Αυτοί οι παλιοί Ρωμιοί - το άπειροι αιώνες είναι χοντρομαλακία - με τον χριστιανοφανατισμό τους, είχαν ξεφτιλίσει το όνομα Έλληνας και τα παράγωγά του, επειδή δεν μπόρεσαν να αντικρούσουν το μεγαλείο του, δεν είχαν κάτι καλύτερο να προσφέρουν στον κόσμο παρά μπούρδες.Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 15:35Δυστυχώς λέγεται Ελλάδα γιατί ορισμένοι βλάκες έκριναν ότι δεν πρέπει να λεγόμαστε Ρωμιοί όπως λεγόμασταν εδώ και άπειρους αιώνες αλλά Έλληνες γιατί έτσι μας αποκαλούν τα λαμπρά έθνη της Ευρώπης.Nandros έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 14:46Πως λέγεται η χώρα σου; Ρωμία; Ρωμανία; Κάτι άλλο;Antigeist έγραψε: ↑17 Αύγ 2019, 13:50
Δεν έχω καμία σχέση με κείνο τον αρλεκίνο. Εγώ είμαι περήφανος που δεν είμαι δυτικός. Αυτό που με ντροπιάζει είναι ότι ο περισσότερος κόσμος στην τάχα ανατολίτικη Ελλάδα που έχει στο μυαλό του, θέλει και λυσσάει να είναι γιατί πάσχει από κρίση ταυτότητας. Εγώ αντίθετα γουστάρω να είμαι μόνο Ρωμιός.
Υιοθέτησαν ένα όνομα κλέβοντας το πρεστίζ της Ρώμης και δεν ήταν οι μόνοι κλέφτες (γερμανορωμαϊκές αυτοκρατορίες, Κάιζερ, Τσάρος, κλπ)
Με την Αναγέννηση η Ευρώπη αποτίναξε τον θρησκευτικό ζυγό και ανέτρεξε στους αρχαίους για να ξεκινήσει πάλι ο πολιτισμός - αυτός που μισείς.
Και μάθε ότι στο '21 ο στόλος των Ελλήνων είχε 99% αρχαιοελληνικά ονόματα με 2-3 Αηνικολήδες, Παναγίες, κλπ.
Ακόμα και ο Αλί Πασάς το κατάλαβε ότι ερχόταν επανάσταση, όταν παρατήρησε ότι οι Έλληνες έδιναν αρχαιοελληνικά ονόματα στα παιδιά τους.
.