Καινούριο smartphone-προτάσεις
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Έχουν βελτιώσει καθόλου το θέμα των νυκτερινών λήψεων τα Xiaomi;

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τύπε το έχω εταιρικό σχεδόν ενάμιση χρόνο το 256 γίγα. Το εργαλείο απλά γαμάει. Αν δεν το χάσω ή το σπάσω (που δύσκολο γιατί ήδη έχει φάει τις τούμπες σε αεροδρόμια ταξί τραίνα κλπ και δε έχει καταλάβει τζίζας), το βλέπω να βγάζει στην ξεφτίλα πέντε χρόνια. Στην ξεφτίλα λαίμαιvantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 21:13Τύπε το έχω εταιρικό σχεδόν ενάμιση χρόνο το 256 γίγα. Το εργαλείο απλά γαμάει. Αν δεν το χάσω ή το σπάσω (που δύσκολο γιατί ήδη έχει φάει τις τούμπες σε αεροδρόμια ταξί τραίνα κλπ και δε έχει καταλάβει τζίζας), το βλέπω να βγάζει στην ξεφτίλα πέντε χρόνια. Στην ξεφτίλα λαίμαιvantono έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 20:38Γνωμούλα για άιφον 8 πλας κανείς? Το πήρε σημερα η ξαδέρφη μου (1,5 μισθός της, της κοστισε περίπου) και εχει κατενθουσιαστεί. Αξίζουν 820 ευρώπουλα για τα κυβικά του ή ειναι overrated η φάση? Προσωπικά μου φαινεται υπερβολικό ποσό, αλλα εγω ισως κρίνω με δικά μου μετρα και σταθμά, καθώς τόσα λεφτά για κινητό δεν παίζει να έδινα προσωπικα. Θα προτιμούσα να τα χαλάσω σε διακοπές πχ. Οσοι το εχετε/το ξερετε, αξίζει όντως?
Let them make the first mistake. We make the last move.
αν δεν σου αρέσει η στοκ εφαρμογή κατεβάζεις μια τζικαμ και κάνεις μια χαρά την δουλειά σουDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 19:28Έχουν βελτιώσει καθόλου το θέμα των νυκτερινών λήψεων τα Xiaomi;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
7,2 ψωραραδικες ιντσες, κατηγορία παντοφλας, oled οθονη, leica καμερες, βαρβατος επεξεργαστής. Για κάποιο λογο δεν εγινε ποτε εισαγωγή στην Ελλάδα.
Τιμη 500 με τιμολόγιο, ανευ φπα.
Τιμη 500 με τιμολόγιο, ανευ φπα.
Λοιπον μετα απο 3 μερες χρησης εχω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι απιστευτο.
Η μονη συσκευη που ειχα ποτε και δεν εχω βρει ουτε ενα ψεγαδι. Η οθονη ΟLED 7,2 δεν υπαρχει, μεχρι και ταινια βλεπεις. Ο επεξεργαστης πολυ δυνατος. Η μπαταρια βγαζει 2 μερες ανετα. Ποιοτητα κατασκεης κορυφαια. Η καμερα η LEICA επισης τελεια σε ολους τους φωτισμους.
Στερεοφωνικος ηχος με 1 ηχειο σε καθε πλευρα. Μεχρι και το μεγεθος δεν ειναι ενοχλητικο, μια που ειναι το ιδιο με το mi max 2 που ειχα των 6,44 ιντσων (ενταξει το αλλο ηταν 16χ9, αλλα και παλι). Α ναι ξεχασα, και φορτιση super charging περιπου μιαμιση ωρα.
Το κινητο αγοραστηκε 511 ευρω (455,56 λιρες) και οχι 500 που ειχα γραψει παραπανω, χωρις φπα με τιμολογιο και μεταφορικα απο dhl express μεσα (2 μερες μονο!), απο clove.co.uk καλυτερη τιμη που βρηκα στην ΕΕ. Χρειαστηκα και πηρα ενα ανταπτορα για το αγγλικο βυσμα, αλλα δε γαμιεται.
Υπαρχει και η εκδοση 5G που κοστιζει 300 ευρω παραπανω με διπλασια χωρητικοτητα 256 αντι για 128gb, αλλα με μικροτερη μπαταρια 4200 αντι για 5000, αλλα θεωρησα πως δεν αξιζει την διαφορα χρηματων.
10/10, το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Η μονη συσκευη που ειχα ποτε και δεν εχω βρει ουτε ενα ψεγαδι. Η οθονη ΟLED 7,2 δεν υπαρχει, μεχρι και ταινια βλεπεις. Ο επεξεργαστης πολυ δυνατος. Η μπαταρια βγαζει 2 μερες ανετα. Ποιοτητα κατασκεης κορυφαια. Η καμερα η LEICA επισης τελεια σε ολους τους φωτισμους.
Στερεοφωνικος ηχος με 1 ηχειο σε καθε πλευρα. Μεχρι και το μεγεθος δεν ειναι ενοχλητικο, μια που ειναι το ιδιο με το mi max 2 που ειχα των 6,44 ιντσων (ενταξει το αλλο ηταν 16χ9, αλλα και παλι). Α ναι ξεχασα, και φορτιση super charging περιπου μιαμιση ωρα.
Το κινητο αγοραστηκε 511 ευρω (455,56 λιρες) και οχι 500 που ειχα γραψει παραπανω, χωρις φπα με τιμολογιο και μεταφορικα απο dhl express μεσα (2 μερες μονο!), απο clove.co.uk καλυτερη τιμη που βρηκα στην ΕΕ. Χρειαστηκα και πηρα ενα ανταπτορα για το αγγλικο βυσμα, αλλα δε γαμιεται.
Υπαρχει και η εκδοση 5G που κοστιζει 300 ευρω παραπανω με διπλασια χωρητικοτητα 256 αντι για 128gb, αλλα με μικροτερη μπαταρια 4200 αντι για 5000, αλλα θεωρησα πως δεν αξιζει την διαφορα χρηματων.
10/10, το συνιστω ανεπιφυλακτα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχω samsung A5 2016.
Γι αυτα που θέλω να κάνω ακόμα μου αρκεί.
Έχει ένα θέμα με φθορά στην υποδοχή των ακουστικών και εκεί που παίζει μουσική σταματάει γιατί στο άσχετο αναγνωρίζει έξοδο ακουστικών.
Το φύσηξα κτλ και δεν έφτιαξε θέλει αντικατάσταση.
Η samsung εδώ Λάρισα μου ζήτησε 50 ευρώ.
Αξίζει?
Η τιμή δεν είναι τσιμπημένη?
ΥΓ το ποστάρω εδώ δε βρήκα άλλο νήμα αντίστοιχο.
Έχει ένα θέμα με φθορά στην υποδοχή των ακουστικών και εκεί που παίζει μουσική σταματάει γιατί στο άσχετο αναγνωρίζει έξοδο ακουστικών.
Αξίζει?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Aφου λες οτι εισαι απολυτα καλυμμενος απο το Α5,ναι να το φτιαξεις.lonelyrider έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 23:44Έχω samsung A5 2016.
Αξίζει?
Με 50 ευρω δεν παιρνεις καινουργιο τηλεφωνο.
Απλα κανε καμμια ερωτηση και σε κανα αλλο μαγαζι που επισκευαζει κινητα μηπως το φτιαξεις πιο φθηνα.
11
Προνς: οι 6,1’ βολεύουν στο διάβασμα (καλύτερα από το 8). Το βαρος είναι υποφερτό έως καλό (λιγότερο από το 8 πλας κ μεγαλύτερο από το 11 πλας προ). Τιμή και μπαταρία .
Κονς: νομίζω δεν έχει την καλύτερη οθόνη στην αγορά αλλά το Ντελφίξ το σπρώχνει χαλαρά . Δεν έχει φάστ τζαρτζερ με την αγορά .
Αγαπώ κ αν δεν το έβρισκα στα 400 δεν θα άλλαζα από το 8.
Νμζ ξεκινά από 700 γενικά .
Προνς: οι 6,1’ βολεύουν στο διάβασμα (καλύτερα από το 8). Το βαρος είναι υποφερτό έως καλό (λιγότερο από το 8 πλας κ μεγαλύτερο από το 11 πλας προ). Τιμή και μπαταρία .
Κονς: νομίζω δεν έχει την καλύτερη οθόνη στην αγορά αλλά το Ντελφίξ το σπρώχνει χαλαρά . Δεν έχει φάστ τζαρτζερ με την αγορά .
Αγαπώ κ αν δεν το έβρισκα στα 400 δεν θα άλλαζα από το 8.
Νμζ ξεκινά από 700 γενικά .
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21