Δεν είσαι Καρκίνος δηλαδή;
♥ Ζώδια ♥
- Cecily Anne
Re: ♥ Ζώδια ♥
Ναι βρε το ένα το είχα βάλει σωστά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σύμφωνα με τον κύκλο των Μάγια είμαι κρυφός Ήλιος.
Παρακαλούνται όλες οι Λιονταρίνες οι Τοξοτίνες και όσες επηρεάζονται από αυτούς τους ωροσκόπους να κρατάνε αποστάσεις, σε κάθε περίπτωση δεν φέρω ευθύνες για τις πράξεις τους όσο είναι κοντά.
Παρακαλούνται όλες οι Λιονταρίνες οι Τοξοτίνες και όσες επηρεάζονται από αυτούς τους ωροσκόπους να κρατάνε αποστάσεις, σε κάθε περίπτωση δεν φέρω ευθύνες για τις πράξεις τους όσο είναι κοντά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ πάντως αυτό είχα σημειωμένοCecily Anne έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 16:48Ναι βρε το ένα το είχα βάλει σωστά.

Πάνος Σκουρλέτης
Ο Τοξότης δεν έχει σχέση με τον Ήλιο.sys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:08Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σύμφωνα με τον κύκλο των Μάγια είμαι κρυφός Ήλιος.
Πάνος Σκουρλέτης
Κρυφός Ήλιος είπαμε και είναι στον κύκλο των Μάγια, βγαίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο.Saliveros έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:10Ο Τοξότης δεν έχει σχέση με τον Ήλιο.sys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:08Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σύμφωνα με τον κύκλο των Μάγια είμαι κρυφός Ήλιος.
Εμένα μου το έβγαλε αυτό μαθηματικός στο σπίτι της στο οποίο με κάλεσε για να μου βγάλει το ζωόδιο.
Κανονικά χρεώνει για να το κάνει αυτό, ούτε εγώ όμως την χρέωσα.
Ο Τοξότης από την άλλη είναι σε αυτά της φωτιάς, τι σχέση να έχει με τον Ήλιο;
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με τρομαζεις.sys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:16Κρυφός Ήλιος είπαμε και είναι στον κύκλο των Μάγια, βγαίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο.Saliveros έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:10Ο Τοξότης δεν έχει σχέση με τον Ήλιο.sys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:08Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σύμφωνα με τον κύκλο των Μάγια είμαι κρυφός Ήλιος.
Εμένα μου το έβγαλε αυτό μαθηματικός στο σπίτι της στο οποίο με κάλεσε για να μου βγάλει το ζωόδιο.
(:
- Ελβετός Τραπεζίτης
Στο καρμικο ζώδιο, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβές στην περιγραφή της εν γένει κατάστασης, ειμαι στην πορεια απο "Ιχθυς προς Παρθενο".
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Τι είναι πάλι αυτό;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:24Στο καρμικο ζώδιο, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβές στην περιγραφή της εν γένει κατάστασης, ειμαι στην πορεια απο "Ιχθυς προς Παρθενο".

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το δικό μου!

Ναι και εγώ θέλω να ξέρω. Αλλά μπορεί και να μας δουλεύει.Naida έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:35Τι είναι πάλι αυτό;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:24Στο καρμικο ζώδιο, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβές στην περιγραφή της εν γένει κατάστασης, ειμαι στην πορεια απο "Ιχθυς προς Παρθενο".

Πότε θα ξαναπάς; Ενδιαφέρομαι!sys3x έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 17:16Κρυφός Ήλιος είπαμε και είναι στον κύκλο των Μάγια, βγαίνει με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
(: