Εγω καταλαβα ότι εννοεί την κολαση ο θολολογος αλλα ο Χελης του την εφερε.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 11:25Natasha έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 11:20Νομίζω εννοεί τον υπνο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 11:19
Για τι είδους βιτσιά λέτε ρε τύποι, που τα κάνετε κάθε βράδυ και πάνω από μια ώρα;
Αυτό κατάλαβε ο Χέλλης (κι εσύ).
Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
"Άχρι καιρού..."
Εγώ κατάλαβα ότι ο Στύγιος εννοεί την κόλαση επί της Γης. Ακόμη και αυτό που λέει (καλυμμένα), ότι άνθρωποι εμποδίζονται να έχουν την σταδιοδρομία που θα έπρεπε ανάλογα με τις δυνατότητές τους, ότι εμποδίζονται ακόμη και να ερωτευτούν ή να κάνουν οικογένεια και παιδιά, συνέβαινε και συμβαίνει και είναι από τα πιο ήπια απ' όσα συμβαίνουν. Ο Hellegenes εννοεί τον ύπνο προφανώς.
Eγώ ρωτάω. Του Στύγιου τα παιδιά ποιός τα φυλάει; Έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους φύλακες;
Εκτός και αν ανήκει στους "βαρβάρους" που και ακόμη σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει σιγουριά.
Eγώ ρωτάω. Του Στύγιου τα παιδιά ποιός τα φυλάει; Έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους φύλακες;
Εκτός και αν ανήκει στους "βαρβάρους" που και ακόμη σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει σιγουριά.
Θα τα κάνω εγώ να αναστενάζουν, να πονάν, να κλαιν και να φωνάζουν.... Αφού το γουστάρουν τόσο πολύ.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 10:02Antares έγραψε: ↑06 Αύγ 2019, 21:24Και το ζω. Μόνο που όταν κινδύνευσα πραγματικά με απώλεια της ζωής μου άρχισε να με ενημερώνει κάποιος που θα τον χαρακτήριζα ως Ολύμπιο, τα όντα που περιέγραψα.
Μετά άρχισα να ψάχνω στοχευμένα στην ιστορία και βρήκα πολλούς ομοιοπαθείς.
Βέβαια αν τα πεις αυτά θα σε χαρακτηρίσουν τρελό. Πάντως ο Ολύμπιος δεν με έχει εγκαταλείψει. Ίσως είμαι και εγώ Ολύμπια.
Αν είναι έτσι επίκειται μεγάλη σκούπα.

Η φατσουλα της μαλακίας γιατί αφαιρεθηκε αραγε;
"Άχρι καιρού..."
Εντωμεταξη η Κρίση και η Δευτερα Παρουσία θα διαρκεσουν όσο κανουμε να ανοιγοκλείσουμε τα ματια.
"Άχρι καιρού..."
...Όσο διαρκεί μια allegro ανάγνωση των ψαλμών 3, 37, 62, 87, 102 και 142.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 12 Αύγ 2019, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Το ότι η Δευτέρα Παρουσία γίνεται εν ζωή παίζει ως υπόθεση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τι ρωτάς τώρα...Υπάρχουν πηγές που δεν ξέρουμε εμείς αλλά θα μορφωθούμε, που θα πάει...

Παρατηρητής...
"Όταν θα βλέπετε τον Στουρνάρα να διώχνεται με τις κλωτσιές θα αρχίσει να γεννάει λεφτά η τράπεζα της Ελλάδας". Προφητεία. 
Στουρνάρα μου είπε.

Στουρνάρα μου είπε.
- ksk
Αυτο που λέει όμως ο Στυγιος διαφέρει απο τον ύπνο, εκεί κλείνουν κάποια συστήματά , καλύτερα ταιριάζει το υπολειτουργουν, τα πράγματα ειναι διαφορετικά όταν είσαι ξύπνιος...Natasha έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 11:20Νομίζω εννοεί τον υπνο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 11:19Για τι είδους βιτσιά λέτε ρε τύποι, που τα κάνετε κάθε βράδυ και πάνω από μια ώρα;
Παρατηρητής...
Με τον έλεγχο του χρήματος μπορείς να λειτουργήσεις ή να υπολειτουργήσεις κατηγορίες ανθρώπων.
Αν δώσεις τον έλεγχο στα ζαβά (όπως στην Ελλάδα), αυτά θα υπερλειτουργούν ώσπου να σκατώσουν τα πάντα, αν το δώσεις στα καλά, αυτά θα δημιουργήσουν πλούτο και λειτουργίες και για τα ζαβά (τα οποία δεν πρέπει ποτέ να παίρνουν τον έλεγχο εκτός και αν αλλάξουν).
Αν δώσεις τον έλεγχο στα ζαβά (όπως στην Ελλάδα), αυτά θα υπερλειτουργούν ώσπου να σκατώσουν τα πάντα, αν το δώσεις στα καλά, αυτά θα δημιουργήσουν πλούτο και λειτουργίες και για τα ζαβά (τα οποία δεν πρέπει ποτέ να παίρνουν τον έλεγχο εκτός και αν αλλάξουν).
Συνήθως τοιούτες αναλύσεις υπάρχουν τα Πατερικά Κείμενα. Αλλά δεν έχω υπόψη μου αυτό το σχόλιο.
Ordem e Progresso.
- ksk
Εντάξει τα πατερικά κείμενα δεν τα λένε κι ολα

Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άδης των Ιουδαίων και η κρίση των ψυχών
από tanipteros » 18 Δεκ 2024, 03:08 » σε Θρησκειολογία - 13 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Δεκ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποσυμβολισμός του μύθου του Ερμαφρόδιτου, η ένωση των ψυχών
από tanipteros » 05 Ιαν 2025, 01:20 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Ιαν 2025, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
από Dwarven Blacksmith » 06 Αύγ 2024, 19:18 » σε Διεθνής πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
01 Σεπ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην τελική ευθεία για παραίτηση Μητσοτάκη ?
από Unique » 16 Φεβ 2025, 13:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Φεβ 2025, 19:22
-