sys3x έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:30
shrike έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:23
Otto Weininger έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 11:21
Ναι οκ, αλλά το ένστικτο του σωστού γονέα είναι να απομακρύνει τάχιστα το παιδί από το σημείο που αρχίζει η όποια ένταση. Θα απομάκρυνα το παιδί μου ακόμα και από ένα δωμάτιο που κάποιοι αρχίζουν απλά να φωνάζουν δυνατά. Όχι να το έχω αγκαλιά και να κυνηγάω κάποιον.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στηρίζω τις γελοιότητες περί αφαίρεσης επιμέλειας.
Απλά για να ξέρουμε τι λέμε. Ο τύπος είναι κάφρος.
Ψάχνω να βρω κάτι ρε γαμώτο. Μια φράση, μια λέξη, μια τελεία έστω στο παραπάνω, που να μην συμφωνώ. Αλλά δεν...
Θα σε βοηθήσω εγώ, σκέψου ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να φωνάξει σε ένα δωμάτιο και να μην πάρει το παιδί του από κει, για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ότι θα το φωνάζει.
Φαντάζομαι ότι όλοι εδώ είμαστε τέλειοι, οκ δεν το φαντάζομαι.
Ρε συ, μην μπερδεύεσαι. Όταν λέμε ότι συμφωνούμε με κάτι, συμφωνούμε μ' αυτό που διαβάζουμε.
Εγώ δεν ξέρω αν ο Ότος θα εφαρμόσει αυτά που λέει, εδώ δεν ξέρω αν το κάνω καν εγώ πάντα και με τόση συνέπεια όση πιστεύω (πιστεύουμε όλοι) ότι θα τα κάνουμε. Αλλά, από την άλλη, δεν θα διαφωνίσω με κάτι που βρίσκω σωστό, μόνο και μόνο επειδή μπορεί κάποιος, κάπου, κάποτε να μην το εφαρμόσει 100% παρ' όλο που το λέει.
Που, σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αυτό είναι μια αβάσιμη υπόθεση. Γιατί να μην το εφαρμόσει; Επειδή δεν συμφωνώ (συμφωνείς, συμφωνεί... το κλίνουμε κιόλας) μαζί του σε κάποια άλλα πράγματα, θα τον βγάλουμε αναξιόπιστο και θα διαφωνούμε μαζί του παντού;