Με επιβεβαιώνεις

έχετε περιπολικό να κάνει βόλτες 24ω, στυλ Ψυχικό;
Ρε πουλί μου αν έκοψε ο άλλος το πόδι του μόνος του, όπως λέει το άρθρο, τότε καλώς να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Αν του το κοψε ο ίδιος τότε να τον χώσουν μέσα. Οτι λέει ο νόμος δηλαδή. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να το επεξηγήσω;sys3x έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:54Να αυτό είναι το πρόβλημα, το αν έφερε, τι πάει να πει το αν έφερε; ποιός έβαλε εναντίον ποιου;alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:41Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.
Θα υπήρχε κίνδυνος εάν ένας από τους δύο δεν έβαλε εναντίον του άλλου; μέχρι που δικαιολογείται η απάντηση - άμυνα του βαλλόμενου; έπρεπε να κάνει ότι κοιμάται;
Σε τετοιες περιπτωσεις οπου εχεις να κανεις με διαρρηκτες που μπουκαρουν νυχτα ειναι η ζωη μου η η ζωη σου και δεν χωρανε ανθρωπισμοι.alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 15:00Ρε πουλί μου αν έκοψε ο άλλος το πόδι του μόνος του, όπως λέει το άρθρο, τότε καλώς να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Αν του το κοψε ο ίδιος τότε να τον χώσουν μέσα. Οτι λέει ο νόμος δηλαδή. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να το επεξηγήσω;sys3x έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:54Να αυτό είναι το πρόβλημα, το αν έφερε, τι πάει να πει το αν έφερε; ποιός έβαλε εναντίον ποιου;alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:41Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.
Θα υπήρχε κίνδυνος εάν ένας από τους δύο δεν έβαλε εναντίον του άλλου; μέχρι που δικαιολογείται η απάντηση - άμυνα του βαλλόμενου; έπρεπε να κάνει ότι κοιμάται;
Το μόνο που θα ήθελα να με εξηγήσεις η αλήθεια είναι είναι αυτό:alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 15:00Ρε πουλί μου αν έκοψε ο άλλος το πόδι του μόνος του, όπως λέει το άρθρο, τότε καλώς να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Αν του το κοψε ο ίδιος τότε να τον χώσουν μέσα. Οτι λέει ο νόμος δηλαδή. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να το επεξηγήσω;sys3x έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:54Να αυτό είναι το πρόβλημα, το αν έφερε, τι πάει να πει το αν έφερε; ποιός έβαλε εναντίον ποιου;alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:41Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.
alexandroso έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 14:41Επί της είδησης δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο. Καλώς και συνελλήφθη καλώς και να αφεθεί ελεύθερος όταν και αν αποδειχθεί ότι δεν έφερε ευθύνη για τον θάνατο του διαρρήκτη ή να τον χώσουν μέσα αν έφερε.
Εδώ, καλό είναι να υπάρχει διαχωρισμός του διαρρήκτη ή ληστή. Είναι άλλη η πρόθεση ενός κακοποιού που εισβάλλει σε έναν χώρο, όταν οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν και άλλο η ληστεία δηλαδή η ένοπλη είσοδος σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου ο ληστής επιχειρεί εκβιασμό μέσω του όπλου.
Μ' έπιασες, είμαι η ελίτ
όταν πεθαίνει κόσμος σπίτι του
Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε προφανώς και δεν μιλάμε για αυτοάμυνα επάνω σε συμπλοκή αλλά για πισώπλατο πυροβολισμό.Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.
Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/syneli ... aymatismos
Βασικά, δεν μιλάμε καν για "τυπικές διαδικασίες" ενός πλημελλήματος. Μιλάμε για περίπτωση ανθρωποκτονίας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η άδικη αφαίρεση ανθρώπινης ζωής είναι το Νο1 έγκλημα σε οποιονδήποτε ποινικό κώδικα, οποιασδήποτε χώρας, οποιασδήποτε ηπείρου.
Το έγραψα στην αρχή για θανάσιμο τραυματισμό, μην κάνεις την τρελή.
Εμένα μου φάνηκε να εννοεί ότι κόπηκε στη τζαμαρία ενώ έφευγε. Δεν βλέπω πως προκύπτει ούτε όπλο ούτε το πισώπλατο, «προφανώς» κιόλαςstavmanr έγραψε: ↑14 Αύγ 2019, 16:03Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε προφανώς και δεν μιλάμε για αυτοάμυνα επάνω σε συμπλοκή αλλά για πισώπλατο πυροβολισμό.Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.
Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/syneli ... aymatismos
Αυτή η λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον ιδιοκτήτη, ο οποίος μεταξύ των άλλων θα πρέπει να δικαιολογήσει την οπλοκατοχή.