Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 25 Μάιος 2018, 11:28

hellegennes έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:26
Δεν ξέρω αν δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις σ' αυτήν την περίπτωση, αλλά θα πρέπει να διακρίνεις το ατύχημα και το λάθος από την συνειδητή εμπλοκή σε φασαρία, δηλαδή την ενεργή έκθεση σε κίνδυνο. Και όπως είπα υπάρχει και η αντίστοιχη ποινική ευθύνη.
δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χέλη, το παιδάκι δεν μοιάζει καθόλου στον μπουτάρη.

Τα έχεις μπερδέψει, ο Μπουτάρης κινδύνεψε και καλά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μάιος 2018, 11:30

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:23
Otto Weininger έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:21
Ναι οκ, αλλά το ένστικτο του σωστού γονέα είναι να απομακρύνει τάχιστα το παιδί από το σημείο που αρχίζει η όποια ένταση. Θα απομάκρυνα το παιδί μου ακόμα και από ένα δωμάτιο που κάποιοι αρχίζουν απλά να φωνάζουν δυνατά. Όχι να το έχω αγκαλιά και να κυνηγάω κάποιον.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στηρίζω τις γελοιότητες περί αφαίρεσης επιμέλειας.

Απλά για να ξέρουμε τι λέμε. Ο τύπος είναι κάφρος.
Ψάχνω να βρω κάτι ρε γαμώτο. Μια φράση, μια λέξη, μια τελεία έστω στο παραπάνω, που να μην συμφωνώ. Αλλά δεν...
Θα σε βοηθήσω εγώ, σκέψου ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να φωνάξει σε ένα δωμάτιο και να μην πάρει το παιδί του από κει, για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ότι θα το φωνάζει.
Φαντάζομαι ότι όλοι εδώ είμαστε τέλειοι, οκ δεν το φαντάζομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 11:38

sys3x έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:30
shrike έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:21
Ναι οκ, αλλά το ένστικτο του σωστού γονέα είναι να απομακρύνει τάχιστα το παιδί από το σημείο που αρχίζει η όποια ένταση. Θα απομάκρυνα το παιδί μου ακόμα και από ένα δωμάτιο που κάποιοι αρχίζουν απλά να φωνάζουν δυνατά. Όχι να το έχω αγκαλιά και να κυνηγάω κάποιον.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στηρίζω τις γελοιότητες περί αφαίρεσης επιμέλειας.

Απλά για να ξέρουμε τι λέμε. Ο τύπος είναι κάφρος.
Ψάχνω να βρω κάτι ρε γαμώτο. Μια φράση, μια λέξη, μια τελεία έστω στο παραπάνω, που να μην συμφωνώ. Αλλά δεν...
Θα σε βοηθήσω εγώ, σκέψου ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να φωνάξει σε ένα δωμάτιο και να μην πάρει το παιδί του από κει, για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ότι θα το φωνάζει.
Ρε συ, μην μπερδεύεσαι. Όταν λέμε ότι συμφωνούμε με κάτι, συμφωνούμε μ' αυτό που διαβάζουμε.
Εγώ δεν ξέρω αν ο Ότος θα εφαρμόσει αυτά που λέει, εδώ δεν ξέρω αν το κάνω καν εγώ πάντα και με τόση συνέπεια όση πιστεύω (πιστεύουμε όλοι) ότι θα τα κάνουμε. Αλλά, από την άλλη, δεν θα διαφωνίσω με κάτι που βρίσκω σωστό, μόνο και μόνο επειδή μπορεί κάποιος, κάπου, κάποτε να μην το εφαρμόσει 100% παρ' όλο που το λέει.
Που, σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αυτό είναι μια αβάσιμη υπόθεση. Γιατί να μην το εφαρμόσει; Επειδή δεν συμφωνώ (συμφωνείς, συμφωνεί... το κλίνουμε κιόλας) μαζί του σε κάποια άλλα πράγματα, θα τον βγάλουμε αναξιόπιστο και θα διαφωνούμε μαζί του παντού;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μάιος 2018, 11:43

shrike έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:38
sys3x έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:30
shrike έγραψε:

Ρε συ, μην μπερδεύεσαι. Όταν λέμε ότι συμφωνούμε με κάτι, συμφωνούμε μ' αυτό που διαβάζουμε.
Εγώ δεν ξέρω αν ο Ότος θα εφαρμόσει αυτά που λέει, εδώ δεν ξέρω αν το κάνω καν εγώ πάντα και με τόση συνέπεια όση πιστεύω (πιστεύουμε όλοι) ότι θα τα κάνουμε. Αλλά, από την άλλη, δεν θα διαφωνίσω με κάτι που βρίσκω σωστό, μόνο και μόνο επειδή μπορεί κάποιος, κάπου, κάποτε να μην το εφαρμόσει 100% παρ' όλο που το λέει.
Που, σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αυτό είναι μια αβάσιμη υπόθεση. Γιατί να μην το εφαρμόσει; Επειδή δεν συμφωνώ (συμφωνείς, συμφωνεί... το κλίνουμε κιόλας) μαζί του σε κάποια άλλα πράγματα, θα τον βγάλουμε αναξιόπιστο και θα διαφωνούμε μαζί του παντού;
Δεν υπάρχει θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας, είναι σαν να μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο για τον μονόκερο και να λέμε που συμφωνούμε που διαφωνούμε κτλ, φυσικά αν θέλεις μπορείς να διαφωνείς ή να συμφωνείς, όμως όπου μονόκερος = τουλούμπα χωρίς ρίγες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 25 Μάιος 2018, 11:44

τραβολογάει ενας αρχιπαπάρας το παιδάκι του στο κατόπι χουλιγκανάδων που με τη σειρά τους παίρνουν στο κατόπι ενα γέρο, που φεύγουν αντικείμενα και κλωτσοκαρατιές δεξιά κι αριστερά από χουλιγκανογόμαρα, και καθεστε εδω μεσα και πατε να ανοιξετε σοβαρή συζήτηση με οσους τον υποστηρίζουν ή έστω τον δικαιολογούν,και εξισώνουν το συνειδητό τραβολογημα του παιδιού τους προς μια τρομερά επικίνδυνη συμπλοκή,με το πνίξιμο απο τη φρουτόκρεμα ή απο ψαροκόκαλο. Αξιοι της μοιρας σας κι εσείς. Να δουμε τι θα γινοταν βεβαια, αν καποιο πλαστικομπούκαλο και λοιπα αντικειμενα, ή καμια κλωτσοκαρατιά έβρισκαν το παιδακι στο κεφάλι. Παραπχορουμ ρε πουστη μου!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 25 Μάιος 2018, 11:52

Χέλι, σου ξαναλέω με όλη μου την αγάπη κι αφού έχω ηρεμήσει πίνοντας τον καφέ μου πως τις παπαριές τις λες εσύ. Το να δώσεις σ ενα δίχρονο καραμέλα το θέτεις σε άμεσο κίνδυνο, ξέρεις πόσοι γονείς το κάνουν; Ιδίως όταν το "προστατεύουν" δίνοντας του συνεχώς αλεσμένη τροφή (το οποίο είναι εξίσου επικίνδυνο λένε οι νέες έρευνες και γι αυτό προτείνουν την blw μέθοδο, δηλαδή να δίνεις κομμάτια στο παιδί αντί για αλεσμένα, πράγμα που θέτει και πάλι το παιδί σε κίνδυνο). Το να μην καρφώσεις την συρταριέρα στο τοίχο θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να το βάλεις σε μια βαρκα για να μπεις σε μια χώρα παράνομα χωρίς να βομβαρδίζεσαι στη στεριά, θέτεις το παιδί σε άμεσο κίνδυνο, το να μην το εμβολιάσεις το θέτει σε άμεσο κίνδυνο κι όχι δεν ειναι ατύχημα
Δεν είναι ότι την ώρα που χτυπούσαν με κλωτσομπουνίδια τον Μπουτάρη αυτός πέταξε το παιδί του στο κέντρο της φασαρίας, ούτε είχαν μαζευτεί τίποτα ματ να χτυπάνε με ρόπαλα όσους ήταν εκεί ή να ρίξουν χημικά. Είχε το παιδί παραμάσχαλα, περπατούσε δίπλα στον Μπουτάρη και τον έβριζε. Μαλακία; Σίγουρα. Να του πάρεις το παιδί γι αυτό; Σύνελθε γαμωτο

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 25 Μάιος 2018, 11:59

Αν ειναι δυνατόν. Πόση προπαγάνδα πια ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 25 Μάιος 2018, 11:59

γιατί όχι με γαρύφαλο αλά Μπελογιάννη;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 25 Μάιος 2018, 12:01

Ρε συ Ίφιδα, τι συγκρίνεις κι εσύ τώρα; Την αμέλεια του μέσου ανθρώπου να μην έχει βιδώσει καλά τα ράφια ή την άγνοια κάποιων για τους κινδύνους του φαγητού, με την προφανή έλλειψη τμήματος εγκεφάλου που έχει κάποιος που κρατάει το παιδί του στα χέρια και να μπλέκεται σε έναν καυγά; Ακόμα και αν δεν κινδυνεύει καθόλου σωματικά το παιδί, μόνο αυτό είναι το κακό που βλέπεις σ' αυτήν την ενέργεια;
Πρέπει ντε και καλά να τον υποστηρίξουμε για κάποιον λόγο τον κάφρο;

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 25 Μάιος 2018, 12:03

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Μάιος 2018, 11:57
Εικόνα
:smt005::smt005::smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 25 Μάιος 2018, 12:05

Να το χρησιμοποιήσει για προεκλογική αφίσα. Και στις ομιλίες του να μαζεύεστε με κεράκια αναμενα και να κλαίτε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 25 Μάιος 2018, 12:06

Ρε σεις δεν ειναι αστειο.Οι φιλελεφτ πραγματικα παρουσιαζουν συμπτωματα θρησκευτικου ζηλωτη και παραισθησεις μεγαλειου.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 25 Μάιος 2018, 12:13

στο σημείο αυτό είναι απαραίτητο να υπενθυμίσομε ότι οι +αριστεροί+ αποδοκιμάζουν τη βία και δεν χωρούν συμψηφισμοί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών