ποιόνα φήσω;ροδες united έγραψε: ↑09 Αύγ 2019, 02:19Ναι πάντα μια στρωση ασετόν
Καινούριο smartphone-προτάσεις
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
1-0
Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 09:31Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όχι βέβαια, καλά το iPhone 10 κάνει 1000 και πήρε το 8 , που βγήκε προπερσι 800 ; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
820 παρακαλώ.
Ναι, κι εμενα μου φαινεται φουλ υπερβολικη η τιμη του για μοντελο που ειναι στην πιατσα ήδη 2 χρονια. Και κανει και σαν τρελή, το χει παραχεσει με το φλεξάρισμα, λες και πηρε θησαυρο 

- omg kai 3 lol
ειναι πεταμενα λεφτα να δωσει 800 ευρω για ενα iphone που ειναι σχεδον 3 γενιες πισω, μπορουσε να το βρει μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση 300-400 ευρω πιο κατω, τα iphone οσα χρονια κι αν περασουν δεν παρουσιαζουν κολληματα ενω παραλληλα αναβαθμιζονται στη τελευταια εκδοση,
η μονη φθορα αναλογα με τη χρηση μετα απο 2,5 με 3 χρονια ειναι η μπαταρια
το χειμωνα πηρα το 64αρι iphone Χ μεταχειρισμενο 2 μηνων με 99% μπαταρια σε αριστη κατασταση στα 580 ευρω, τοτε καινουριο εκανε 900,
πριν ενα μηνα πηρα για συγγενη το iphone 6s 170 ευρω, που αντικατεστησε ενα Lumia 530 με windows,
δεν διακυνδυνεψα να παρει καποιο καινουριο Huawei, Samsung, Xiaomi με 150-200 ευρω γιατι στο 6μηνο ξεκινουν τα προβληματα..
το χειμωνα πηρα το 64αρι iphone Χ μεταχειρισμενο 2 μηνων με 99% μπαταρια σε αριστη κατασταση στα 580 ευρω, τοτε καινουριο εκανε 900,
πριν ενα μηνα πηρα για συγγενη το iphone 6s 170 ευρω, που αντικατεστησε ενα Lumia 530 με windows,
δεν διακυνδυνεψα να παρει καποιο καινουριο Huawei, Samsung, Xiaomi με 150-200 ευρω γιατι στο 6μηνο ξεκινουν τα προβληματα..
- vantono
αυτό της ειπα στο περίπου κι εγώ αλλα στο πιο χαλαρό, μην την αποκαρδιώσω τελείως, ειναι και φουλ στον ενθουσιασμόomg kai 3 lol έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 16:42ειναι πεταμενα λεφτα να δωσει 800 ευρω για ενα iphone που ειναι σχεδον 3 γενιες πισω, μπορουσε να το βρει μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση 300-400 ευρω πιο κατω, τα iphone οσα χρονια κι αν περασουν δεν παρουσιαζουν κολληματα ενω παραλληλα αναβαθμιζονται στη τελευταια εκδοση,

Όταν μια κοινωνία βρίθει ατόμων με τέτοια "προβλήματα" ή τέτοια μέσα ενθουσιασμού μην έρθει κανείς να μου πει για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ.vantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?
- vantono
Οκ. Φάε τη σκόνη της Αλεκάρας τώρα!Maspoli έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:28Όταν μια κοινωνία βρίθει ατόμων με τέτοια "προβλήματα" ή τέτοια μέσα ενθουσιασμού μην έρθει κανείς να μου πει για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ.vantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?

- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα του ΚΚΕ δηλαδή είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα αρκετή εξαθλίωση για να βρει απήχηση το μήνυμα του. Σέχτα μιζέριας που δεν έχει θέση στον αιώνα μας.Maspoli έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:28Όταν μια κοινωνία βρίθει ατόμων με τέτοια "προβλήματα" ή τέτοια μέσα ενθουσιασμού μην έρθει κανείς να μου πει για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ.vantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?

Το να μην ξοδεύεις 1.5 μισθό-έναν καθόλου υψηλό μισθο-για ένα κινητο είναι το θέμα και όχι η εξαθλίωση φίλτατε. Η υπευθυνότητα για να μην εξαθλιωθειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:32Το πρόβλημα του ΚΚΕ δηλαδή είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα αρκετή εξαθλίωση για να βρει απήχηση το μήνυμα του. Σέχτα μιζέριας που δεν έχει θέση στον αιώνα μας.
Η Αλέκα το παιδί της το έχει μεγαλώσει κ τη ζωή της την έζησε. Μια ζωή εις την οποία δεν ξόδευε ενάμιση μισθό για γκατζετvantono έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:31Οκ. Φάε τη σκόνη της Αλεκάρας τώρα!Maspoli έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 17:28Όταν μια κοινωνία βρίθει ατόμων με τέτοια "προβλήματα" ή τέτοια μέσα ενθουσιασμού μην έρθει κανείς να μου πει για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ.vantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?
- vantono
Το ξέρω και το σέβομαι απόλυτα, δεν την επικρίνω. Αντιθέτως. Εγώ είμαι φανατικός Αλεκικός, άλλωστε!
Το Κουτσουμπιλό ας το πάρετε για τεχνικό διευθυντή στο μπάοκ και να μας φέρετε πισω την Αλεκάρα, δεν θα με χάλαγε καθόλου.

- omg kai 3 lol
δειξτης αυτα αλλα στο χαλαρο μην την αποκαρδιωσεις τελειως για τα 820 ευρω που δωρισε
I PHONE 8 PLUS 64GB SPACE GRAY ΕΛΛΗΝΙΚO 35 ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΙΣΤΟ - 550€
iphone 8 plus 64 grey Με απόδειξη πριν 4 μήνες από istorm. - 520€
iPhone 8 Plus τριών ημερών - 550€
8 plus rose gold - 480€
iPhone 8 Plus Πώληση - 450€
- vantono
Θενξ αλλά δεν της τα δείχνω καν, γιατί το πήρε σε δόσεις, και μαλλον θα πονέσει πολύ περισσότερο όλο αυτο 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21