Δηλαδή αν το ακούει κάποιος σατανιάζεται;
Σαϊεντολόγοι
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Re: Σαϊεντολόγοι
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Εξαρτάται από το προς ποια κατεύθυνση έχεις στραμμένες τις κεραίες σου.
Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.
ΟΚ. Αμφισβητείς ότι η φωτογραφία είναι από το κέντρο του Αμβούργου.
Ordem e Progresso.
Είναι ένας τρόπος να βγάλεις λεφτά. Στις ΗΠΑ η καλύτερη ιδέα να αποφύγεις την εφορία είναι να ιδρύσεις μια εκκλησία.
Ordem e Progresso.
Κάποια στιγμή θα σας γράψω για έναν συμμαθητή μου και με τι απίστευτο τρόπο απέφυγε την απέλασή του από την Αμέρικα, δηλώνοντας πιστός* θρησκείας η οποία διώκεται στην Ελλάδα.
Η θρησκεία αυτή ήταν ο ...Καπιταλισμός
Και οι αμερικάνοι που διάβαζαν για Πασοκ και Σοσιαλισμό στην Ελλάδα το έφαγαν

*είναι καταγεγραμμένη στα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ με το όνομα του
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Beria έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 00:40Κάποια στιγμή θα σας γράψω για έναν συμμαθητή μου και με τι απίστευτο τρόπο απέφυγε την απέλασή του από την Αμέρικα, δηλώνοντας πιστός* θρησκείας η οποία διώκεται στην Ελλάδα.
Η θρησκεία αυτή ήταν ο ...Καπιταλισμός
Και οι αμερικάνοι που διάβαζαν για Πασοκ και Σοσιαλισμό στην Ελλάδα το έφαγαν
*είναι καταγεγραμμένη στα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ με το όνομα του

αχ βραδιάτικα!!
όπως και να έχει ελπίζω ο φίλος/συμμαθητής σου να είναι καλά.
(✿ ♥‿♥)
- hellegennes
Δεν ξέρω από πού είναι, αλλά δεν έχει σημασία. Το γερμανικό κράτος δεν την αναγνωρίζει σαν θρησκεία. Κι εγώ μπορώ να βγάλω σταυρό έξω από το σπίτι μου αλλά δεν θα είμαι εκκλησία για το κράτος.
Μάλιστα πριν λίγα χρόνια ξεκίνησαν διαδικασία για να απαγορεύσουν εντελώς την ύπαρξή τους, αλλά σταμάτησαν για κάποιον λόγο (τους έκαναν ντα οι Αμερικάνοι, υποψιάζομαι).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Διαβάζεις τι γράφει; Περνώ κάθε μέρα απ΄έξω. Κι αυτό το ξέρεις;hellegennes έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 00:52Δεν ξέρω από πού είναι, αλλά δεν έχει σημασία. Το γερμανικό κράτος δεν την αναγνωρίζει σαν θρησκεία. Κι εγώ μπορώ να βγάλω σταυρό έξω από το σπίτι μου αλλά δεν θα είμαι εκκλησία για το κράτος.
Μάλιστα πριν λίγα χρόνια ξεκίνησαν διαδικασία για να απαγορεύσουν εντελώς την ύπαρξή τους, αλλά σταμάτησαν για κάποιον λόγο (τους έκαναν ντα οι Αμερικάνοι, υποψιάζομαι).
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Τι με νοιάζει, ρε συ, τι γράφει; Τι σχέση έχει τι λένε οι ίδιοι με το τι είναι;Cavaliere έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 00:56Διαβάζεις τι γράφει; Περνώ κάθε μέρα απ΄έξω. Κι αυτό το ξέρεις;hellegennes έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 00:52Δεν ξέρω από πού είναι, αλλά δεν έχει σημασία. Το γερμανικό κράτος δεν την αναγνωρίζει σαν θρησκεία. Κι εγώ μπορώ να βγάλω σταυρό έξω από το σπίτι μου αλλά δεν θα είμαι εκκλησία για το κράτος.
The German government does not consider the Church of Scientology to be a religious or worldview community and asserts that Scientology is a profit-making enterprise, rather than a religion.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο αδερφος μου ειχε γκομενα μια σαιεντολογα γεροντοκορη που προσπαθησε να τον μπλεξει στην οργανωση. Οταν χωρισαν θεωρησε εμενα υπευθυνο και της εγινα εμμονη. Μας εχει δημιουργησει πολλα προβληματα
Ενώ για τα δικά σου προβλήματα είναι υπεύθυνοι οι Κινέζοι από κάτω και οι φοιτήτριες από πάνω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 03:25Ο αδερφος μου ειχε γκομενα μια σαιεντολογα γεροντοκορη που προσπαθησε να τον μπλεξει στην οργανωση. Οταν χωρισαν θεωρησε εμενα υπευθυνο και της εγινα εμμονη. Μας εχει δημιουργησει πολλα προβληματα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μιλατε μακακες δεν ξερετε οτι ο Καβαλιερε ειναι ο μεγάλος Βοεβοδας της σαιεντολογιας στην β.ευρωπη ,σας εχει φακελωσει ολους τωρα .