Έπαιξε σε Μαν Σίτι μεταξύ άλλων.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 20:23Να δεις πως ο τύπος που σκότωσε μάνα και γιο «για μια θέση πάρκινγκ» δεν είχε δώσει δικαιώματα στην γειτονιά, και γενικά ήταν καλός και ήσυχος άνθρωπος.
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Επικροτώ. Γρατσουνιές κλπ είναι πούστικες πρακτικές.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:26δεν ξερω απο τετοια, δεν το εχω κανει ποτε. αμα τραβαω ζορια με καποιον ανθρωπο, τον αντιμετωπιζω κατα προσωπο. δεν μου προσφερει καμμια ικανοποιηση να του κανω οικονομικη ζημια, ειδικα κρυφα. αν θελω να του κανω κατι τετοιο, θα προτιμησω να το κανω την ωρα που με βλεπει.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Το παν είναι να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή να το κάνεις κρυφά και χωρίς τυμπανοκορουσίες.
Έχω χαρακώσει εγώ αυτοκίνητα και έχω σπάσει καθρέπτες, παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια ή σε γωνίες και ξέρω...
Και φυσικά όχι τίποτα zastava, αλλά οχήματα που ο καθρέπτης αξίζει όσο ένα zastava...
Δε θα έπρεπε να τον μπουμπουνισεις με καραμπίνα αλλά το τι ενοχλητικό έχει βασικά σκέψου να το εκαναν όλα τα σπίτια. Θα ήταν σα να είχε ο καθένας τέσσερα αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε διπλή σειρά και όλα με χαλασμένη εξάτμιση. Είναι επαγγελματικό βαρύ όχημα δεν το παρκάρεις μόνιμα σε κατοικημένη περιοχη, period.
Με επιτρέπονται, δεν μπορείς να βγάλεις μια άδεια να πάρεις μια καραμπίνα;
- phorumitis
Είσαι νδ και κκε μαζί και λες εμένα βλακα; ΧαχαχαχαχαOtto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:52Ναι μονο που εγω δεν το έχω πάρει πίσω αυτό και υποστηρίζω ακόμα το σκεπτικό. Εσύ πηγαίνεις από κόμμα σε κόμμα και ταυτίζεσαι κιόλας.phorumitis έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:48Εντάξει, δεν παρακαλούσα και για ψήφο υπέρ του κκε όπως εσύ, χοχοχοOtto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:46.
Λες για το κόμμα που στηριζες για κάνα δυο χρόνια στο φόρουμ, είχες άβαταρ το σήμα του και αναφερόσουν σε πρώτο πληθυντικό του στυλ "εμείς οι χρυσαυγίτες" ;
Και όλα αυτά λίγους μήνες αφότου ήσουν μνημονιακος Παπανδρεικος πασοκος που κορόιδευε τον εθνικισμό ;
Κονταροχτυπιεσαι με τον Εθνι. Με την διαφορά ότι εσύ είσαι εντελώς βλάκας με την κλινική έννοια.
-
Καλέ μου άντερ, έχεις βρεθεί με χαρακωμένο αυτοκίνητο επειδή πάρκαρες σε θέση αναπήρου;under έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:30lowlifeΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23Το παν είναι να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή να το κάνεις κρυφά και χωρίς τυμπανοκορουσίες.
Έχω χαρακώσει εγώ αυτοκίνητα και έχω σπάσει καθρέπτες, παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια ή σε γωνίες και ξέρω...
Και φυσικά όχι τίποτα zastava, αλλά οχήματα που ο καθρέπτης αξίζει όσο ένα zastava...

Άλλος ένας που πόνεσε μετά από ζημία που υπέστη το παράνομα παρκαρισμένο όχημα του...Otto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:35Εμπεδοκλας εγγύηση.under έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:30lowlifeΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23Το παν είναι να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή να το κάνεις κρυφά και χωρίς τυμπανοκορουσίες.

Όχι ρε τέτοιες καφρίλες. Υπάρχουν και αυτοκόλλητα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Το παν είναι να το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή να το κάνεις κρυφά και χωρίς τυμπανοκορουσίες.

-
Ερασιτέχνης ήσουν, ερασιτέχνης θα μείνεις. Μετά σας πιάνουν με τη logo πάνω σας και κλαίγεστε να μην σας δείρουν πολύ...perseus έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:55Το καλυτερο μου ειναι λογκο στα τζάμια η στους γιαλοκαθαριστηρεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Κάνεις ένα τέταρτο να κάνεις μία μικρή ζημιά όταν η ταχεία άρση της χειρός σου στον καθρέπτη από πίσω προς τα εμπρός κάνει δέκα φορές ακριβότερη ζημιά.
Στην τελική, βγάζεις ένα κλειδί από την τσέπη σου, το κρατάς στην χούφτα σου, στριμώχνεσαι δίπλα στο παράνομα παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο όχημα και του κάνεις μια βαθιά χαρακιά που πιάνει δύο πόρτες και δύο φτερά σε τρία δευτερόλεπτα.

Φυσικά βέβαια, έχω καλέσει πολλές φορές και την τροχαία. Τη μία μάλιστα φορά έγραψε τουλάχιστον 15 οχήματα από θαμώνες διπλανού εστιατορίου. Το κράτος έβγαλε 15X80 = 1600 ευρουλάκια σε 5 λεπτά.

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μονο ο προβληματισμός τι επαθε το τζαμι και δεν κατεβαινει αξιζει 10 καθρεπτες
-
Τι χιπστερομαλακίες είναι αυτές; Να τιμωρήσουμε τον ιδιοκτήτη του παρκαρισμένου οχήματος θέλουμε, όχι να αυξήσουμε το τζίρο του αυτοκολλητάδικου.Στύγιος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:17Όχι ρε τέτοιες καφρίλες. Υπάρχουν και αυτοκόλλητα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Χώρια που το ξαναγράφω, αυτά είναι τυμπανοκρουσίες που αυξάνουν την πιθανότητα να σε πιάσουν με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το παν είναι ο αιφνιδιασμός, η ταχύτητα και η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η καταστροφή της περιουσίας , που ξεδιάντροπα ομολογείς , είναι μεγάλη αλητεία. Φωνάζεις την τροχαία και τον γράφει αμέσως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Καλά είναι κι αυτά αλλά σε τελική ανάλυση ο παρκαρισμενος κλέβει χώρο και χρόνο από τους άλλους για να γλιτώσει δικό του και επειδή όλα αυτά είναι χρήμα, θεμιτό να τον αναγκάζεις να το σκάσει σε επιδιόρθωση ζημιών. Εξάλλου όπως βλέπεις χειρότερη ντροπή θεωρεί να κυκλοφορεί με γρατζουνισμενο καρο παρά να κλείνει τους ανάπηρους.Στύγιος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:17Όχι ρε τέτοιες καφρίλες. Υπάρχουν και αυτοκόλλητα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
-
Τι λες ρε κακομοίρη; Δεν είναι σκοπός να προβληματίσεις τον άλλον ώστε να ανακαλύψεις την ηλιθιότητα του. Σκοπός είναι να του κάνεις ζημιά γρήγορα, να ξέρει το λόγο που του την έκαναν αλλά να μην ξέρει ποιος του την έκανε. Να τον κάνεις να αισθανθεί ότι έτσι και ξαναπαρκάρει παράνομα ο δικαστής Ντρέιντ μπορεί να είναι ο καθένας γύρω του.
Εγώ θα σας τα μάθω όλα; Ούτε τα βασικά δεν ξέρετε...

Το προβλημα του οπως ομολογει δεν ειναι η παραβαση.Το προβλημα του ειναι οτι ο αλλος τα εχει καταφερει καλυτερα στη ζωη του.enterprise-psi έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 12:23Η καταστροφή της περιουσίας , που ξεδιάντροπα ομολογείς , είναι μεγάλη αλητεία. Φωνάζεις την τροχαία και τον γράφει αμέσως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 11:23
Lowlife.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κανένας εοσαγγελέας παρακολουθεί αυτά που γράφονται στο παρόν νήμα ;!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγριο πεσιμο στην Τζεφ Μοντανα απο εν ενεργεια υπουργο
από Portia » 03 Ιούλ 2023, 19:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 99 Απαντήσεις
- 4483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Ιούλ 2023, 12:39
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Το έγκλημα στην Πύλο δε θα ξεχαστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιουν 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
από Στρακαστρουκας » 29 Σεπ 2024, 05:00 » σε Διεθνής πολιτική - 966 Απαντήσεις
- 17948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis