Γιατί θεωρείται ο "δυτικός πολιτισμός" κάτι καλό;
- Northern Spirit
Re: Γιατί θεωρείται ο "δυτικός πολιτισμός" κάτι καλό;
Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα. 

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Από το λίγο που είδα ο γιώργης ήταν ένας δυτικολάγνος, συγκεκριμένα γερμανολάγνος με κρίση ταυτότητας τύπου freeinquiry.grJuno έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:28Για τους νέους της Πόλης που είχαν κρυφτεί στα μοναστήρια να μην πολεμήσουν θα πεις κάτι γιωργη, διάδοχε Κιμ; Που θες να αλλάξεις και περσόνα;Antigeist έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:25Η αρχαία Ελλάδα δεν συνεισέφερε απολύτως τίποτα στον νεώτερο τεχνικό πολιτισμό, ούτε δημιούργησε ποτέ σοβαρή αυτοκρατορία. Άμα δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό είσαι αμόρφωτος. Οι Βυζαντινοί έχασαν επειδή κατάργησαν τον ρωμαϊκό στρατό και μίσθωναν μισθοφόρους. Με άλλα λόγια επειδή φλώρεψαν και μέσα στη παρακμή τους άρχισαν να ασχολούνται με ελληνικές αηδίες και νεοπαγανισμούς όπως ο Τζέτζης και ο Πλήθων.Juno έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:12
Ναι μωρέ, ποιος να συγκριθεί με τον μαμάκια άγιο ισαπόστολο που σκότωσε τον γιο του και τη γυναίκα του επειδή του είπε η μαμά.
Ό,τι μνημονεύεται μέχρι σήμερα από τον πολιτισμό μας παγκοσμίως, είναι από την αρχαία Ελλάδα. Ξέρεις κανέναν Βυζαντινό που ανακάλυψε κανένα θεώρημα, κανένα αξίωμα; Ξέρεις κανέναν φιλόσοφο που ανταγωνίζεται τους αρχαίους;
Το Βυζάντιο ήταν ο Μεσαίωνας της Ελλάδας και μας οδήγησε στην Τουρκοκρατία. Όπως έχασαν οι αρχαίοι από τους Ρωμαίους, έχασαν και οι Βυζαντινοί από τους Τούρκους. Αυτοί όμως επειδή είχαν κλειστεί όλοι στα μοναστήρια για να μην πολεμήσουν.
Τι σχέση έχω εγώ με εκείνο το γελοίο υποκείμενο; Εγώ σιχαίνομαι τους Γερμανούς και τους δυτικούς γενικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Χούντα είσαι και φαίνεσαι και μάλιστα χουντομουσλίμι!Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:31Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σχολιάζεις άλλα μέλη σε πέντε δημοσιεύσεις, όμως δεν μας λες τη γνώμη σου επί του θέματος, να σου δώκουμε και μία μπανάνα.Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:31Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα.
- Northern Spirit
Αποφασιζομεν και διατασσομεν...Βαζεις και κλαρινα στο background οταν ποστραρεις;Nandros έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:41Χούντα είσαι και φαίνεσαι και μάλιστα χουντομουσλίμι!Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:31Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα.:

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
εχω γραψει ποστς πιο πισω στο νημα και ειπα ξεκαθαρα την αποψη μου..Juno έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:44Σχολιάζεις άλλα μέλη σε πέντε δημοσιεύσεις, όμως δεν μας λες τη γνώμη σου επί του θέματος, να σου δώκουμε και μία μπανάνα.Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:31Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσύ μιλάς για χουντίλα, είναι επειδή την μυρωδιά την έχεις απάνω σου.Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:46Αποφασιζομεν και διατασσομεν...Βαζεις και κλαρινα στο background οταν ποστραρεις;Nandros έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:41Χούντα είσαι και φαίνεσαι και μάλιστα χουντομουσλίμι!Northern Spirit έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 21:31Με Juno, nandro να ποσταρουνε αρχισε να αναδυεται μια χουντιλα απο το νημα.:
Εσένα θα σε κάνουμε γενίτσαρο υπέρ της δύσης ή να πας στην μουσλιμοχώρα σου!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Antigeist έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 20:50Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία (όχι ο Περικλής, ούτε ο Αλέξανδρος) είναι ο λόγος που σήμερα μιλάμε ελληνικά και όχι σλάβικα η αραβικά στην Κρήτη. Άμα οι Βυζαντινοί δεν είχαν κάνει ανακατάληψη των ελλαδικών Σκλαβηνιών για να ελέγξουν τις αραβικές επιδρομές ο ελλαδικός χώρος θα είχε εκσλαβιστεί.
Αν ήμασταν έθνος με όρχεις και όχι έθνος που εξαρτά την αυτοεκτίμηση του από τις αρχαιολαγνικές παπαριές των παλαιότερων Βαυαρών (που σήμερα έρχονται και μας λένε βρωμιάρηδες) θα ήμασταν περήφανοι για το ρωμαϊκό μας παρελθόν. Αντ' εαυτού εμείς έχουμε σκαλώσει με τις mulierculae των Ρωμαίων και τις κωλόπετρες που άφησαν.
.
Για τις κωλόπετρες έχεις μεγάλο δίκιο......
Αντί οι ΒλαχόΒλαχοι νά ασχολιούνται μέ τά κείμενα ασχολιούνται μέ τά μάρμαρα.....

τίς πέτρες βλέπουν γιά πολιτισμό..... Πετριά στό κεφάλι φάγανε.....Πέτρινα χρόνια ζούμε.....
καί τά κείμενα.....παρακεί....μέναν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- hellegennes
Το βρετανικό μουσείο είναι δωρεάν. Αν ήταν εδώ θα πλήρωνα για να τα δω.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 19:45Oκ πληρωνε τωρα το βρετανικο μουσειο να δεις αγαλματα που θα τα εβλεπες εδω περα αν δεν τα ειχαν κλεψει οι "ανωτεροι" δυτικοιΧουργιατς έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 19:44Στρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 19:42
Καλα, παρακαλα τωρα τους δυτικους λησταρχους να φερουν πισω κανα μαρμαρο
O λήσταρχος ξαναπουλά, δεν ξοδεύει μύρια για να διατηρήσει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για τον ίδιο λόγο που δεν ζητάνε οι Ιταλοί όσα τούς έκλεψαν οι άλλοι Ευρωπαίοι, που είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Χμμμ δεν το ξερω. Ειχα παει πριν απο 10 χρονια και ειχα πληρωσειhellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:55Το βρετανικό μουσείο είναι δωρεάν. Αν ήταν εδώ θα πλήρωνα για να τα δω.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Και ποιός είναι ο λόγος;hellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:56Για τον ίδιο λόγο που δεν ζητάνε οι Ιταλοί όσα τούς έκλεψαν οι άλλοι Ευρωπαίοι, που είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μας.
- hellegennes
Έλα, ρε! Περίεργο, γιατί ποτέ δεν είχε είσοδο το βρετανικό μουσείο. Ίσως δεν λες την αλήθεια; Ή μπορεί να σε απατά η μνήμη σου. Έχω πάει στο βρετανικό μουσείο καμμιά 10αριά φορές από το 2007 μέχρι σήμερα.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:57Χμμμ δεν το ξερω. Ειχα παει πριν απο 10 χρονια και ειχα πληρωσειhellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:55Το βρετανικό μουσείο είναι δωρεάν. Αν ήταν εδώ θα πλήρωνα για να τα δω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ότι δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουν.Antigeist έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:58Και ποιός είναι ο λόγος;hellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:56Για τον ίδιο λόγο που δεν ζητάνε οι Ιταλοί όσα τούς έκλεψαν οι άλλοι Ευρωπαίοι, που είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Λέω αφού τους Έλληνες τους έχει φάει ο κώλος τους να πάρουν πίσω τα μάρμαρα γιατί δεν ζητάνε πίσω και τα κλεμμένα των Ιταλών;hellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 23:00Ότι δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουν.Antigeist έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:58Και ποιός είναι ο λόγος;hellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2019, 22:56
Για τον ίδιο λόγο που δεν ζητάνε οι Ιταλοί όσα τούς έκλεψαν οι άλλοι Ευρωπαίοι, που είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ανδρεας Παπανδρεου:Ο Πρωτος Δυτικος ηγετης που αναγνωρισε την PLO. Ακολουθησαν ολοι οι αλλοι
από Στρακαστρουκας » 02 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Ιστορία - 31 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pollaplasiastis
03 Νοέμ 2023, 21:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8039 Προβολές
-