Ναι αλλά εγώ δεν θα άφηνα ποτέ η κόρη μου να παντρευτεί Πόντιο και μετά από το μπάτχερτ να έλεγα σε κόσμο μπροστά χέστηκα αν σας σκότωσαν τις μάνες σας πάνω στο τσακίρ κεφ έτσι για να φέρω λεφτά στην πόλη και καλά.
(:
Ναι αλλά εγώ δεν θα άφηνα ποτέ η κόρη μου να παντρευτεί Πόντιο και μετά από το μπάτχερτ να έλεγα σε κόσμο μπροστά χέστηκα αν σας σκότωσαν τις μάνες σας πάνω στο τσακίρ κεφ έτσι για να φέρω λεφτά στην πόλη και καλά.
Ναι αλλά εσύ με παρότρηνες, είπες αφού να λέμε ότι θέλομε πίνκυ αρκεί να μην ρίχνομε ψιλές, το είπες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:48Δοκίμασε φίλε γουαταμπάουτερ, και θα δούμε πώς θα πάει :-)
Σουρ, γιατί όχι, μέχρι και για ένα άλλο ολοκαύτωμα μπορούμε να λέμε ότι θέλομε σύμφωνα με τον πίνκυ αρκεί να μην ρίχνομε ψιλές. Όλοι οι άνθρωποι με αξιοπρέπεια αυτό θα λέγανε, ε σιγά τώρα αφού θα βγάλουμε και λεφτά αφού.hades έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:43Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:22Να, δείτε εδώ την καφρίλα :
Τίτλος άρθρου : Κατασκευασμένο βίντεο: Η πλήρης συνέντευξη Μπουτάρη
Και γράφει μετά :Με λίγα λόγια, δεν αποδεικνύουν ότι δεν το είπε. Δεν αποδεικνύουν καν ότι εννοούσε κάτι άλλο. Απλά σου λένε, το είπε μεν αλλά ταυτόχρονα είπε και για τουρισμό, για αξιοθέατα και ξενοδοχεία.Νέα συμπεράσματα προκύπτουν αν παρακολουθήσει κάποιος ολόκληρο το «επίμαχο» βίντεο του Γ.Μπουτάρη που -σύμφωνα με όσους τον κατηγορούν-σε ένα μέρος του εμφανίζει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αδιαφορεί κυνικά για τη σφαγή των Ελλήνων από τους νεότουρκους του Κεμάλ.
Η συνέντευξη δόθηκε στο Greekreporter.com πριν 11 μήνες, στα πλαίσια του Concordia Summit στην Αθήνα και όπως αποδεικνύεται (στο σύνολο του βίντεο) δεν είχε καμία σχέση με τα εθνικά μας θέματα.
Μάλιστα, στο 0:48 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη και την Τραπεζούντα ως «ιερή γη των πατέρων μας» («holy land of our fathers»).
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον δημοσιογράφο και θέλοντας να υπερασπιστεί την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης λέει ότι άνοιξε την πόλη στους Τούρκους επισκέπτες που ήθελαν να δουν τους τόπους των προγόνων τους που υπήρχαν πριν την Συνθήκη της Λωζάννης και την ανταλλαγή των πληθυσμών. Και ότι έτσι άνοιξε το ίδιο το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ως αξιοθέατο. Στην ίδια ακριβώς φράση λέει ότι το ίδιο επιθυμούμε και κάνουμε και εμείς όταν πηγαίνουμε στην Κωνσταντινούπολη ή σε άλλους τόπους όπως στη Σμύρνη ή -στην καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού- στην Τραπεζούντα. Ο Μπουτάρης στη συγκεκριμένη συνέντευξη μιλάει για αξιοθέατα, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία κ.α.
Το βίνετο όμως κόπηκε και απομονώθηκε για προφανείς λόγους. Οι κατασκευαστές του πετσόκοψαν τη σχετική αναφορά, αφήνοντας μονάχα το «don’t give a shit», με αποτέλεσμα να γίνει viral και να προκαλέσει τον ξυλοδαρμό του δημάρχου και τη γενική κατακραυγή.
http://kontasas.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%C ... %AD%CE%BD/
Εντάξει τότε. Θα πάω κι εγώ στις ηπα ή στην λατινική αμερική, θα πω χέστηκα αν σκότωναν οι κονκισταδόρες ινδιάνους, έχομε τόσους τουρίστες και πρέπει να κάνομε ξενοδοχεία και μνημεία για τους ισπανούς θαλασσοπόρους.
Μετά θα πάω σε μια εκδήλωση ινδιάνων για την σφαγή της φυλής τους. Να δούμε τι θα γίνει.
Μετά θα μιλάτε για νεοναζί ινδιάνους.
Το γελοίο είναι που εξισώνει ένα εκκλησιαστικό μοναστήρι με ένα σπίτι που ντεμέκ γεννήθηκε ο ντολμές .Να έλεγε για κάποιο τζαμί ή κάποιο άλλο μνημείο από την οθωμανική περίοδο να πάει στο διάολο. Είναι σαν ο Γέρος του Μωριά να χε γεννηθεί στην Προύσσα και οι Τουρκοι να άνοιγαν μουσείο για την πάρτη του στο σπίτι που γεννήθηκε για να πηγαίνουν Ελληνες εθνικιστές στην Τουρκία να αποτοίουν φόρο τιμής. Τι λέτε βλέπεται να παίζει κάτι τέτοιο;
"Αποκτηνωμένος όχλος" ο οργισμένος κόσμος. Εαν υπήρχε στα αλήθεια αποκτηωνμένος όχλος, καμμιά "δικαιοσύνη" δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:44
Να λέμε. Η βία, και μάλιστα η βία του αποκτηνωμένου όχλου, είναι το όριο που δεν θα έπρεπε να ξεπερασθεί, όπως αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη.
ναι πες οτι θες για το ολοκαύτωμα και δεν θα σε δείρει κανένας.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:53Ναι αλλά εσύ με παρότρηνες, είπες αφού να λέμε ότι θέλομε πίνκυ αρκεί να μην ρίχνομε ψιλές, το είπες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:48Δοκίμασε φίλε γουαταμπάουτερ, και θα δούμε πώς θα πάει :-)
Άρα πίπες πάλι.
(:
πήρες πολύ φόρα και θα βρεις μαν μου.gassim έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 16:26ναι πες οτι θες για το ολοκαύτωμα και δεν θα σε δείρει κανένας.sys3x έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:53Ναι αλλά εσύ με παρότρηνες, είπες αφού να λέμε ότι θέλομε πίνκυ αρκεί να μην ρίχνομε ψιλές, το είπες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 15:48Δοκίμασε φίλε γουαταμπάουτερ, και θα δούμε πώς θα πάει :-)
Άρα πίπες πάλι.
(:
Αν σε πειράξει κανείς εγώ θα τον έχω στην ίδια κατηγορία που έχω και τους φασίστες που εσυ υπερασπίζεσαι.
Φυσικά το τι θα κάνει η δικαιοσύνη είναι άλλο θέμα, αλλά ξύλο δεν θα πέσει.
Αυτήν την γεωγραφική παράμετρο στην έννοια του ρατσισμού την ακούω πρώτη φορά. Ίσως θα έπρεπε να ενημερώσεις τους λεξικογράφους, που την παραβλέπουν.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 12:33δεν εννοειται ρατσισμος εναντιον ελληνων στην ελλαδα, ειναι σχημα οξυμωρο.
Δεν ειναι γεωγραφικη συνθηκη αλλα πολιτικη. Εχει να κανει με το οτι στην ελλαδα ειναι η κυριαρχη πλειοψηφια.hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 17:30Αυτήν την γεωγραφική παράμετρο στην έννοια του ρατσισμού την ακούω πρώτη φορά. Ίσως θα έπρεπε να ενημερώσεις τους λεξικογράφους, που την παραβλέπουν.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 12:33δεν εννοειται ρατσισμος εναντιον ελληνων στην ελλαδα, ειναι σχημα οξυμωρο.
Μπερδεύεις τον συστημικό ρατσισμό με τον καφενειακό σωβινισμό. Το πρώτο όντως είναι κομμάτι δύσκολο να το υποφέρει η κυρίαρχη ομάδα, αλλά στη δεύτερη περίπτωση οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί να έχει σκατά στο κεφάλι του και να σε θεωρεί υπάνθρωπο λόγω των γενετικών σου περιστάσεων, ανεξάρτητα από δημογραφικές και ταξικές κατανομές.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 18:27Δεν ειναι γεωγραφικη συνθηκη αλλα πολιτικη. Εχει να κανει με το οτι στην ελλαδα ειναι η κυριαρχη πλειοψηφια.hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 17:30Αυτήν την γεωγραφική παράμετρο στην έννοια του ρατσισμού την ακούω πρώτη φορά. Ίσως θα έπρεπε να ενημερώσεις τους λεξικογράφους, που την παραβλέπουν.blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 12:33δεν εννοειται ρατσισμος εναντιον ελληνων στην ελλαδα, ειναι σχημα οξυμωρο.
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. και όχι επειδή παίρνουν φθηνότερο μεροκάματο!blackpaint έγραψε: ↑24 Μάιος 2018, 18:40μπορει λοιπον ενας ελληνας να ειναι ρατσιστης σε βαρος των αλλων ελληνων; αυτο θελετε να πειτε; Ειμαι ρατσιστης δηλαδη οταν λεω κωλοελληνες, οπως ο Σαββοπουλος; Ειναι ρατσιστης οποιος προσλαμβανει αλλοδαπους γιατι ειναι φτηνοτεροι; εκει το πατε;