Nαι ρε τον πιστέψαμε ότι δεν ήξερε. Αυτό του είπε ο δικηγόρος να πει, αυτά λέει.Nero έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:45Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:41
Τους ξέρεις κι απο χθες και ξέρεις ότι ήταν εθνικιστές;
Θα σου πω κάτι και προσπάθησε να το πάρεις ψύχραιμα. Χαλαρά χαλαρά...
Λοιπόν, εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που χωρίς να είναι ιδεολογικοποιημένοι κλπ, εξοργίζονται με ανθελληνικές δηλώσεις δημοσίων προσώπων.δε βαριέσαι...Από την πλευρά του, ο 36χρονος απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε το πρόσωπο εναντίον του οποίου επιτίθετο το πλήθος. «Δεν γνώριζα ποιος ήταν. Έκανα μεγάλο λάθος και ζήτω συγγνώμη. Παρασύρθηκα από το πλήθος. Είχα ακούσει ότι είχε αφήσει ο δήμαρχος τους γκέι να κάνουν παρέλαση» είπε και κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Nero έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:45Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:41
Λοιπόν, εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που χωρίς να είναι ιδεολογικοποιημένοι κλπ, εξοργίζονται με ανθελληνικές δηλώσεις δημοσίων προσώπων.δε βαριέσαι...Από την πλευρά του, ο 36χρονος απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε το πρόσωπο εναντίον του οποίου επιτίθετο το πλήθος. «Δεν γνώριζα ποιος ήταν. Έκανα μεγάλο λάθος και ζήτω συγγνώμη. Παρασύρθηκα από το πλήθος. Είχα ακούσει ότι είχε αφήσει ο δήμαρχος τους γκέι να κάνουν παρέλαση» είπε και κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Στην ίδια απολογία...
Μου επικαλείσαι ως επιχείρημα τους αυτοσχεδιασμούς του ή τις πιθανές μπούρδες του δικηγόρου του. Ατράνταχτο επιχείρημα.Από την πλευρά του, ο 36χρονος απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε το πρόσωπο εναντίον του οποίου επιτίθετο το πλήθος. «Δεν γνώριζα ποιος ήταν. Έκανα μεγάλο λάθος και ζήτω συγγνώμη. Παρασύρθηκα από το πλήθος. Είχα ακούσει ότι είχε αφήσει ο δήμαρχος τους γκέι να κάνουν παρέλαση» είπε και κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
- Otto Weininger
Ναι είναι. Αλλά κι εσείς κάπου πρέπει να χαλαρώσετε.
- hellegennes
Αν έχεις αποφασίσει εσύ στο μυαλό σου ότι η άλλη πλευρά κάνει προπαγάνδα και λέει ψέματα, το να σου επαναλαμβάνω εγώ ότι έτσι είναι, δεν επηρεάζει την γνώμη σου. Το έχεις ήδη αποφασίσει.gassim έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 14:02αα ενισχυαν την άποψη τους αλλά δεν είχαν επίδραση στο αποτέλεσμα.hellegennes έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 12:32Αυτοί απλώς αναμασούσαν αυτά που ήδη έλεγε ο κόσμος και ενίσχυαν την άποψή τους.
Μαγικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τελικά μάθαμε από ποιον οργανώθηκε το πέσιμο στον Μπουτάρη;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Tο διερευνά η δικαιοσύνη και οι αρχές. Θα μάθομε σύντομα
Δεν θα γλυτώσει κανείς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Άρα είναι και κότα λυράτη. Βέβαια αυτό το ξέραμε από το γεγονός ότι επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο. Επίσης τον τιμάει πολύ που κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Φυσικά δεν φταίει αυτός, του τα έριξαν στην σουμάδα που έπινε στο μπαρ.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:47Nαι ρε τον πιστέψαμε ότι δεν ήξερε. Αυτό του είπε ο δικηγόρος να πει, αυτά λέει.Nero έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:45Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:41
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι αλλά μονο οι περήφανοι έλληνες εθνικιστές εκλαμβάνουν όλες τις δηλώσεις ως ανθελληνικές πλήν της απαγγελίας του εθνικού ύμνου.Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:41ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 20:19Ε, ναι. Περίμενα ότι οι λεβέντες έλληνες εθνικιστές θα υπερασπίζονταν με πάθος και αξιοπρεπέπεια τα πιστεύω και τα ιδεωδχχχμμμμφφφφφμουαχαχαχαχα
Λοιπόν, εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που χωρίς να είναι ιδεολογικοποιημένοι κλπ, εξοργίζονται με ανθελληνικές δηλώσεις δημοσίων προσώπων.
- Λευκός Λύκος
Έχεις καμιά πληροφορια από μέσα ρε πασοκε;να μάθουμε πρώτοι ποια μυστικά κέντρα αποφασισαν να ρίξουν ψιλες τον ΜπουτάρηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:57Tο διερευνά η δικαιοσύνη και οι αρχές. Θα μάθομε σύντομαΔεν θα γλυτώσει κανείς
- Λευκός Λύκος
Σώπα καλέ.gassim έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:59ναι αλλά μονο οι περήφανοι έλληνες εθνικιστές εκλαμβάνουν όλες τις δηλώσεις ως ανθελληνικές πλήν της απαγγελίας του εθνικού ύμνου.Golden Age έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:41ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 20:19
Ε, ναι. Περίμενα ότι οι λεβέντες έλληνες εθνικιστές θα υπερασπίζονταν με πάθος και αξιοπρεπέπεια τα πιστεύω και τα ιδεωδχχχμμμμφφφφφμουαχαχαχαχα
Λοιπόν, εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που χωρίς να είναι ιδεολογικοποιημένοι κλπ, εξοργίζονται με ανθελληνικές δηλώσεις δημοσίων προσώπων.
- hellegennes
Δεν έχουν ακούσει τι λέει παρακάτω το ποίημα, αλλιώς κι αυτό θα το έβγαζαν ανθελληνικό· λόγω φιλοαμερικανισμού, επειδή η Ελλάδα περιμένει τον φιλελευθερισμό, σύμφωνα με τον ποιητή, επειδή χρησιμοποιεί φρικτούς δημοτικισμούς, όπως «γκαρδιακός», κτλ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ότι δηλαδή εσύ πρώτη φορά έχεις ακούσει τέτοια δικηγορίστικα. Εδώ τα λένε σεσημασμένοι, τα λένε μαφιόζοι, που τέλος πάντων δεν τους λες κότες. Τον κώλο τους να σώσουν θέλουν.hellegennes έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:59
Άρα είναι και κότα λυράτη. Βέβαια αυτό το ξέραμε από το γεγονός ότι επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο. Επίσης τον τιμάει πολύ που κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Φυσικά δεν φταίει αυτός, του τα έριξαν στην σουμάδα που έπινε στο μπαρ.

Κόλλησε και στα λεγόμενά μου ο άλλος την άσχετη λάσπη με την κλοπή του κρεοπωλείου γιατι μεχρι εκει φτάνει
υπερθεμάτησες κι εσυ περι ναρκωμανών πατριωτών
έτσι, συντεταγμένους στην ειρωνία σας θέλω, να τσιγκλάτε, να σπάτε πλάκα, να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και μετα να κρύβεστε πίσω απο καταδικάζω τη βια απ οπου κι αν προέρχεται(εκτός αν ειναι οι δικοί μου), θα τιμωρηθούν όλοι(οι άλλοι), κι όσοι υποστηρίζουν με τις δηλώσεις τους τέτοιες πράξεις (καλή τύχη Τόσκα) δε θα γλυτώσει κανείς, δεν ειναι πραγματα αυτα κλπ κλπ.
Καλό το κολπάκι...νιώσατε ισχυροί και σήμερα;

- hellegennes
Οι σεσημασμένοι είναι ήδη κατακάθια. Τούτοι θέλουν να αποδείξουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Εφοσον η δικαιοσυνη θεωρει την επιθεση οργανωμενη, θα προσαχθουν και αυτοι που δινανε τα συνθηματα. Υπαρχουν σε βιντεοΛευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:56Τελικά μάθαμε από ποιον οργανώθηκε το πέσιμο στον Μπουτάρη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες επιτέθηκαν στον υ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Οκτ 2023, 13:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
08 Οκτ 2023, 04:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-