Έχουν αυξηθεί κάπως τα τελευταία χρόνια οι γερμανικές παραγωγές, ότι πιο άθλιο έχει να σου προσφέρει η βιομηχανία σήμερα, οι χειρότεροι ηθοποιοί του σύμπαντος με διαφορά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 15:50Και εγώ που νόμιζα ότι οι Γερμανοί βγάζουν μόνο αυτοκίνητα και τσόντες...sys3x έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 15:37Υπάρχει ταινία τρόμου με αυτό σχεδόν το θέμα και φυσικά είναι γερμανική παραγωγή.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 14:55
Θα μπορούσε να επιτραπεί και το κυνήγι λαθρομετανάστη. Όσοι παραδίδουν λαθρομετανάστες στην αστυνομία να έχουν έκπτωση φόρου με το κεφάλι. Επίσης, όσοι παραδίδουν ανθρώπους που απασχολούν λαθρομετανάστες να έχουν διπλή έκπτωση...
ξανα συμπλοκη αλλοδαπων στη θεσσαλονικη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ξανα συμπλοκη αλλοδαπων στη θεσσαλονικη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
είμαι μπάτσος με θείο στην αστυνομία και κοιμόμαστε αγκαλιά αγαπημένοι για να μη μας συμβεί τίποτα.στο θέμα τώρα.τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους αλγερινούς που πυροβολιούνται μεταξύ τους? οι μπάτσοι τους έφεραν και τους κρατάνε εδώ ότι και να κάνουν?Pedro έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 15:41Και για να εξαφανιστουν οι ναρκεμποροι απο τον πλανητη λεω. Και για χεστες μπατσους που δεν κανουν την δουλεια τους λεω. Γιατι το θεωρεις ασχετο; Εισαι μπατσος; Εχεις θειο στην αστυνομια; Τοσο πολυ τους αγαπας πια;
Να κοιμασε αγκαλια μαζι τους..μηντυχον και σου συμβει τιποτα.
Αν δεν εχει σχεση η αστυνομια με την πωληση παρανομων τσιγαρων και ναρκωτικων ποιος εχει;vlad έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:07είμαι μπάτσος με θείο στην αστυνομία και κοιμόμαστε αγκαλιά αγαπημένοι για να μη μας συμβεί τίποτα.στο θέμα τώρα.τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους αλγερινούς που πυροβολιούνται μεταξύ τους? οι μπάτσοι τους έφεραν και τους κρατάνε εδώ ότι και να κάνουν?Pedro έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 15:41Και για να εξαφανιστουν οι ναρκεμποροι απο τον πλανητη λεω. Και για χεστες μπατσους που δεν κανουν την δουλεια τους λεω. Γιατι το θεωρεις ασχετο; Εισαι μπατσος; Εχεις θειο στην αστυνομια; Τοσο πολυ τους αγαπας πια;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Pedro έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:10Αν δεν εχει σχεση η αστυνομια με την πωληση παρανομων τσιγαρων και ναρκωτικων ποιος εχει;vlad έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 16:07είμαι μπάτσος με θείο στην αστυνομία και κοιμόμαστε αγκαλιά αγαπημένοι για να μη μας συμβεί τίποτα.στο θέμα τώρα.τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους αλγερινούς που πυροβολιούνται μεταξύ τους? οι μπάτσοι τους έφεραν και τους κρατάνε εδώ ότι και να κάνουν?Pedro έγραψε: ↑15 Αύγ 2019, 15:41Και για να εξαφανιστουν οι ναρκεμποροι απο τον πλανητη λεω. Και για χεστες μπατσους που δεν κανουν την δουλεια τους λεω. Γιατι το θεωρεις ασχετο; Εισαι μπατσος; Εχεις θειο στην αστυνομια; Τοσο πολυ τους αγαπας πια;
Αυτοειναι το προβλημα. Δεν τους πιανουν.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Για να εκανες κανονικη παραθεση κατι θες να πεις..αλλα τι;
Δεν ισχυριστηκα πουθενα οτι πουλανε.
Μπορει να κανουν τα στραβα ματια ή να παιρνουν λεφτα,αλλα αυτο δεν το ειπα.

Θα κανει ιτελπυς η μαμα πολιτσια σωστα την δουλεια της; Δεν θελω συμμοριτες πακιστανοι να δερνουν τους φιλους μου αλγερινους.
άντε να την κάνει την δουλειά της η μαμά πολιτσία.απο κει και πέρα ας ρίξω μια καλή φασιστική ιδέα σαν μπατσόφιλος που είμαι.
πως σου φαίνεται να απελαύνονται μετά την αποφυλάκιση τους?
Βρε ταχουμε ξα να πει. Ας διαλυθει μια ωρα να τελειωνουμε. Και ας επλαθουν και οι αυτοχθονες.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Θεσσαλονίκη: 63 συλλήψεις έπειτα από ελέγχους το τελευταίο εικοσιτετράωρο
Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Δημοσίευση: 15/08/2019 - 22:21
Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... z5wi8f3buW
Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Δημοσίευση: 15/08/2019 - 22:21
Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... z5wi8f3buW
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άφεσις αμαρτιών για τον «Αττίλα» «Οθωμανική» ξανά η Θεσσαλονίκη!
από Αρίστος » 19 Μαρ 2024, 15:05 » σε Εθνικά Θέματα - 25 Απαντήσεις
- 902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
20 Μαρ 2024, 18:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Ακούμε ξανά και ξανά την επωδό πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή"
από Unique » 21 Ιούλ 2023, 14:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-