Μπα; Αν αποφασίσω να κατοικήσω σε μια βραχονησίδα, είναι υποχρεωμένο το κράτος να μου παρέχει γιατρό στην βραχονησίδα; Να υπάρχει γιατρός στο νησί μόνο αν έχει πλαφόν ενοίκιο.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 15:59Δεν είπαμε για γιατρό στα 10 μέτρα από το σπίτι σου. Να υπάρχει γιατρός στο νησί είπαμε.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 15:58Δεν ειναι δυσκολο ουτε ακριβο να παρει κανεις αεροπλανο απο την Μυκονο να πεταχτει στην Αθηνα να δει γιατρο. Ιδιως οταν βγαζουν ο,τι βγαζουν απο τα εαρμπινμπι. Το κρατος δεν εχει υποχρεωση (ουτε δυνατοτητα) να σου παρεχει γιατρο στα 10 μετρα απο το σπιτι σου.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 15:03
Ναι όπως το δικαίωμα εύκολης πρόσβασης σε υγειονομική περίθαλψη.
Φοιτητική κατοικία: Στα ύψη τα ενοίκια λόγω Airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Φοιτητική κατοικία: Στα ύψη τα ενοίκια λόγω Airbnb
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
Κυκλάδες είναι και η Νάξος, Άνδρος, Σίφνος κλπ κλπ. Δεν ξέρουν πού θα κάτσει η μπίλια.Μπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:47Στο είπα και πριν, αλλά δεν απάντησες. Ας μην δηλώσουν Κυκλάδες οι αναπληρωτές. Υπάρχουν ντόπιοι στον πίνακα μηδενικής και θα πάνε αυτοί. Και γενικοτερα να ισχύει η εντοπιότητα στους νησιωτικούς νόμους για τους αναπληρωτές, όπως ισχύει και στο υπόλοιπο δημόσιο.
Πες το τώρα αυτό σε κανέναν αναπληρωτή να δούμε τι θα σου απαντήσει.
God.exe is missing. Universe will restart.
Μπορούν να μην το ρισκάρουν. Και επιμένω, εντοπιότητα και ανά δήμο αν γίνεται. Δεν είναι σωστό για τον μαθητή στην Άνδρο να αλλάζει καθηγητές κάθε χρόνο επειδή πάνε πχ οι Αθηναίοι και θέλουν να φύγουν. Ας πάει ένας από το νόμο με υποχρέωση δεκαετούς παραμονής, όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Αλλά αυτό δεν το θέλουν οι αναπληρωτές..Ηράκλειτος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:51Κυκλάδες είναι και η Νάξος, Άνδρος, Σίφνος κλπ κλπ. Δεν ξέρουν πού θα κάτσει η μπίλια.Μπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:47Στο είπα και πριν, αλλά δεν απάντησες. Ας μην δηλώσουν Κυκλάδες οι αναπληρωτές. Υπάρχουν ντόπιοι στον πίνακα μηδενικής και θα πάνε αυτοί. Και γενικοτερα να ισχύει η εντοπιότητα στους νησιωτικούς νόμους για τους αναπληρωτές, όπως ισχύει και στο υπόλοιπο δημόσιο.
Πες το κι εσύ σε αναπληρωτές με χρόνια προϋπηρεσία, οικογένεια και παιδιά να δούμε πως θα σε μπινελικώσουνΜπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:47Στο είπα και πριν, αλλά δεν απάντησες. Ας μην δηλώσουν Κυκλάδες οι αναπληρωτές. Υπάρχουν ντόπιοι στον πίνακα μηδενικής και θα πάνε αυτοί. Και γενικοτερα να ισχύει η εντοπιότητα στους νησιωτικούς νόμους για τους αναπληρωτές, όπως ισχύει και στο υπόλοιπο δημόσιο.

Οκ. Άρα να μην κλαίγονται για τα υψηλά ενοίκια.Στύγιος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:00Πες το κι εσύ σε αναπληρωτές με χρόνια προϋπηρεσία, οικογένεια και παιδιά να δούμε πως θα σε μπινελικώσουνΜπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:47Στο είπα και πριν, αλλά δεν απάντησες. Ας μην δηλώσουν Κυκλάδες οι αναπληρωτές. Υπάρχουν ντόπιοι στον πίνακα μηδενικής και θα πάνε αυτοί. Και γενικοτερα να ισχύει η εντοπιότητα στους νησιωτικούς νόμους για τους αναπληρωτές, όπως ισχύει και στο υπόλοιπο δημόσιο.
- hellegennes
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. 60 τ.μ. σημαίνει τουλάχιστον ένα δωμάτιο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 21:57Studio υπάρχουν και στα 60 τ.μ πχ , ενιαία με μόνο το μπάνιο να χωρίζεται.
Άλλωστε ποτέ δεν ανέφερα είδος. Για τα τ.μ. μίλησα εξ αρχής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ε και επειδή στο είπαν πρέπει να το κάνεις ;Antares έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:13Σιγά ρε Otto Weininger. Εμένα μου έχουν πει επί σειρά ετών τόσο από τον περίγυρο (δουλειά, οικογένεια) όσο και εδώ μέσα (Μηχανικός) να μένω μια ζωή σε μικρή γκαρσονιέρα, σαν εργαζόμενη. Όχι τίποτε loft μεγάλο και τέτοια.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 21:45Ξέρω τι είναι η γκαρσονιερα. Απλα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό να την νοικιάσω για να μένω μια 5ετια.
Δεν κάνει καλό στην υγεία.
Σιγά μη πάω να νοικιάσω κάτι που είναι μικρότερο από το δωμάτιο μου στο πατρικό σπίτι.
Θα λαλήσεις σε τόσο μικρό χώρο για τόσο διάστημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Για νησί εκατοντάδων ή χιλιάδων κατοίκων μιλάμε, όχι για βραχονησίδα.hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:50Μπα; Αν αποφασίσω να κατοικήσω σε μια βραχονησίδα, είναι υποχρεωμένο το κράτος να μου παρέχει γιατρό στην βραχονησίδα; Να υπάρχει γιατρός στο νησί μόνο αν έχει πλαφόν ενοίκιο.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 15:59Δεν είπαμε για γιατρό στα 10 μέτρα από το σπίτι σου. Να υπάρχει γιατρός στο νησί είπαμε.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 15:58
Δεν ειναι δυσκολο ουτε ακριβο να παρει κανεις αεροπλανο απο την Μυκονο να πεταχτει στην Αθηνα να δει γιατρο. Ιδιως οταν βγαζουν ο,τι βγαζουν απο τα εαρμπινμπι. Το κρατος δεν εχει υποχρεωση (ουτε δυνατοτητα) να σου παρεχει γιατρο στα 10 μετρα απο το σπιτι σου.
Όχι σε μένα ,εγώ 22 χρόνια έχω, εδώ να μπεις να τα πεις: https://www.pde.gr/index.php?PHPSESSID= ... icseen#newΜπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:03Οκ. Άρα να μην κλαίγονται για τα υψηλά ενοίκια.Στύγιος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:00Πες το κι εσύ σε αναπληρωτές με χρόνια προϋπηρεσία, οικογένεια και παιδιά να δούμε πως θα σε μπινελικώσουνΜπεκρής έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 22:47
Στο είπα και πριν, αλλά δεν απάντησες. Ας μην δηλώσουν Κυκλάδες οι αναπληρωτές. Υπάρχουν ντόπιοι στον πίνακα μηδενικής και θα πάνε αυτοί. Και γενικοτερα να ισχύει η εντοπιότητα στους νησιωτικούς νόμους για τους αναπληρωτές, όπως ισχύει και στο υπόλοιπο δημόσιο.
- Otto Weininger
Γράψε ενοικιάσεις studio 50+ τ.μ. και θα σου βγάλει ένα σωρό.hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:04Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. 60 τ.μ. σημαίνει τουλάχιστον ένα δωμάτιο.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 21:57Studio υπάρχουν και στα 60 τ.μ πχ , ενιαία με μόνο το μπάνιο να χωρίζεται.
Άλλωστε ποτέ δεν ανέφερα είδος. Για τα τ.μ. μίλησα εξ αρχής.
Στην Ιταλία ένα από τα σπίτια που είχα νοικιάσει κάποια στιγμή ήταν 65 τ.μ. ενιαιο. Μόνο το μπάνιο ήταν χωριστα.
Απλα έφυγα μετά απο Ενα χρόνο γιατί θέλω το υπνοδωμάτιο ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σπίτι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Βγάζει ένα σωρό αποτελέσματα που δεν είναι στούντιο. Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στην Θεσσαλονίκη και βρήκα πολλά αποτελέσματα άνω των 50 τ.μ., αλλά όλα ανεξαιρέτως είχαν τουλάχιστον ένα ξεχωριστό δωμάτιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
1. Πώς θα γίνει αυτό, αφού δεν είναι μόνιμος;
2. Νομίζεις ότι στα νησιά αυτά υπάρχουν ντόπιοι εκπαιδευτικοί;

God.exe is missing. Universe will restart.
Νομίζω ότι υπάρχουν φροντιστήρια στα νησιά. Άρα υπάρχουν και εκπαιδευτικοί. Μπορούν αυτοί να προσληφθούν σαν αναπληρωτές. Το άλλο για την εντοπιότητα μπορεί να ισχύσει σε μόνιμους διορισμούς.Ηράκλειτος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:111. Πώς θα γίνει αυτό, αφού δεν είναι μόνιμος;
Καλύτερα σερβιτόρος και Barista, παρά δασκαλάκος στα Δωδεκανήσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν έχει ιδέα λέμεΗράκλειτος έγραψε: ↑24 Αύγ 2019, 23:111. Πώς θα γίνει αυτό, αφού δεν είναι μόνιμος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φοιτητική Έρευνα για την Λιανική
από std157489 » 24 Μαρ 2024, 22:32 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από std157489
24 Μαρ 2024, 22:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η φοιτητική παράταξη της ΝΔ διοργάνωσε εκδήλωση στα Ιωάννινα για τα ......ΜΠΟΤΟΞ !!!!!!!!
από Frappezitis » 11 Δεκ 2023, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Δεκ 2023, 21:06
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Μάιος 2025, 19:53