Βαξεβάνης - Υποφαντης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βαξεβάνης - Υποφαντης
Νόμιζα θα ήταν κανένα καινούριο, καλοκαιρινό χιτ, φάση Μηδενιστής - Υποχθόνιος...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είναι στο Fast track για βουλευτές, ο αγώνας είναι σκληρός αλλά η ανταμοιβή μεγάλη.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι έχει παραμείνει σε εποχή αποκλειστικά έντυπης πληροφόρησης.
Δηλαδή οκ,λέμε μιά πίπα και έμεινε δεν μπορεί να διασταυρωθεί.
Αλλά τώρα;Που θα δούμε το βιντεάκι 18 φορές ο καθένας και στο τσακίρ κέφι θα το επεξεργαστούμε κιόλας για να απομονώσουμε τις φωνές και να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα ποιός είπε τι και πότε και γιατί;
Κι εγώ του προηγούμενου αιώνος παιδί είμαι,αλλά μου φαίνεται πολύ γελοία η εμμονή "αυτά μάθαμε,πόσο έχουν αλλάξει πια;Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο".
Δηλαδή οκ,λέμε μιά πίπα και έμεινε δεν μπορεί να διασταυρωθεί.
Αλλά τώρα;Που θα δούμε το βιντεάκι 18 φορές ο καθένας και στο τσακίρ κέφι θα το επεξεργαστούμε κιόλας για να απομονώσουμε τις φωνές και να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα ποιός είπε τι και πότε και γιατί;
Κι εγώ του προηγούμενου αιώνος παιδί είμαι,αλλά μου φαίνεται πολύ γελοία η εμμονή "αυτά μάθαμε,πόσο έχουν αλλάξει πια;Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Ο διάλογος με τον Νίκο Στραβελάκη, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων είχε ως εξής:
«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.
Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;
Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί!
Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..
ο άνθρωπος αρνείται να αφήσει το σπίτι του, ο μπάτσος που βγαίνει λέει "μας έβρισε κιόλας" και ο Υποφάντης ακούγεται στο μικρόφωνο να λέει στους πυροσβέστες "πάρτε τον τώρα τον άνθρωπο θα καεί εδώ πέρα."
Η τελευταία πρόταση έρχεται σε αντίθεση με το "να καεί" που μπορεί να αφορούσε το σπίτι και όχι τον άνθρωπο.
Όταν κάποιος βάζει σε κίνδυνο ζωές 4-5 ανθρώπων από πείσμα, δεν ξέρω πώς θα τον αποκαλούσα και μάλιστα την στιγμή της έξαψης!
.
Ο διάλογος με τον Νίκο Στραβελάκη, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων είχε ως εξής:
«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.
Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;
Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί!
Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..
ο άνθρωπος αρνείται να αφήσει το σπίτι του, ο μπάτσος που βγαίνει λέει "μας έβρισε κιόλας" και ο Υποφάντης ακούγεται στο μικρόφωνο να λέει στους πυροσβέστες "πάρτε τον τώρα τον άνθρωπο θα καεί εδώ πέρα."
Η τελευταία πρόταση έρχεται σε αντίθεση με το "να καεί" που μπορεί να αφορούσε το σπίτι και όχι τον άνθρωπο.
Όταν κάποιος βάζει σε κίνδυνο ζωές 4-5 ανθρώπων από πείσμα, δεν ξέρω πώς θα τον αποκαλούσα και μάλιστα την στιγμή της έξαψης!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ανακαλεσε ο λιβελογραφος η ακομη το σκεφτεται;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολα τα πράματα δεξιουληδες, έπιασε φτυάρι ο Υποφάντης και ανοίγει τάφους
από Μαδουραίος » 23 Ιούλ 2023, 09:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Ιούλ 2023, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»
από βοθρατζης » 20 Ιούλ 2024, 03:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
20 Ιούλ 2024, 15:13
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 5153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
07 Σεπ 2023, 08:03