Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά
- hellegennes
Re: Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά
Το ότι το κείμενο που έχεις φέρει απ' όλες τις εφημερίδες είναι ίδιο μέχρι το κόμμα το έχεις αντιληφθεί ή θέλεις να το δεις κατ' αντιπαράθεση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Re: Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά
Μήπως θέλεις και φωτογραφία από το άρθρο της Καθημερινής, που παράθεσες από την αρχή και γράφει φάτσα-φόρα από κάτω «Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ» ή θα συνεχίσεις το θέατρο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
α) Προκειται για δυο κειμενα και οχι για ενα, σε αυτο του 2018 γραφουν τα δεξια μηντια για ισομερη καταμερισμο και σε αυτο του 2019 γραφουν τη λεξη ισομερως.
β) ΠΟΤΕ οι δεξιες εφημεριδες δεν επαιρναν γραμμη απο το φιλοσυριζεικο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
γ) Αλλα ΚΑΙ τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον συμφερε να δωσει την αισθηση οτι οι Αμερικανοι σιγονταρουν τις τουρκικες απαιτησεις σε αυτο το ζητημα.
δ) Συνεπως στα σκουπιδια η θεωρια συνωμοσιας σου.
.
β) ΠΟΤΕ οι δεξιες εφημεριδες δεν επαιρναν γραμμη απο το φιλοσυριζεικο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
γ) Αλλα ΚΑΙ τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον συμφερε να δωσει την αισθηση οτι οι Αμερικανοι σιγονταρουν τις τουρκικες απαιτησεις σε αυτο το ζητημα.
δ) Συνεπως στα σκουπιδια η θεωρια συνωμοσιας σου.
.
- hellegennes
Όλα τα άρθρα που έφερες έχουν μέσα σε εισαγωγικά όλες αυτές τις επίμαχες προτάσεις, είναι πανομοιότυπες και γράφουν «πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ».
Είναι επειδή πηγή είναι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που ο αγράμματος συριζαίος υπάλληλός του μετάφρασε ως «ισομερώς» μια λέξη που δεν σημαίνει ποτέ αυτό το πράγμα.
Τα υπόλοιπα που λες είναι απεγνωσμένη προσπάθεια να περισώσεις την διαλυμένη αξιοπρέπειά σου. Φευ!
Είναι επειδή πηγή είναι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που ο αγράμματος συριζαίος υπάλληλός του μετάφρασε ως «ισομερώς» μια λέξη που δεν σημαίνει ποτέ αυτό το πράγμα.
Τα υπόλοιπα που λες είναι απεγνωσμένη προσπάθεια να περισώσεις την διαλυμένη αξιοπρέπειά σου. Φευ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 15 Αύγ 2019, 04:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 03:54Μήπως θέλεις και φωτογραφία από το άρθρο της Καθημερινής, που παράθεσες από την αρχή και γράφει φάτσα-φόρα από κάτω «Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ» ή θα συνεχίσεις το θέατρο;
Ε αφου το θετεις ετσι τσιμπα τη Ναυτεμπορικη που υποτιθεται εκτιμας κι εσυ και μεταφραζει με τον ιδιο τροπο ΧΩΡΙΣ αναφορα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
https://www.naftemporiki.gr/story/15050 ... unergasias
.
- hellegennes
Τα εισαγωγικά τα βλέπεις ή όχι; Να σε βοηθήσω...
Καθημερινή:
«Οι υπουργοί εξέφρασαν την έντονη υποστήριξή τους στα δικαιώματα των κυρίαρχων κρατών προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο».
Ναυτεμπορική:
«Οι υπουργοί εξέφρασαν την έντονη υποστήριξή τους στα δικαιώματα των κυρίαρχων κρατών προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο»
Καθημερινή:
«Οι υπουργοί εξέφρασαν την έντονη υποστήριξή τους στα δικαιώματα των κυρίαρχων κρατών προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο».
Ναυτεμπορική:
«Οι υπουργοί εξέφρασαν την έντονη υποστήριξή τους στα δικαιώματα των κυρίαρχων κρατών προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις το σημειο ξεφτιλας που εφτασες με το να αρνεισαι τι γραφουν οι δεξιες εφημεριδες για τοσο σοβαρο ζητημα και να το αποδιδεις σε Συριζαιο υπαλληλο του ΑΠΕ-ΜΠΕ που δεν επαιρνε κιολας εντολες απο το ΣΥΡΙΖΑ...
τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω.

ΞΑΝΑΛΕΩ οτι οι δεξιες εφημεριδες ΠΟΤΕ δεν υιοθετησαν φιλοσυριζεικες αποψεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΠΑΝΤΑ διασταυρωναν αν χρησιμοποιουσαν κατι δικο του.
.

ΞΑΝΑΛΕΩ οτι οι δεξιες εφημεριδες ΠΟΤΕ δεν υιοθετησαν φιλοσυριζεικες αποψεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΠΑΝΤΑ διασταυρωναν αν χρησιμοποιουσαν κατι δικο του.
.
- hellegennes
Εντάξει, μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, μετά την καραξεφτίλα που υπέστης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρίστος έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 04:05Αν δεν μπορεις να καταλαβεις το σημειο ξεφτιλας που εφτασες με το να αρνεισαι τι γραφουν οι δεξιες εφημεριδες για τοσο σοβαρο ζητημα και να το αποδιδεις σε Συριζαιο υπαλληλο του ΑΠΕ-ΜΠΕ που δεν επαιρνε κιολας εντολες απο το ΣΥΡΙΖΑ...
.
Απλα εισαι ενα τσουτσεκι που ειναι ασχετο για το πως λειτουργουν οι εφημεριδες και πας να πουλησεις πνευμα.
Η δουλεια και του αρχισυντακτη και του δημοσιογραφου σε τετοια ζητηματα ειναι να διασταυρωνει μεσω του αγγλικου κειμενου.
Γι' αυτο 999 φορες στις 1000 οι δεξιες εφημεριδες ΔΕΝ συμφωνουσαν με τα ρεπορταζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Και αν συμφωνουσαν 1 στις 1000 την ειχαν καρατσεκαρει.
.
Η δουλεια και του αρχισυντακτη και του δημοσιογραφου σε τετοια ζητηματα ειναι να διασταυρωνει μεσω του αγγλικου κειμενου.
Γι' αυτο 999 φορες στις 1000 οι δεξιες εφημεριδες ΔΕΝ συμφωνουσαν με τα ρεπορταζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Και αν συμφωνουσαν 1 στις 1000 την ειχαν καρατσεκαρει.
.
Δηλαδη μονο εσεις οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ ξυπνιτζηδες του πχορουμ την ψυλιαστηκατε τη δουλεια και οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ δημοσιογραφοι και οι αρχισυντακτες των εφημεριδων που διαβαζετε πιαστηκανε στον υπνο.
Αυτο μας λετε και γι' αυτο εισαστε ξεφτιλες.
.
Αυτο μας λετε και γι' αυτο εισαστε ξεφτιλες.
.
Αλλα τι να συζηταμε οταν ο Γιαννοπουλος που δεν εχει βγαλει λυκειο αμφισβητησε κι αυτον.
Αρίστος έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 03:25Ο Γιαννοπουλος εχει τσακωθει σε αυτο το νημα με ΟΛΕΣ τις δεξιες εφημεριδες, με τις μεγαλες δεξιες ιστοσελιδες και το capital...
τωρα τσακωνεται και με τον Αγγελο Μ. Συριγο που ειναι Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στις εκλογες του 2019 εξελεγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE ... E%BF%CF%82
http://www.biblionet.gr/author/58259/%C ... E%BF%CF%82
Χωσε του τα ρε Γιαννο του ασχετου.
.
Παμε τωρα να δουμε μια περιπτωση που ξεκαθαρα δεν εμπλεκεται το ΑΠΕ-ΜΠΕ...
αλλα την ερωτηση στο Στειτ Ντιπαρτμεντ την κανει ο Μιχαλης Ιγνατιου (ο εγκυροτερος δημοσιογραφος σε ελληνοαμερικανικα ρεπορταζ) το 2018.
Ειδικότερα, η ερώτηση που τέθηκε στον εκπρόσωπο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών από τον Έλληνα ανταποκριτή Μιχάλη Ιγνατίου αφορούσε την παράνομη είσοδο του σεισμογραφικού σκάφους «Μπαρμπαρός» με τη συνοδεία τεσσάρων τουρκικών πολεμικών στο τεμάχιο 4 της κυπριακής ΑΟΖ.
«Αυτό θεωρήθηκε ως απάντηση στην έναρξη της διερευνητικής γεώτρησης της ΕxxonMobil στο τεμάχιο 10 την περασμένη Παρασκευή» επισήμανε ο δημοσιογράφος. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως «το 'Μπαρμπαρός', δεν αναμένεται να προχωρήσει στο τεμάχιο 10, λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις της αμερικανικής κυβέρνησης. Η Άγκυρα προέβη στην προκλητική ενέργεια, επειδή δεν μπορεί να παρέμβει στη διερευνητική γεώτρηση του αμερικανικού ενεργειακού γίγαντα».
Κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απάντησε πως «η πολιτική των ΗΠΑ για την ΑΟΖ της Κύπρου είναι μακρά και δεν έχει αλλάξει: οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναπτύξει τους πόρους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιράζονται ισομερώς μεταξύ και των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης. Αποθαρρύνουμε κάθε ενέργεια ή ρητορική που αυξάνει τις εντάσεις στην περιοχή».
http://www.economy365.gr/article/100344 ... ia-tin-aoz
.
αλλα την ερωτηση στο Στειτ Ντιπαρτμεντ την κανει ο Μιχαλης Ιγνατιου (ο εγκυροτερος δημοσιογραφος σε ελληνοαμερικανικα ρεπορταζ) το 2018.
Ειδικότερα, η ερώτηση που τέθηκε στον εκπρόσωπο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών από τον Έλληνα ανταποκριτή Μιχάλη Ιγνατίου αφορούσε την παράνομη είσοδο του σεισμογραφικού σκάφους «Μπαρμπαρός» με τη συνοδεία τεσσάρων τουρκικών πολεμικών στο τεμάχιο 4 της κυπριακής ΑΟΖ.
«Αυτό θεωρήθηκε ως απάντηση στην έναρξη της διερευνητικής γεώτρησης της ΕxxonMobil στο τεμάχιο 10 την περασμένη Παρασκευή» επισήμανε ο δημοσιογράφος. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως «το 'Μπαρμπαρός', δεν αναμένεται να προχωρήσει στο τεμάχιο 10, λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις της αμερικανικής κυβέρνησης. Η Άγκυρα προέβη στην προκλητική ενέργεια, επειδή δεν μπορεί να παρέμβει στη διερευνητική γεώτρηση του αμερικανικού ενεργειακού γίγαντα».
Κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απάντησε πως «η πολιτική των ΗΠΑ για την ΑΟΖ της Κύπρου είναι μακρά και δεν έχει αλλάξει: οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναπτύξει τους πόρους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να μοιράζονται ισομερώς μεταξύ και των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης. Αποθαρρύνουμε κάθε ενέργεια ή ρητορική που αυξάνει τις εντάσεις στην περιοχή».
http://www.economy365.gr/article/100344 ... ia-tin-aoz
.
- hellegennes
Άλλη μια φορά:
Ο Αρίστος μάς φέρνει το ίδιο ακριβώς κείμενο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που το γράφουν ότι είναι του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι πανομοιότυπο και σε εισαγωγικά και που είναι λάθος μεταφρασμένο, γιατί και σε 100.000 εφημερίδες να ήταν αντιγραμμένο, το "play" δεν σημαίνει «τρέχω».
Προσπαθεί λοιπόν να μας πείσει ότι μια λάθος μετάφραση του συριζαίου υπάλληλου με το lower είναι σωστή γιατί αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές.

Ο Αρίστος μάς φέρνει το ίδιο ακριβώς κείμενο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που το γράφουν ότι είναι του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι πανομοιότυπο και σε εισαγωγικά και που είναι λάθος μεταφρασμένο, γιατί και σε 100.000 εφημερίδες να ήταν αντιγραμμένο, το "play" δεν σημαίνει «τρέχω».
Προσπαθεί λοιπόν να μας πείσει ότι μια λάθος μετάφραση του συριζαίου υπάλληλου με το lower είναι σωστή γιατί αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 10:06Άλλη μια φορά:
Την πατησες τρελλο αγορι.

Δεν ειναι του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ειναι η απαντηση του Στειτ Ντιπαρτμεντ κατευθειαν στον Ιγνατιου το Νοεμβριο του 2018.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ολοταχώς για επίταξη γιατρών σε πολλές περιοχές της χώρας ο Άδωνις
από Ίακχος » 11 Ιούλ 2024, 21:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 33 Απαντήσεις
- 1133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
12 Ιούλ 2024, 08:46
-
-
- 59 Απαντήσεις
- 1565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Μαρ 2024, 14:56
-
-
Νέα δημοσίευση ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!! Τουρκικά αλιεύτικα έφτασαν Μύκονο
από Kauldron » 18 Μάιος 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Μάιος 2023, 12:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΛΑΘΟΣ πλευρα της Ιστοριας
από Frappezitis » 28 Οκτ 2023, 20:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-