Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
- Philip Mortimer
- Otto Weininger
Re: Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
Καλά εντάξει.
Λες και θα βρουν άλλο ηγέτη σαν τον Πούτιν εκεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 14:32Καλά εντάξει.
Άμα τους κάτσει ένας κανονικός δημοκράτης ηγέτης και όχι διεφθαρμενος οπισθοδρομικός δικτάτορας, μια χαρά θα ειναι.
- Otto Weininger
Επειδή δεν φημίζονται για τα καθεστώτα και τους ηγέτες που ειχαν, αλλά και επειδή ο οπισθοδρομικός δικτάτορας που λες τους έκανε πάλι κράτος από τα σκατά που ήταν πριν αναλάβει, καλό θα ήταν να είναι λιγάκι πιο ευγνώμονες.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 14:40Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 14:32Καλά εντάξει.
Άμα τους κάτσει ένας κανονικός δημοκράτης ηγέτης και όχι διεφθαρμενος οπισθοδρομικός δικτάτορας, μια χαρά θα ειναι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
40000 άτομα (με βάση το lifo
) σε χώρα 150 εκατομμυρίων.
Λαοθάλασσα!

Λαοθάλασσα!

Nαι άλλα άμα πορτοκαλορίξουν τον πούτιν τώρα που θα αποδώσουν τη νίκη τραμπ το 2020
40.000 σε πόλη 12.000.000
Η Θεσσαλονίκη του 1.000.000 για το Μακεδονικό, είχε δεκαπλάσιους.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Ηράκλειτος
- †
Για το πρώτο συμφωνώ, οι Ρώσοι δεν είχαν ποτέ δημοκρατική παράδοση. Από το τσαρικό καθεστώς βρέθηκαν στο κομμουνιστικό. Τύποις δημοκρατία έχουν μετά από το 1990.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 15:54Επειδή δεν φημίζονται για τα καθεστώτα και τους ηγέτες που είχαν, αλλά και επειδή ο οπισθοδρομικός δικτάτορας που λες τους έκανε πάλι κράτος από τα σκατά που ήταν πριν αναλάβει, καλό θα ήταν να είναι λιγάκι πιο ευγνώμονες.
Για το δεύτερο διαφωνώ. Χώρα που ήταν κάποτε υπερδύναμη έχει βουλιάξει οικονομικά και δεν αναπτύσσεται. Κοίτα εδώ για να δεις ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στη Ρωσία είναι περίπου το μισό (55%) από αυτό της χρεοκοπημένης Ελλάδας.
God.exe is missing. Universe will restart.
- Northern Spirit
40 χλιαδες διαδηλωτες σε χωρα που οι διαδηλωσεις της αντιπολιτευσης απαγορευονται και οι συμμετεχοντες μπαινουνε στη λιστα της Γκα Γκε Μπε ειναι μεγαλη λαοθαλασσα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Από τις φωτογραφίες που βλέπω ούτε μισό Καραϊσκάκη δεν γεμίζει. Αν αυτοί είναι 40.000 τότε στα συλλαλητήρια ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας πόσοι ήταν; 40 εκατομμύρια;
Ακόμα και η κνε στην Ελλάδα μαζεύει παραπάνω από όσους βλέπω στην εικόνα...
-
Εξαρτάται πώς μετράς το κατά κεφαλήν εισόδημα. Επίσης άλλο Μόσχα και Αγία Πετρούπολη και άλλο Τσετσενία και Νταγκεστάν...Ηράκλειτος έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:11Για το πρώτο συμφωνώ, οι Ρώσοι δεν είχαν ποτέ δημοκρατική παράδοση. Από το τσαρικό καθεστώς βρέθηκαν στο κομμουνιστικό. Τύποις δημοκρατία έχουν μετά από το 1990.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 15:54Επειδή δεν φημίζονται για τα καθεστώτα και τους ηγέτες που είχαν, αλλά και επειδή ο οπισθοδρομικός δικτάτορας που λες τους έκανε πάλι κράτος από τα σκατά που ήταν πριν αναλάβει, καλό θα ήταν να είναι λιγάκι πιο ευγνώμονες.
Για το δεύτερο διαφωνώ. Χώρα που ήταν κάποτε υπερδύναμη έχει βουλιάξει οικονομικά και δεν αναπτύσσεται. Κοίτα εδώ για να δεις ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα στη Ρωσία είναι περίπου το μισό (55%) από αυτό της χρεοκοπημένης Ελλάδας.
- Philip Mortimer
Ναι μόνο που εκεί υπάρχει κρατική τρομοκρατία που εδώ ούτε που τη φανταζόμαστε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:13Από τις φωτογραφίες που βλέπω ούτε μισό Καραϊσκάκη δεν γεμίζει. Αν αυτοί είναι 40.000 τότε στα συλλαλητήρια ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας πόσοι ήταν; 40 εκατομμύρια;
- Philip Mortimer
Να είναι ευγνώμονες με το δικτάτορα; Γιατί;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 15:54Επειδή δεν φημίζονται για τα καθεστώτα και τους ηγέτες που ειχαν, αλλά και επειδή ο οπισθοδρομικός δικτάτορας που λες τους έκανε πάλι κράτος από τα σκατά που ήταν πριν αναλάβει, καλό θα ήταν να είναι λιγάκι πιο ευγνώμονες.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 14:40Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 14:32Καλά εντάξει.
Επειδή η Ρωσία αργοπεθαίνει ή επειδή την κρατάει σε πρωτοφανή μεσαίωνα σε όλα τα επίπεδα; Δε μου λέει τίποτα το γεγονός ότι η Ρωσία σαν κράτος δεν είχε ποτέ ουσιαστική δημοκρατία... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκτήσει.
Μεσαίωνας= δεν ανέχονται την "διαφορετικότητα".Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:17
Να είναι ευγνώμονες με το δικτάτορα; Γιατί;
Επειδή η Ρωσία αργοπεθαίνει ή επειδή την κρατάει σε πρωτοφανή μεσαίωνα σε όλα τα επίπεδα; Δε μου λέει τίποτα το γεγονός ότι η Ρωσία σαν κράτος δεν είχε ποτέ ουσιαστική δημοκρατία... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκτήσει.
Έτσι είναι η Ρωσία και έτσι απαυτώνει στην Ουκρανία με την δύση να κάνει κοκοκο.
Πήξε.
- Philip Mortimer
Δεν πηζω εγώ, οι Ρώσοι πήζουν.geospun έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:19Μεσαίωνας= δεν ανέχονται την "διαφορετικότητα".Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:17
Να είναι ευγνώμονες με το δικτάτορα; Γιατί;
Έτσι είναι η Ρωσία και έτσι απαυτώνει στην Ουκρανία με την δύση να κάνει κοκοκο.
Πήξε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
από jackie Daniels » 25 Ιαν 2025, 16:53 » σε Διεθνής πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Μαρ 2025, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μαμάδες για την ελευθερία απαιτούν τη σύλληψη βιβλιοθηκάριου
από Σενέκας » 07 Νοέμ 2023, 23:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-