Badoo ή Tinder;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Badoo ή Tinder;
Για τους νέους το Badoo και το Tinder τείνουν να είναι πολύ δημοφιλή.Για τους μεγαλύτερους όχι σε τέτοιο βαθμό όσο για τους νέους.Επίσης καθώς το Badoo και το Tinder είναι παγκόσμια τέινουν να συνυπάρχουν μεταξύ τους σε κάθε χώρα(εδώ είναι ποιό επικράτησε που ανάλογα με τις χώρες http://www.kulturosupa.gr/parakseni-zwi ... ng--12754/ ).Στην Κύπρο πάντως υπάρχουν και πολλά άτομα διαφόρων εθνικοτήτων που τα χρησιμοποιούν.Δεν ξέρω τι παίζει στην Ελλάδα.
Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Το Badoo πιστεύω πως πρέπει να είναι τίγκα στις απελπισμένες και στους παντρεμένους που το κρύβουν.
- Philip Mortimer
Στο badoo δεν ειχε βγει παγανια αυτός ο Ορέστης;
Θέλει πολλή προσοχή με αυτά.
Θέλει πολλή προσοχή με αυτά.
Εντάξει εγώ μπήκα από περιέργεια, είδα πολύ ωραίους άντρες η αλήθεια είναι, είδα και μετριους.Μιλησα με κάποιους, αντάλλαξα με δύο σοσιαλ ο ένας δεν μου μίλησε ποτέJuno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Το Badoo πιστεύω πως πρέπει να είναι τίγκα στις απελπισμένες και στους παντρεμένους που το κρύβουν.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α-χα!
Μια μέρα αν θέλεις να μας πεις. Είμαι περίεργη τι βλήματα κυκλοφορούν εκεί. Δεν εννοώ εσένα, εσύ είσαι περίεργη.Naida έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:23Εντάξει εγώ μπήκα από περιέργεια, είδα πολύ ωραίους άντρες η αλήθεια είναι, είδα και μετριους.Μιλησα με κάποιους, αντάλλαξα με δύο σοσιαλ ο ένας δεν μου μίλησε ποτέJuno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Το Badoo πιστεύω πως πρέπει να είναι τίγκα στις απελπισμένες και στους παντρεμένους που το κρύβουν.και βγήκα με τον άλλο.
Τα έχω ψιλοαναφέρει (φειντφλαγκ σους για το ψιλό)εδώ αλλά γενικά it's complicated,πολύ με παίδεψε σαν άνθρωπος. Παρά, πάρα πολύ.Juno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:33Α-χα!Μια μέρα αν θέλεις να μας πεις. Είμαι περίεργη τι βλήματα κυκλοφορούν εκεί. Δεν εννοώ εσένα, εσύ είσαι περίεργη.Naida έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:23Εντάξει εγώ μπήκα από περιέργεια, είδα πολύ ωραίους άντρες η αλήθεια είναι, είδα και μετριους.Μιλησα με κάποιους, αντάλλαξα με δύο σοσιαλ ο ένας δεν μου μίλησε ποτέJuno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11
Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Το Badoo πιστεύω πως πρέπει να είναι τίγκα στις απελπισμένες και στους παντρεμένους που το κρύβουν.και βγήκα με τον άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το Badoo και το Tinder έχουν πολλούς νέους.Juno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Ελλαδα παιζουν γερα και οι Ελληνιδες πλεον, αλλα σε μικρες ηλικιες. Το καλυτερο για καμακι νομιζω ειναι το ινστα, αν εχεις δυνατο προφιλ.Marios έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 15:45Για τους νέους το Badoo και το Tinder τείνουν να είναι πολύ δημοφιλή.Για τους μεγαλύτερους όχι σε τέτοιο βαθμό όσο για τους νέους.Επίσης καθώς το Badoo και το Tinder είναι παγκόσμια τέινουν να συνυπάρχουν μεταξύ τους σε κάθε χώρα(εδώ είναι ποιό επικράτησε που ανάλογα με τις χώρες http://www.kulturosupa.gr/parakseni-zwi ... ng--12754/ ).Στην Κύπρο πάντως υπάρχουν και πολλά άτομα διαφόρων εθνικοτήτων που τα χρησιμοποιούν.Δεν ξέρω τι παίζει στην Ελλάδα.
Το Badoo και το Tinder έχουν πολλούς νέους.Naida έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:23Εντάξει εγώ μπήκα από περιέργεια, είδα πολύ ωραίους άντρες η αλήθεια είναι, είδα και μετριους.Μιλησα με κάποιους, αντάλλαξα με δύο σοσιαλ ο ένας δεν μου μίλησε ποτέJuno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Όχι ήμουν η κοπέλα με την άσπρη κουκούλα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:37Ησουν η κοπελα που ειχε μονο μια φωτο ζουμτ στα χειλια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι πες τα σε μένα που με λένε μανταμ.Marios έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:41Το Badoo και το Tinder έχουν πολλούς νέους.Naida έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:23Εντάξει εγώ μπήκα από περιέργεια, είδα πολύ ωραίους άντρες η αλήθεια είναι, είδα και μετριους.Μιλησα με κάποιους, αντάλλαξα με δύο σοσιαλ ο ένας δεν μου μίλησε ποτέJuno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λάθος: ξέρω ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω του Badoo και του Tinder.Στα dating apps μπορείς να βρείς όλων των ειδών ανθρώπους.Juno έγραψε: ↑13 Αύγ 2019, 16:11Χάσιμο χρόνου θες να πεις. Αλλά δεν το κατάλαβες από την αρχή; Αυτό δεν είναι που ταξιδεύεις και βρίσκεις κόσμο; Ε ή θέλει one night stand ή είναι απελπισμένος και ούτε καν ντρέπεται να το δείξει.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση SEX from Tinder
από NakedBrain » 05 Απρ 2024, 17:21 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 65 Απαντήσεις
- 2894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
07 Απρ 2024, 15:16
-