Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 10:21

Προσωπικά δεν το αμφισβητώ, αν είχα πάρει το παιδί μου στην εκδήλωση, θα έφευγα με το που έβλεπα τον Μπουτάρη να έρχεται. Επίσης ξέρω ως γονιός, πώς ότι και να κάνεις, τέλειος γονιός αποκλείεται να γίνεις και σιγουρα θα κάνεις λάθη.

Γενικά είμαι της άποψης ότι τα παιδιά δε τα παίρνεις μαζί σε πολιτικές εκδηλώσεις, πορείες, γκέι παρέιντ και τα τοιαύτα, τουλαχιστον μέχρι να μεγαλώσουν και να έχουν τα ίδια λόγο σε τί θέλουν να συμμετέχουν

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:22

-μπαμπά, στο σχολείο μου είπαν οτι είμαι χαζός
-ποιος παιδί μου;
-τα άλλα παιδιά.
-γιατί παιδί μου;
-γιατί δεν ξέρω να βρίζω.
-καλά, θα πάμε το απόγευμα να δούμε τον δήμαρχο.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 25 Μάιος 2018, 10:22

Παιδι δεν παιρνεις απο γονιος εκτος και αν ο γονιος κακοποιει το παιδι ή αν ο γονιος εχει πολυ σοβαρα θεματα π.χ. ναρκομανης,σχιζοφρενης,ισοβια σε φυλακη που ουσιαστικα απειλειται η σωματικη ακεραιοτητα του παιδιου.Συζητηση για τετοια θεματα για περιπτωσεις διαφορετικες απο αυτες ουτε για αστειο δεν πρεπει να γινονται.Μονο στα ναζιστικα και κομμουνιστικα κρατη το κρατος αντικαυιστουσε το γονιο και εβαζε τα παιδια να μισουν και να καρφωνουν τους γονεις.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ο γονιος δεν ειναι κατακριτεος.Οχι γιατι εθεσε σε κινδυνο το παιδι του, αυτα ειναι παπαριες,μπινελικια εριχνε δεν ορμησε στους σωματοφυλακες, αλλα γιατι δινει κακο παραδειγμα στο παιδι.Με το που βλεπεις καυγαδες παιρνεις το παιδι σου και φευγεις και οχι πας να μπινελικωσεις.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 10:24

enaon έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:18
shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:15
Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα. Διαφωνεί κανείς, ότι είναι κατάπτυστος ο τύπος που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά του όταν έβριζε τον αρούπωτο;

Εντάξει, δεν μιλάμε για τις υπερβολές του τύπου "πάρτε του το παιδί" και τα ρέστα, αυτά κατά τη γνώμη μου είναι βλακείες.
Αλλά ότι ο ίδιος είναι απαράδεκτος και ότι αφού είχε το παιδί του μαζί απλά δεν έπρεπε να εμπλακεί όσο "αγανακτισμένος" και να ήταν, το αμφισβητεί κανείς;
νομίζω υπερβάλεις, τον Δήμαρχο έβριζε, ειναι και ο Μπουτάρης, ήταν μία απο τις λιγότερο υποκριτικές σκηνές που έχει δεί ο μικρός απο τον μπαμπά, ίσως κάνει και καλό.
Βασικά είναι "η μικρή" (εκτός κι αν είναι anti-pc να βάζουμε ταμπέλες για το φύλο του παιδιού :)).

Ό,τι και να 'ναι ο Μπουτάρης (τον οποίον, παρεμπιπτόντως, πάω με χίλια... :078: ), ο τύπος είναι για μπάτσες.
Και όχι επειδή κινδύνευε το παιδί, προσωπικά πιστεύω ότι ο κίνδυνος ήταν μηδαμινός, να μην πω μηδενικός και φανώ υπερβολικός.
Απλά, επειδή θεωρώ απαράδεκτο να διαδραματίζονται τέτοιες σκηνές μπροστά στα μάτια ενός παιδιού, πολύ περισσότερο αν αυτό είναι το παιδί σου, κι ακόμα περισσότερο αν την προκαλείς εσύ τη σκηνή.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:27

δεν τα κρατάω τα κουτσομπολιά, μικρή ναι.

τελος πάντων, πολύ χαρά έχουμε να κρίνουμε. Αν ήταν όπως τα λέμε, θα ζούσαμε αλλού, εγώ νομίζω οτι βλέπω.. πώς είναι το πολιτικαλ κορεκτ στα ελληνικά;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:37

ήμουν ρε παιδιά πρίν απο κανένα 2μηνο στο χαλάνδρι στον πεζόδρομο με τα φαγητά , κρατούσα το σκυλάκι όσο οι άλλοι μέσα παραγγέλνανε κινέζικο. Έξω δίπλα μου στο τραπεζάκι, ένας με την κόρη και την σύζυγο, να τους έχει πάρει μονότερμα. θα το φάς, γαμ΄ το χστ σου, αν δεν το φάς θα φύγουμε, γαμ΄ το σπίτι σου, όχι δεν πάμε πουθενά μέχρι να το φας, φάτο λέμε, χαμογέλα σε έχω πάει βόλτα, τρέλα.

Πολύ χειρότερος απο αυτόν που έβρισε τον μπουτάρη, και δεν κούνησε κανείς. Την κοιτούσα, της έκανα φατσουλες, ότι μπορούσα σαν για συγνώμη που είμαστε κότες, αλλά μπα, την διέλυσε.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 10:39

enaon έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:37
ήμουν ρε παιδιά πρίν απο κανένα 2μηνο στο χαλάνδρι στον πεζόδρομο με τα φαγητά , κρατούσα το σκυλάκι όσο οι άλλοι μέσα παραγγέλνανε κινέζικο. Έξω δίπλα μου στο τραπεζάκι, ένας με την κόρη και την σύζυγο, να τους έχει πάρει μονότερμα. θα το φάς, γαμ΄ το χστ σου, αν δεν το φάς θα φύγουμε, γαμ΄ το σπίτι σου, όχι δεν πάμε πουθενά μέχρι να το φας, φάτο λέμε, χαμογέλα σε έχω πάει βόλτα, τρέλα.

Πολύ χειρότερος απο αυτόν που έβρισε τον μπουτάρη, και δεν κούνησε κανείς. Την κοιτούσα, της έκανα φατσουλες, ότι μπορούσα σαν για συγνώμη που είμαστε κότες, αλλά μπα, την διέλυσε.
Καλού-κακού το κρατούσες, ε; Για σιγουριά;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:40

οχι για να μην μπεί μέσα, είναι ένα μικρό σαν ποντίκι. :)

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 10:40

Ούτε για ορεκτικό δηλαδή, ε;

Τι είναι, κανένα πίντσερ;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Μάιος 2018, 10:42

Ίφιδα έγραψε:
25 Μάιος 2018, 09:09
Είναι πιθανά θανάσιμο να δίνεις στο παιδί γλυκά, δε το ήξερες; Είπα κι άλλα.
Ναι, είπες κι άλλες παπαριές. Είναι το ίδιο να σκοντάψει το παιδί σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο. Είναι το ίδιο να χτυπήσει σε κάποια γωνία του σπιτιού σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο.

Και κάτι άλλο. Είπες ότι ο γονιός θα αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί. Ο αληθινός, ο φυσιολογικός γονιός, θα αγωνιούσε την στιγμή της συμπλοκής μην πάθει τίποτα το παιδί του. Με το που θα έβλεπε πανικό, το πρώτο του μέλημα θα ήταν να προστατέψει το παιδί του, η πρώτη του σκέψη θα ήταν «ωχ, εδώ γίνεται χαμός, καλύτερα να την κάνουμε», όχι να χωθεί για να βγάλει το μίσος του.

Αν αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί, αυτό τον κάνει χειρότερο γονιό. Γιατί ο γονιός νοιάζεται για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί του καλύτερα, όχι ποιος θα έχει την ιδιοκτησία του, λες και είναι αντικείμενο. Δηλαδή και πάλι τον εαυτό του θα σκέφτεται αν σκέφτεται έτσι.

Εσύ βέβαια επιμένεις να λες ότι όλο αυτό γίνεται γιατί έβρισε τον δήμαρχο, επειδή αυτό σε συμφέρει να λες. Ντροπή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:43

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:40
Ούτε για ορεκτικό δηλαδή, ε;

Τι είναι, κανένα πίντσερ;
ενα περίπου γιορκσιρε. χωρίς πολλά μαλιά και δόντια κλπ, αλλά καλός πολύ, και οκ , με αντάυγειες, ωραίος :)

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Μάιος 2018, 10:43

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:42
Ίφιδα έγραψε:
Ναι, είπες κι άλλες παπαριές. Είναι το ίδιο να σκοντάψει το παιδί σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο. Είναι το ίδιο να χτυπήσει σε κάποια γωνία του σπιτιού σου με το να το εκθέτεις σε θανάσιμο κίνδυνο.

Και κάτι άλλο. Είπες ότι ο γονιός θα αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί. Ο αληθινός, ο φυσιολογικός γονιός, θα αγωνιούσε την στιγμή της συμπλοκής μην πάθει τίποτα το παιδί του. Με το που θα έβλεπε πανικό, το πρώτο του μέλημα θα ήταν να προστατέψει το παιδί του, η πρώτη του σκέψη θα ήταν «ωχ, εδώ γίνεται χαμός, καλύτερα να την κάνουμε», όχι να χωθεί για να βγάλει το μίσος του.

Αν αγωνιά τώρα μην του πάρουν το παιδί, αυτό τον κάνει χειρότερο γονιό. Γιατί ο γονιός νοιάζεται για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί του καλύτερα, όχι ποιος θα έχει την ιδιοκτησία του, λες και είναι αντικείμενο. Δηλαδή και πάλι τον εαυτό του θα σκέφτεται αν σκέφτεται έτσι.

Εσύ βέβαια επιμένεις να λες ότι όλο αυτό γίνεται γιατί έβρισε τον δήμαρχο, επειδή αυτό σε συμφέρει να λες. Ντροπή σου.
:+1::goodpost::bravo:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 10:44

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:43
ποιο θανάσιμο κίνδυνο ρε χέλη, τρώει παιδιά ο μπουτάρης;

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 10:46

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 10:42
Ίφιδα έγραψε:

Χέλη, με τα περισσότερα από αυτά που λες συμφωνώ, με κάποια όχι και τόσο, με το μπολνταρισμένο καθόλου.
Και ναι, ξέρω ότι θα ακουστεί κλισέ, αλλά αν είχες παιδιά αυτό δεν θα το έλεγες με τίποτα. Αν το καλοσκεφτείς, είπες μεγάλη παπαριά και μάλιστα με μορφή "κανόνα"...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών