στον Καρκίνο

τα ζώδια γενικά ειναι βλακείες..
Ειναι κατι που ρωταμε ετσι και μετα δεν ασχολουμαστε.shrike έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:40Ναι, αλλά τα πιστεύετε. Δηλαδη... πώς να το πω; Έχει να κάνει με κάποιας μορφής κοσμική ενέργεια που κατακεφαλιάζει τον άνθρωπο την ώρα που γεννιέται και παίζει ρόλο η θέση των άστρων (ή κατά την σύλληψή του; δεν ξέρω πώς πάει); Την απόσταση που έχουν μεταξύ τους τα άστρα ενός αστερισμού, την λαμβάνουμε υπ' όψιν ή όχι; Το γεγονός ότι κάποια απ' αυτά τα άστρα δεν υπάρχουν καν πλέον, ακόμα κι αν τα βλέπουμε; Τι ακριβώς είναι ένας αστερισμός ξέρουμε;
Εγώ πάντως, όποτε με ρωτάει κανείς τι ζώδιο είμαι, λέω πάντα την ίδια (πάνω-κάτω... αλλάζει το ζώο καμμιά φορά) κρυάδα: οξύρυγχος με ωροσκόπο μυρμηγκοφάγο.
Αν μας κανει ο αλλος ως ανθρωπος και τα ζωδια λενε οτι δε μας κανει, πιστευεις οτι θα ακουσουμε τα ζωδια ή αυτο που βλεπουμε;
Εσυ τι ζωδιο εισαι μανα μου;

Τα πιό πρόσφατα άρθρα βγάζουν σίριαλ κίλερ τους Ταύρους
Αν ο... διπλανός σας είναι Ταύρος τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε από κοντά του.
Η εφημερίδα Mirror κατέληξε πρόσφατα ότι το ζώδιο δεν συνδέεται με το αν κάποιος θα εξελιχθεί σε serial killer ή όχι.
Ο συγγραφέας Ντέιβιντ Τζέστερ όμως, στην έρευνα που έκανε για το βιβλίο του Clinic, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι serial killers ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, έχουν γεννηθεί δηλαδή μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου.
Και για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, η πλειοψηφία των κατά συρροή δολοφόνων, γεννήθηκαν στις 21 Απριλίου (τυχαίο;) και στις 18 Φεβρουαρίου.
Αν ο... διπλανός σας είναι Ταύρος τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε από κοντά του.
Η εφημερίδα Mirror κατέληξε πρόσφατα ότι το ζώδιο δεν συνδέεται με το αν κάποιος θα εξελιχθεί σε serial killer ή όχι.
Ο συγγραφέας Ντέιβιντ Τζέστερ όμως, στην έρευνα που έκανε για το βιβλίο του Clinic, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι serial killers ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, έχουν γεννηθεί δηλαδή μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου.
Και για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, η πλειοψηφία των κατά συρροή δολοφόνων, γεννήθηκαν στις 21 Απριλίου (τυχαίο;) και στις 18 Φεβρουαρίου.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Είναι θέμα προσωπικότητος και όχι ζωδιου.enaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:43το είπες όπως το φαντάστηκα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:42Ναι είμαι γαλήνιος και ισορροπημένος αλλά οχι με τον τροπο που νομιζεις. Συνεχίζω την πορεία μου και με αγαλλίαση εξουδετερωνω και κονιορτοποιω τους παντες και τα πάντα που μου εναντιωνονται.SpoilerShow
τα ζώδια γενικά ειναι βλακείες..

Αντε βρε! Εμεις ειμαστε ακακα!
Δες τον ταυρο στο λιβαδι! Βαριεται που ζει! Σιγα μη μπει στον κοπο να σκοτωσει κιολας!