Asgardrei 2017 μιλαμε
Λάτσιο
Re: Λάτσιο
Καθολου δεν διαφωνουν.Γιωργης έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 18:03
Τωρα το ειδα αυτο. Αν πιστευεις οτι ο ελληνας ανηκει στην λευκη φυλή, τοτε ανήκει και ο τουρκος, ο αραβας και αρκετοι πακιστανοι και Ινδοί.
Προφανως οι λευκοι ευρωπαιοι διαφωνουν μαζι σου.
Μπορουμε να γεμισουμε το νημα με φωτογραφίες αλλα δεν εχει νοημα. Ξερεις πολυ καλα τι εννοώ. Πιστευω εχεις περπατησει στην ελλαδα. Αν πιστευεις οτι ο ελληνας φυλετικα φερνει σε γερμανο και όχι σε αραβα η τουρκο μαλλον χρειαζεσαι οφθαλμίατρο.
Το να λετε οτι ειμαι σκουρος η αφρικανος δε με αγγιζει.
Η λευκη καυκασια φυλη εχει και νορδικο τυπο και μεσογειακο.Θα επρεπε να ξερεις οτι η θεωρια του Νορδισμου εχει εγκαταλειφθει απο την εποχη του Χιτλερ ακομα.
Καλα κανει και δεν σε αγγιζει το αφρικανος αφου μαλλον εισαι υποσαχαριος.
Στο μεταξυ οι Ουκρανοι μας μισουν τοσο πολυ που ο τραγουδιστης των Kroda φοραει μπλουζα Hellenic Black Cult στο 0.19

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
ΟΚ, σορρυ. Δεν παρακολούθησα την συζήτηση διότι ο Ντρέξλερ αλλου σπαμμάρει χριστιανικό μπλακ, οπότε τον ψιλοαγνοώ.
Necromantia είναι η μπλούζα ρε μπουλη, μεγάλοι ελευσινομυστήριοι σατανιστές.
Οπως σου ειπα. ελληνες μαζευουν ξυλο απο τα ''αδερφια'' τους σε ευρωπαικο εδαφος. Η κατασταση αλλαζει και λογικα, αφου ο ελληνικος φαινοτυπος δεν εχει καμμια σχεση με τον ευρωπαικο. Θα ετοιμασω ξεχωριστο καλτ νημα να συνεχισουμε εκει με γνωστες φυλετικες αραβοφατσες.Drexler έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 18:15Καθολου δεν διαφωνουν.Γιωργης έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 18:03
Τωρα το ειδα αυτο. Αν πιστευεις οτι ο ελληνας ανηκει στην λευκη φυλή, τοτε ανήκει και ο τουρκος, ο αραβας και αρκετοι πακιστανοι και Ινδοί.
Προφανως οι λευκοι ευρωπαιοι διαφωνουν μαζι σου.
Μπορουμε να γεμισουμε το νημα με φωτογραφίες αλλα δεν εχει νοημα. Ξερεις πολυ καλα τι εννοώ. Πιστευω εχεις περπατησει στην ελλαδα. Αν πιστευεις οτι ο ελληνας φυλετικα φερνει σε γερμανο και όχι σε αραβα η τουρκο μαλλον χρειαζεσαι οφθαλμίατρο.
Το να λετε οτι ειμαι σκουρος η αφρικανος δε με αγγιζει.
Η λευκη καυκασια φυλη εχει και νορδικο τυπο και μεσογειακο.Θα επρεπε να ξερεις οτι η θεωρια του Νορδισμου εχει εγκαταλειφθει απο την εποχη του Χιτλερ ακομα.
Καλα κανει και δεν σε αγγιζει το αφρικανος αφου μαλλον εισαι υποσαχαριος.
Στο μεταξυ οι Ουκρανοι μας μισουν τοσο πολυ που ο τραγουδιστης των Kroda φοραει μπλουζα Hellenic Black Cult στο 0.19
Κοιταζομαι στον καθρεφτη και βλεπω εναν ψηλο ξανθο με ευρωπαικοτατα χαρακτηριστικα.Την ανατολικη κουλτουρα που ακολουθουν καποιοι Καραμπαμπες σαν εσενα την απορριπτω.Γιωργης έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 17:57Εγω ειμαι αντιρατσιστης δε με πειραζει. Εσυ, ρε φιλε, που το παιζεις και φυλετιστης. Κοιταξου στον καθρεφτη. Δες λιγο γυρω σου την ανατολιτικη κουλτουρα των ομοεθνων σου και σκεψου αν βρισκεσαι στον σωστο χωρο.
Το να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο ειναι ευσεβείς ποθοι. Ξερετε ολοι πολυ καλα ποια ειναι ξ αληθεια.
Τον ελληνα τον ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ οι λευκοι ευρωπαιοι φυλετιστες. Το μισος δεν ειναι προσφατο. Ελληνες σκινχεντες ναζι, εχουν ξυλοκοπηθει ΚΑΙ στην Αγγλία αλλα ΚΑΙ στην Γερμανία.
Ο δε μπιστης με το αλβανικο μπακρανουντ προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολόγητα, οπως και ο καθε ελληνας φυσικα, που προσπαθει μανιασμενα να απαγκιστρωθει απο την ανατολιτικη κουλτουρα του πραγμα αδυνατο αφου χωρις αυτην ΔΕΝ εχει ταυτοτητα.
Παιδια, ο λευκος φυλετισμος θα σας αφησει ΑΣΧΗΜΑ ψυχολογικα καταλοιπα.
Ντρεξλερ. Εγω ΗΜΟΥΝ εκει. Αυτα προς το παρών.
Στην Αγγλια ο τραγουδιστης των Skrewdriver ειχε ελληνες σκινχεντς στα thanks αλμπουμ οταν ειχαν παραβρεθει σε συναυλια του.
Το να ησουν εκει το αποκλειω.Υποσαχαριος σε τετοια φεστιβαλ θα ηταν στοχος.
Το να εισαι εσυ ξανθος δεν λεει κατι. Τα υπολοιπα των ομοεθνων σου ΔΕΝ ειναι ετσι. Μαθε Γερμανικα, ξεχνα την αραβοκουλτουρα σου και τρεχα να σωθεις.
Ξερω τι ειναι τα μπερδεμενα ρε σατανιασμενε.Αρχαια ελλαδα,σατανας,ολα μαζι.Για το Hellenic το εγραψα.
Μπα πολλοι ειναι.Γιατι να μαθω γερμανικα,εδω ο αδολφος ειχε πει οτι προγονους μας πρεπει να θεωρουμε παντα τους ελληνες.
Αυτοι να μαθουν ελληνικα

Μια συμβουλη μονο. Προσεκτικα οταν εισαι διπλα σε κροατες και ουκρανους. Σε λιγα χρονια θα ακολουθησουν και αλλοι.
- Sid Vicious
πωπωπω ψευτράκος

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν σε συμφερει γιατι δειχνω τον δρομο του αγνου χριστιανικου ΒΜ.Αρκετα καπηλευτηκατε το ιδιωμα Καραμπαμπες.
Παντου ειναι ο υποσαχαριος.Απο συναυλιες Βαγκνερ μεχρι RACSid Vicious έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 18:28πωπωπω ψευτράκοςτι λε ρε λούλα , πες οτι ησουν και σε τετοια φεστ

Και ψεματα να λεω, πως θα το αποδειξεις?Sid Vicious έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 18:28πωπωπω ψευτράκοςτι λε ρε λούλα , πες οτι ησουν και σε τετοια φεστ
Τι εχετε να πειτε που ολοι οι Λευκοι σας φτυνουν και σας ριχνουν ξυλο?
Οκ, εγω λεω ψεματα. Το ξυλο απο Γερμανους και αγγλους ε/σ πως το δικαιολογεις?
Και τωρα θιχτηκε ο σιντ που σε αλλα νηματα ελεγε
εγω δεν ειμαι ναζι
Και χεστες ειστε.
εγω δεν ειμαι ναζι
Και χεστες ειστε.