Καλά κάνει.Εμένα ο Κ δε έχει πρόβλημα με τη περίοδο μου.
Δε τον νοιάζει να είμαι ξυρισμένη .
Αν πρόκειται για πόδια και μασχάλες, είναι ανώμαλος.
Δε τον νοιάζει να είμαι βαμμένη .
Αν βάφεσαι σαν Αρλεκίνος, καλύτερα να μην είσαι.
Χαίρεται όταν με βλέπει να νιώθω όμορφη με τις φόρμες μου ή και ωραία με τις γόβες μου.
Αρκεί που δεν νιώθει ο ίδιος ωραία φορώντας τις γόβες σου.
Κανένα πρόβλημα, καθένας έχει χόμπι.Εμένα ο Κ μου αγοράζει ταμπον και σερβίετες και αλλάζω και μπροστά του και δεν τον ενοχλεί .
Πόσες βδομάδες δεν νιώθεις καλά συνεχώς;Μένω αλουστη όταν δεν είμαι καλά και δε μου λέει τίποτα .
Τον Κ οι φιλοι του τον κοροϊδεύουν τον λένε "μουνοδουλο" επειδή κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού όταν εγώ δουλεύω 15 ώρες ή όταν ακόμα βαριέμαι να τις κάνω εγώ.
Καλά κάνεις και δουλεύεις 15 ώρες, τα λεφτά πρέπει να μπαίνουν στην κάρτα του άντρα σου και να τα τρώει αυτός.
Καλή τακτική, κι εγώ έτσι κάνω όταν τους τα τρώω στο μπαρμπούτι.Αυτός τους χαμογελάει και δεν ασχολείται .
Ο Κ δέχεται το γεγονός ότι δε θέλω παιδιά ότι είμαι μοναχικη ότι βρίζω πολύ πολύ οτι θέλω να κάνω τατουάζ παντού .
Τι ράτσα είναι ο Κ;
Καλά έκανε, αλλά με βάση όλα τα δεδομένα, ο Σύρος θα του τον σφύραγε.Έχει κάνει καταγγελίες και έχει επέμβει ενεργά όταν ο γείτονας εδερνε τη γυναίκα του και όταν οι φασίστες κορόιδευαν έναν κύριο από τη Συρία.
.
Δεν απογοητεύεται ποτέ.
Αν σε έχει κανείς γυναίκα, μετά δεν φοβάται τίποτα και δεν τον απελπίζει τίποτα.
Γιατί δε μπορεί να κάνει όσα θα ήθελε για αυτόν τον κόσμο.
Έχει ακόμα καιρό.