Εν θερμώ φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να τον ξανασυναντήσεις ..
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πάντα υπάρχουν λόγοι γιά να σκοτώσειςwaldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 16:26Περιμένω τα βομβαρδιστικά του Ηράκλειτος,ή μήπως όχι λόγω εντοπιότητος;
Άντε ας μην είναι carpet,δυό-τρείς μπομπίτσες όμως τοπικά στη γειτονιά;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Κλασικοί καυγάδες της επαρχίας.Που θα αφήσω το φορτηγό,που θα χτίσω
την περίφραξη και πάει λεγοντας.Άμα βρεθεί και κανάς μουρλός στη μέση
παίρνει την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος.
την περίφραξη και πάει λεγοντας.Άμα βρεθεί και κανάς μουρλός στη μέση
παίρνει την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος.
- Ηράκλειτος
- †
Πυρηνικά όχι, γιατί η Καβάλα είναι στα 30 km και θα μας πάρουν τα σκάγια. Συμβατικά όμως, μέσα με τα χίλια.waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 16:26Περιμένω τα βομβαρδιστικά του Ηράκλειτος,ή μήπως όχι λόγω εντοπιότητος;
Άντε ας μην είναι carpet,δυό-τρείς μπομπίτσες όμως τοπικά στη γειτονιά;

God.exe is missing. Universe will restart.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έχει χαζέψει ο κοσμος.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Αγριοι καυγάδες για το τίποτα,σκοτωμοί.
Και όλοι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας,οδηγούν και είναι απειλή.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Αληθές.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:35Έχει χαζέψει ο κοσμος.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Και χωρίς να έχω καμία πρόθεση ή διάθεση να το πάω οπουδήποτε αλλού,όλοι αυτοί οι αρπαγμένοι είμαστε εμείς δεν είναι ξένοι και δεν είναι εγκληματίες.Είμαστε εμείς.
Ειλικρινά δεν πάω να αποδείξω τίποτα ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν περί Ελλήνων και ξένων και τα ρέστα,αλλά όλοι αυτοί οι αγριεμένοι στους δρόμους είμαστε εμείς.
Κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη μου και σχεδόν όλοι έχουν λυμένο το ζωνάρι τους.Ακόμη και στη γειτονιά μου άνθρωποι που γνωρίζονται "200 χρόνια" δεν θα χάσουν ευκαιρία να μανουριάσουν.Πολύ νομίζεις θέλει η καθημερινή μανούρα να φέρει το κακό;
- Otto Weininger
Να μην μανουριαζουν. Όχι για ηλίθια πράγματα τουλάχιστον όπως είναι το 99% των περιπτώσεων.waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:48Αληθές.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:35Έχει χαζέψει ο κοσμος.
Το βλεπουμε καθημερινά.
Και χωρίς να έχω καμία πρόθεση ή διάθεση να το πάω οπουδήποτε αλλού,όλοι αυτοί οι αρπαγμένοι είμαστε εμείς δεν είναι ξένοι και δεν είναι εγκληματίες.Είμαστε εμείς.
Ειλικρινά δεν πάω να αποδείξω τίποτα ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν περί Ελλήνων και ξένων και τα ρέστα,αλλά όλοι αυτοί οι αγριεμένοι στους δρόμους είμαστε εμείς.
Κυκλοφορώ κάθε μέρα στην πόλη μου και σχεδόν όλοι έχουν λυμένο το ζωνάρι τους.Ακόμη και στη γειτονιά μου άνθρωποι που γνωρίζονται "200 χρόνια" δεν θα χάσουν ευκαιρία να μανουριάσουν.Πολύ νομίζεις θέλει η καθημερινή μανούρα να φέρει το κακό;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;
That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
Πόσες φορές μπορεί να παρκάρει κάποιος τη φορτηγάκλα του στη μούρη σου επειδή τσιγκουνεύεται να νοικιάσει θέση στάθμευσης ή βαριέται ο κώλος του να μετακινηθεί από εκεί μέχρι το σπίτι του; Μπροστά στο οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ παρκάρει;
That said προφανώς ο θύτης έπρεπε να είχε φωνάξει τους μπάτσους αντί να εκτελέσει 2 άτομα.
Εμένα μου έκλειναν ( και μου κλείνουν) το νόμιμο πάρκινγκ τακτικά και δε μπορούσα να βγάλω το αμάξι, αρκετές φορές με έπαιρναν συνάδελφοι για να μην αργήσω στο σχολείο, αλλά τέτοιο πράγμα δεν μπορώ να το διανοηθώ 

Βρε ναί,να μην μανουριάζουν ποιός θα πει το αντίθετο;
Αλλά έλα ντε που ο κόσμος είναι αρπαγμένος και δεν έχει την παραμικρή ιδέα που να διοχετεύσει αυτήν την ένταση;
Ειλικρινά,το ξαναλέω,δεν πάω να κάνω σπέκουλα για να καταλήξω στο συμπέρασμα που με βολεύει.
Είναι όμως η πραγματικότητα.Τη βιώνω κάθε μέρα μόνο και μόνο αν πεταχτώ για τσιγάρα που λέει ο λόγος.
Οκ αν δεν είσαι κι εσύ στην ίδια κατηγορία,καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δεν τα έχουν μαζί σου.
Για παράδειγμα περνάς το κολόστενο της γειτονιάς σου και σταματάει ο γκαζωμένος που πέρασε το στοπ με 120 στους 20 πόντους.
Αν του κάνεις νεύμα "όλα καλά" θα σε χαιρετήσει κι αυτός και θα πάτε στο δρόμο σας.
Αν όμως είσαι κι εσύ πύρκαυλος (δικαιολογημένα ή μη,δεν με νοιάζει) και του πεις "που πας ρε αρχίδι,το στοπ δεν το βλέπεις;".
Ε έγινε το μελέ.Μέχρι που θα κατέβει κάτω και θα τις παίξετε.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πρόβλημα που λέω στο παράδειγμα,δεν ξέρω αν το έχεις αντιμετωπίσει καν,αλλά υπάρχει.
Αλλά έλα ντε που ο κόσμος είναι αρπαγμένος και δεν έχει την παραμικρή ιδέα που να διοχετεύσει αυτήν την ένταση;
Ειλικρινά,το ξαναλέω,δεν πάω να κάνω σπέκουλα για να καταλήξω στο συμπέρασμα που με βολεύει.
Είναι όμως η πραγματικότητα.Τη βιώνω κάθε μέρα μόνο και μόνο αν πεταχτώ για τσιγάρα που λέει ο λόγος.
Οκ αν δεν είσαι κι εσύ στην ίδια κατηγορία,καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δεν τα έχουν μαζί σου.
Για παράδειγμα περνάς το κολόστενο της γειτονιάς σου και σταματάει ο γκαζωμένος που πέρασε το στοπ με 120 στους 20 πόντους.
Αν του κάνεις νεύμα "όλα καλά" θα σε χαιρετήσει κι αυτός και θα πάτε στο δρόμο σας.
Αν όμως είσαι κι εσύ πύρκαυλος (δικαιολογημένα ή μη,δεν με νοιάζει) και του πεις "που πας ρε αρχίδι,το στοπ δεν το βλέπεις;".
Ε έγινε το μελέ.Μέχρι που θα κατέβει κάτω και θα τις παίξετε.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πρόβλημα που λέω στο παράδειγμα,δεν ξέρω αν το έχεις αντιμετωπίσει καν,αλλά υπάρχει.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι περισσότεροι Έλληνες ανήκουν στην κατηγορία ¨Κρατήστε με μην τις φάω"
Σπάνια έχω δει να πέφτει κανονικό ξύλο στους ελληνικούς δρόμους.Χωρίς
αυτό να αποκλείει την ύπαρξη διαταραγμένων ατόμων που ξεσπάνε ασκώντας
υπέρμετρη βία,όπως στο παράδειγμα.
Σπάνια έχω δει να πέφτει κανονικό ξύλο στους ελληνικούς δρόμους.Χωρίς
αυτό να αποκλείει την ύπαρξη διαταραγμένων ατόμων που ξεσπάνε ασκώντας
υπέρμετρη βία,όπως στο παράδειγμα.
Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω το ποστ μου,ήρθε η απόδειξη αυτών που έλεγα:
Και φυσικά το μπλέ κείμενο είναι η λογική που έρχεται ΑΦΟΥ έχει γίνει το κακό,όπως το υστερόγραφο στο παραπάνω ποστ.
Πόσο θέλει αυτό μέχρι να έρθεις στα χέρια;Καθόλου,είναι ζήτημα λίγων ημερών.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:52...
Και φυσικά το μπλέ κείμενο είναι η λογική που έρχεται ΑΦΟΥ έχει γίνει το κακό,όπως το υστερόγραφο στο παραπάνω ποστ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σκέψου να επιτρεπόταν να έχουν όλοι όπλα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Άμα το έκανε συστηματικά ,ελληναράδικα- και ίσως σαδιστικά -για χρόνια ,πόσες φορές να φωνάξει ο άλλος ο μακαρίτης τους μπάτσους;waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 18:15Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω το ποστ μου,ήρθε η απόδειξη αυτών που έλεγα:Πόσο θέλει αυτό μέχρι να έρθεις στα χέρια;Καθόλου,είναι ζήτημα λίγων ημερών.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 17:52...
Δεν λες κάτι διαφορετικό απ`αυτό που λέω στα προηγούμενα ποστ μου.
Το έχουμε λυμένο το ζωνάρι μας κι όποιος το πατήσει θα τον κόψω.
Κουτσαβακισμός στο 2019;
Μιά χαρά,ας συνεχίσουμε έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγριο πεσιμο στην Τζεφ Μοντανα απο εν ενεργεια υπουργο
από Portia » 03 Ιούλ 2023, 19:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 99 Απαντήσεις
- 4483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Ιούλ 2023, 12:39
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το έγκλημα στην Πύλο δε θα ξεχαστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιουν 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
από Στρακαστρουκας » 29 Σεπ 2024, 05:00 » σε Διεθνής πολιτική - 966 Απαντήσεις
- 17948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis