Βολικό.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 22:33Σιγουρα.
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ε πως, όταν την ευθύνη για τη ζωή μας που δεν μας αρέσει την φορτώνουμε σε άλλους, μια χαρά βολεύει να συνεχίζουμε ατην απραξία μας και να συνεχίζουμε την μίρλα για το πόσο άδικα μας φέρονται. Μέσα σου όμως σιγοκαίει η άλλη εκδοχή ότι μπορείς κι αλλιώς. Αλλά επιλέγεις να την αγνοείς επιδεικτικά ταϊζοντας τον εαυτό σου το παραμύθι της αδυναμίας,παραμένεις στα σίγουρα και την ασφάλεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφου εχεις χρονο γιατι δεν ασχολεισαι με καποιο αθλημα; Να δυναμωσεις λιγο,να καρδαμωσεις ρε φιλε ορεστη ιερτι φαϊφ.
Μετα να γινεις βερι στρονγκ και να τρως λαχανο πχ τον περσεα.
Μετα να γινεις βερι στρονγκ και να τρως λαχανο πχ τον περσεα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εκανα πολλες προσπαθειες που ολες αναχαιτιστηκαν. Μπορεις να πεις οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος, οτι καποιος πιο δυνατος θα ξεπερνουσε τα εμποδια. Συμφωνω αλλα η αδυναμια δεν ηταν επιλογη μου. Ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται απο τα γονιδια και απο τις εμπειριες της παιδικης ηλικιας. Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στο χερι μας να το επιλεξουμε. Απο εκει κι επειτα ο καθενας κινειται στα πλαισια του χαρακτηρα του. Πολυ θα ηθελα να ημουν λυκος, αλλα ειμαι ενα περιστερι που τρεμει.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:00Ε πως, όταν την ευθύνη για τη ζωή μας που δεν μας αρέσει την φορτώνουμε σε άλλους, μια χαρά βολεύει να συνεχίζουμε ατην απραξία μας και να συνεχίζουμε την μίρλα για το πόσο άδικα μας φέρονται. Μέσα σου όμως σιγοκαίει η άλλη εκδοχή ότι μπορείς κι αλλιώς. Αλλά επιλέγεις να την αγνοείς επιδεικτικά ταϊζοντας τον εαυτό σου το παραμύθι της αδυναμίας,παραμένεις στα σίγουρα και την ασφάλεια.
Και;
Υπαρχουν και σκληρα περιστερια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:05Εκανα πολλες προσπαθειες που ολες αναχαιτιστηκαν. Μπορεις να πεις οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος, οτι καποιος πιο δυνατος θα ξεπερνουσε τα εμποδια. Συμφωνω αλλα η αδυναμια δεν ηταν επιλογη μου. Ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται απο τα γονιδια και απο τις εμπειριες της παιδικης ηλικιας. Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στο χερι μας να το επιλεξουμε. Απο εκει κι επειτα ο καθενας κινειται στα πλαισια του χαρακτηρα του. Πολυ θα ηθελα να ημουν λυκος, αλλα ειμαι ενα περιστερι που τρεμει.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:00Ε πως, όταν την ευθύνη για τη ζωή μας που δεν μας αρέσει την φορτώνουμε σε άλλους, μια χαρά βολεύει να συνεχίζουμε ατην απραξία μας και να συνεχίζουμε την μίρλα για το πόσο άδικα μας φέρονται. Μέσα σου όμως σιγοκαίει η άλλη εκδοχή ότι μπορείς κι αλλιώς. Αλλά επιλέγεις να την αγνοείς επιδεικτικά ταϊζοντας τον εαυτό σου το παραμύθι της αδυναμίας,παραμένεις στα σίγουρα και την ασφάλεια.
Διαφωνω με τα υπολοιπα. Ανα πασα στιγμη με θεληση μπορεις να δυναμωσεις,κανεις δεν λεει να γινεις ραμπο. Δεν χρειαζεται κι ολας.
Αλλα εαν εμεις οι ιδιοι δεν κανουμε κατι για να αλλαξουμε πραγματα που δεν μας αρεσουν στον χαρχτηρα μας,ποιος θα το κανει; Σιγουρα η παιδικη ηλικια και καποιες παθησεις παιζουν ρολο,αλλα ποτε δεν ειναι ακατορθωτο,ουτε αργα.
Η παιδική ηλικία και τα βιώματά σου σαφώς και θα σε ακολουθούν πάντα. Και σίγουρα θα έχουν διαμορφώσει αλλιώς τον χαρακτήρα σου. Δεν είναι όμως και το καθοριστικό. Δύναμη έχεις, θέληση δεν έχεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:05Εκανα πολλες προσπαθειες που ολες αναχαιτιστηκαν. Μπορεις να πεις οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος, οτι καποιος πιο δυνατος θα ξεπερνουσε τα εμποδια. Συμφωνω αλλα η αδυναμια δεν ηταν επιλογη μου. Ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται απο τα γονιδια και απο τις εμπειριες της παιδικης ηλικιας. Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στο χερι μας να το επιλεξουμε. Απο εκει κι επειτα ο καθενας κινειται στα πλαισια του χαρακτηρα του. Πολυ θα ηθελα να ημουν λυκος, αλλα ειμαι ενα περιστερι που τρεμει.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:00Ε πως, όταν την ευθύνη για τη ζωή μας που δεν μας αρέσει την φορτώνουμε σε άλλους, μια χαρά βολεύει να συνεχίζουμε ατην απραξία μας και να συνεχίζουμε την μίρλα για το πόσο άδικα μας φέρονται. Μέσα σου όμως σιγοκαίει η άλλη εκδοχή ότι μπορείς κι αλλιώς. Αλλά επιλέγεις να την αγνοείς επιδεικτικά ταϊζοντας τον εαυτό σου το παραμύθι της αδυναμίας,παραμένεις στα σίγουρα και την ασφάλεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο χαρακτηρας ειναι τα παντα. Η θεληση ειναι το μονο που εχω. Μου λειπουν ολα τα υπολοιπα.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:11Η παιδική ηλικία και τα βιώματά σου σαφώς και θα σε ακολουθούν πάντα. Και σίγουρα θα έχουν διαμορφώσει αλλιώς τον χαρακτήρα σου. Δεν είναι όμως και το καθοριστικό. Δύναμη έχεις, θέληση δεν έχεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:05Εκανα πολλες προσπαθειες που ολες αναχαιτιστηκαν. Μπορεις να πεις οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος, οτι καποιος πιο δυνατος θα ξεπερνουσε τα εμποδια. Συμφωνω αλλα η αδυναμια δεν ηταν επιλογη μου. Ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται απο τα γονιδια και απο τις εμπειριες της παιδικης ηλικιας. Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στο χερι μας να το επιλεξουμε. Απο εκει κι επειτα ο καθενας κινειται στα πλαισια του χαρακτηρα του. Πολυ θα ηθελα να ημουν λυκος, αλλα ειμαι ενα περιστερι που τρεμει.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:00
Ε πως, όταν την ευθύνη για τη ζωή μας που δεν μας αρέσει την φορτώνουμε σε άλλους, μια χαρά βολεύει να συνεχίζουμε ατην απραξία μας και να συνεχίζουμε την μίρλα για το πόσο άδικα μας φέρονται. Μέσα σου όμως σιγοκαίει η άλλη εκδοχή ότι μπορείς κι αλλιώς. Αλλά επιλέγεις να την αγνοείς επιδεικτικά ταϊζοντας τον εαυτό σου το παραμύθι της αδυναμίας,παραμένεις στα σίγουρα και την ασφάλεια.
Παρεπιπτοντως οποτε καπνιζουν χασισι οι απο κατω νιωθω να παραλυουν τα ποδια μου. Πρεπει να ειναι απο το βαρυ πραμα, ποικιλια indica
E δε μου βγηκε σε καλο.Pedro έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:08Και;
Καλά εντάξει. Μυαλό δεν έχω μόνη μου, σε σένα θα βάλω;Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:26Ο χαρακτηρας ειναι τα παντα. Η θεληση ειναι το μονο που εχω. Μου λειπουν ολα τα υπολοιπα.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:11Η παιδική ηλικία και τα βιώματά σου σαφώς και θα σε ακολουθούν πάντα. Και σίγουρα θα έχουν διαμορφώσει αλλιώς τον χαρακτήρα σου. Δεν είναι όμως και το καθοριστικό. Δύναμη έχεις, θέληση δεν έχεις.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:05
Εκανα πολλες προσπαθειες που ολες αναχαιτιστηκαν. Μπορεις να πεις οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος, οτι καποιος πιο δυνατος θα ξεπερνουσε τα εμποδια. Συμφωνω αλλα η αδυναμια δεν ηταν επιλογη μου. Ο χαρακτηρας μας διαμορφωνεται απο τα γονιδια και απο τις εμπειριες της παιδικης ηλικιας. Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στο χερι μας να το επιλεξουμε. Απο εκει κι επειτα ο καθενας κινειται στα πλαισια του χαρακτηρα του. Πολυ θα ηθελα να ημουν λυκος, αλλα ειμαι ενα περιστερι που τρεμει.
Παρεπιπτοντως οποτε καπνιζουν χασισι οι απο κατω νιωθω να παραλυουν τα ποδια μου. Πρεπει να ειναι απο το βαρυ πραμα, ποικιλια indica

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα θες και τα λες ή ειναι ετοιμα καπου και τα δημοσιευεις;

Πες μου κατι συγκεκριμενο. Κανε αυτο.Naida έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:29Καλά εντάξει. Μυαλό δεν έχω μόνη μου, σε σένα θα βάλω;Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Αύγ 2019, 23:26Ο χαρακτηρας ειναι τα παντα. Η θεληση ειναι το μονο που εχω. Μου λειπουν ολα τα υπολοιπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-