Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
Ορέστης 35
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ορέστης 35 » 08 Αύγ 2019, 13:01
Γραψτε εντυπωσεις αν εχετε. Με ενδιαφερει το ebanking και οι διαδικτυακες αγορες.
-
Λεγεών
από Λεγεών » 16 Αύγ 2019, 09:25
Έχω ένα Ν26, έβαλα 100 ευρώ πριν δυο χρόνια, πλέον μου έχει μείνει ένα εικοσάρικο. Πολύ καλό το app, ίσως χρησιμοποιήσω περισσότερο τον λογαριασμό στο μέλλον.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
Japetus
από Japetus » 16 Αύγ 2019, 10:36
Πολύ βολική, απλά με τις νέες αυξήσεις τώρα για τις διατραπεζικές συναλλαγές, δεν συμφέρει καθόλου να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ αν χρειαστείς μετρητά.. Πώς (και με τί κόστος) θα τη γεμίζεις Ορέστη αφού όπως λες δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα;
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 16 Αύγ 2019, 15:04
Japetus έγραψε: ↑16 Αύγ 2019, 10:36
Πολύ βολική, απλά με τις νέες αυξήσεις τώρα για τις διατραπεζικές συναλλαγές, δεν συμφέρει καθόλου να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ αν χρειαστείς μετρητά.. Πώς (και με τί κόστος) θα τη γεμίζεις Ορέστη αφού όπως λες δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα;
Τωρα εχω. Αν δεν ειχα, με εμβασμα ή paysafe.
-
Pedro
- Phorum.gr user: Pedro
από Pedro » 16 Αύγ 2019, 16:57
Coinbase. Ηρθε η ωρα για εικονικες συναλλαγες. Με εικονικα χρηματα.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.