Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
Re: Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
Δεν είναι κακό πάντως να έχουν κάποιοι ονειρώξεις ότι μπορούν να ξεμπερδέψουν με τον Πούτιν. Ας ασχοληθούν περισσότερο με τον Τραμπ γιατί έτσι και πάρει και τις εκλογές του 2020 προβλέπω εγκεφαλικά.
- Philip Mortimer
Τι είναι; Δημοκρατικα εκλεγμένος;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:31Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:17Να είναι ευγνώμονες με το δικτάτορα; Γιατί;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 15:54
Επειδή δεν φημίζονται για τα καθεστώτα και τους ηγέτες που ειχαν, αλλά και επειδή ο οπισθοδρομικός δικτάτορας που λες τους έκανε πάλι κράτος από τα σκατά που ήταν πριν αναλάβει, καλό θα ήταν να είναι λιγάκι πιο ευγνώμονες.
Επειδή η Ρωσία αργοπεθαίνει ή επειδή την κρατάει σε πρωτοφανή μεσαίωνα σε όλα τα επίπεδα; Δε μου λέει τίποτα το γεγονός ότι η Ρωσία σαν κράτος δεν είχε ποτέ ουσιαστική δημοκρατία... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκτήσει.
Δικτάτορας;
Κι εσύ τσακωμενος με τα λεξικά;

- Northern Spirit
Γιατι να τον ριξουνε; Μια χαρα καταστρεφει τη Ρωσια..20 χρονια οικονομικος μαρασμος. Τους εχουνε περασει μια ντουζινα χωρες...Καλυτερο δωρο προς την δυση δεν μπορουσε να υπαρξει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Otto Weininger
Όχι, έκανε πραξικόπημα.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:34Τι είναι; Δημοκρατικα εκλεγμένος;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:31Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:17
Να είναι ευγνώμονες με το δικτάτορα; Γιατί;
Επειδή η Ρωσία αργοπεθαίνει ή επειδή την κρατάει σε πρωτοφανή μεσαίωνα σε όλα τα επίπεδα; Δε μου λέει τίποτα το γεγονός ότι η Ρωσία σαν κράτος δεν είχε ποτέ ουσιαστική δημοκρατία... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποκτήσει.
Δικτάτορας;
Κι εσύ τσακωμενος με τα λεξικά;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, ανήκει μέσα στις 4-5 χώρες που επηρεάζουν τον κόσμο οπότε κλάιν μάιν. Μάλλον καλό του κάνουν τα σοράκια που υποκινούν τις διαδηλώσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:35Γιατι να τον ριξουνε; Μια χαρα καταστρεφει τη Ρωσια..20 χρονια οικονομικος μαρασμος. Τους εχουνε περασει μια ντουζινα χωρες...Καλυτερο δωρο προς την δυση δεν μπορουσε να υπαρξει..
- Philip Mortimer
Οι ρωσικές "εκλογές" περισσότερο με πραξικόπημα μοιάζουν πάρα με εκλογές.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:35Όχι, έκανε πραξικόπημα.
-
Κάνε ένα social experiment. Πήγαινε να διαδηλώσεις έξω από το Μαξίμου. Αν δεν σε μαζέψουν βιαίως θα έχεις δίκιο αλλιώς όχι.Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:28Κάθε τρεις και λίγο γινονται διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα. Στα δε σοσιαλ μηντια και τα φορά, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο υπάρχει απόλυτη ελευθερία κριτικής στην κυβέρνηση. Αυτό δεν υπάρχει στη Ρωσία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:26Καλά. Πήγαινε αν μπορείς να το κάνεις στις ΗΠΑ ή στην Ηρώδου Αττικού. Μην μένουμε σε αυτά που νομίζεις...Philip Mortimer έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:23
Στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ μπορείς να διαμαρτυρηθείς με ειρηνικό τρόπο άφοβα, στη Ρωσία όχι.
- Philip Mortimer
Το ότι βρίσκεται ακόμα ανάμεσα στις ισχυρότερες χώρες δε λέει κατι. Ειδικά άμα συγκρίνεις την σημερινή της ισχύ με το μέγεθος και την ιστορία της.Πρακτικός έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:37Μπα, ανήκει μέσα στις 4-5 χώρες που επηρεάζουν τον κόσμο οπότε κλάιν μάιν. Μάλλον καλό του κάνουν τα σοράκια που υποκινούν τις διαδηλώσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:35Γιατι να τον ριξουνε; Μια χαρα καταστρεφει τη Ρωσια..20 χρονια οικονομικος μαρασμος. Τους εχουνε περασει μια ντουζινα χωρες...Καλυτερο δωρο προς την δυση δεν μπορουσε να υπαρξει..
Σε όλους αυτούς που διαδήλωσαν έχει απαγορευτεί η κατ' ιδίαν σεξουαλική ανωμαλία ή το να βαράνε πήρσιν πάνω στα λιόκια τους ή απλώς θέλουν η Ρωσία από αυτοκρατορία να γίνει μπάτε σκύλοι ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ελεύθερες εκλογές όπως στη Βενεζουέλα όπου η Αμερική διόρισε τον δικό της πρόεδρο. Κάτι μου λέει ότι δεν θα συμβεί.
- Philip Mortimer
Δεν τους επιδεινώνει πολλά ένα επεισοδιάκι, μόνο κινητικά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NewModelArmy
Η Ρωσια ειναι αυτοκρατορια οπως ειναι Βασιλισσα του Βορρα η Βεροια ενα πραγμα;
- Dwarven Blacksmith
Not to be racist αλλά δε θα γίνουν ποτέ ελεύθερες εκλογές στη Ρωσία γιατί οι πιο πολλοί δεν είναι Ευρωπαίοι αλλά Ασιάτες.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 17:08Not to be racist αλλά δε θα γίνουν ποτέ ελεύθερες εκλογές στη Ρωσία γιατί οι πιο πολλοί δεν είναι Ευρωπαίοι αλλά Ασιάτες.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
από jackie Daniels » 25 Ιαν 2025, 16:53 » σε Διεθνής πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Μαρ 2025, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μαμάδες για την ελευθερία απαιτούν τη σύλληψη βιβλιοθηκάριου
από Σενέκας » 07 Νοέμ 2023, 23:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-