Από αστυνομικό όχι, γιατί η δίωξη γίνεται αυτεπάγγελτα ούτως ή άλλως.
Από πολίτη, σαφώς ναι, χωρίς να εμπίπτει στο πλαίσιο της παράνομης ενέργειας.

Από αστυνομικό όχι, γιατί η δίωξη γίνεται αυτεπάγγελτα ούτως ή άλλως.
Συμφωνω απολυτα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Σιγά μην αλλησκοτωθούμε για το κάθε βλαμμένο, που την είδε επανάστα και κατέληξε σφουγγαρίστρα στα καλντερίμια.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ξεκίνα απλώνοντας χέρι πρώτος εσύ μπουχέσα, να γελάσουνε ακόμα και τα μπουριά από τις σόμπες.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 19:51Εφόσον τα καθίκια της βουλής εδώ και 40 χρόνια έχουν διαλύσει τα πάντα στην Ελλάδα από άποψη νόμων και δικαιοσύνης,
Τότε είναι νομιμότατο να πιάσεις τον αλήτη που κάνει το γκράφιτη σε ξένη περιουσία και να τον σπάσεις στο ξύλο ή καλύτερα να του κόψεις τα χέρια!!!
Έτσι άλλα σκατά σαν αυτό θα ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν γκράφιτι, παρά μόνο στο σπίτι τους και στον τάφο της μάνας τους!!!
.
Άντε λοιπόν και να συμφωνήσω σ`αυτά που λες.OANNHSEA έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 19:51Εφόσον τα καθίκια της βουλής εδώ και 40 χρόνια έχουν διαλύσει τα πάντα στην Ελλάδα από άποψη νόμων και δικαιοσύνης,
Τότε είναι νομιμότατο να πιάσεις τον αλήτη που κάνει το γκράφιτη σε ξένη περιουσία και να τον σπάσεις στο ξύλο ή καλύτερα να του κόψεις τα χέρια!!!
Έτσι άλλα σκατά σαν αυτό θα ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν γκράφιτι, παρά μόνο στο σπίτι τους και στον τάφο της μάνας τους!!!
.
Όχι δεν κόβεις χέρι. Τον συλλαμβάνεις και τον βάζεις να πληρώσει το βάψιμο του τοίχου.
Είδες κάποιον να κόβει χέρι;
Ή να παει να το βαψει με δικα του εξοδα.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 20:24Όχι δεν κόβεις χέρι. Τον συλλαμβάνεις και τον βάζεις να πληρώσει το βάψιμο του τοίχου.
Τι ονειρα βλεπεις παλι;OANNHSEA έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 19:51Εφόσον τα καθίκια της βουλής εδώ και 40 χρόνια έχουν διαλύσει τα πάντα στην Ελλάδα από άποψη νόμων και δικαιοσύνης,
.
Κάπως έτσι λέω.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 20:24Όχι δεν κόβεις χέρι. Τον συλλαμβάνεις και τον βάζεις να πληρώσει το βάψιμο του τοίχου.
Μια ειναι η λυση. Να παψουν να υφιστανται οι τοιχοι.waldorf έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 20:36Άντε ακόμη κι αυτό να το δεχτώ.
Ούτε καν βαψιματάκι.Πλήρης αποκατάσταση του τοίχου (θα χρεωθείς και παλαιότερες φθορές).
Πόσο πιθανό θεωρείς να συλληφθεί ο τύπος που λερώνει τον τοίχο σου την ώρα που το κάνει;
Για πόσες χιλιάδες αστυνομικούς μιλάμε,ώστε να βρίσκονται σε κάθε γωνία;
Ήδη σε αναλογία αστυνομικών-πολιτών είμαστε πάνω απ`τον μέσο όρο της ΕΕ.
Μαζί με τους 1500 νέους που θα προσλάβει η νέα κυβέρνηση,πάμε πολύ ψηλότερα απ`το μέσο όρο της ΕΕ.
Πως διάολο λοιπόν θα συλλάβεις τον κάθε κάγκουρα που θα γράφει με σπρέι;