Αρκετές από τις αραβικές τζιχαντιστικές κωλότρυπες που υποστηρίζεις.
Και μάλιστα, απόλυτη μοναρχία, όχι βασιλευομένη δημοκρατία όπου ο μονάρχης έχει διακοσμητικό ρόλο
Αρκετές από τις αραβικές τζιχαντιστικές κωλότρυπες που υποστηρίζεις.
Πιο φτηνές είναι οι γλάστρες.
Να καταργηθουνε. Αλλα το φασιστικο τεχνητο κρατος που υποστηριζεις ποιον θα εχει να το στηριζει στην περιοχη?
Οι δημοσκοπήσεις δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα.elchav έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:49Eίσαι άσχετος, https://yougov.co.uk/topics/politics/ar ... onarchistsHighlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:46Πώς προκύπτει ότι η πλειοψηφία θέλει βασιλευομένη δημοκρατία;
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για πολιτισμένη/αναπτυγμένη χώρα από την κληρονομική βασιλεία.
Ξαναλέω, δεν τους αφορά η γνώμη ελλεήνων που ψηφίζουν Όχι στην Ευρώπη παίζοντας το νταή, και όταν τα πράγματα σκουραίνουν, δίνουν μέχρι και τον κώλο της 15χρονης αδερφής τους (λέγε με Μνημόνιο 3)
Επίσης, θα ήμουν πολύ προσεκτικότερος όταν έλεγα ξεφτίλα την Ελισάβετ στο ΗΒ, ενώ ο Ηγέταρος μου, μου φόρεσε ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο
Έτσι κι αλλιώς οι μέρες της μοναρχίας είναι μετρημένες. Είναι εξόφθαλμο κατάλοιπο άλλων εποχών που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:57Σίγουρα θα είναι μεγάλο το πλήγμα στην μοναρχία από τη συνεργασία της στο πραξικόπημα. Θα επιβιώσει όταν πεθάνουν οι μπουμερς;
Εγω διαφωνω καθετα. Πιστευω οτι πρεπει να επιστρεψουμε στην εποχη της απολυτης μοναρχιας η οποια εδωσε στην Ευρωπη της ποιο ενδοξη περιοδο της ιστοριας τηςHighlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:28Έτσι κι αλλιώς οι μέρες της μοναρχίας είναι μετρημένες. Είναι εξόφθαλμο κατάλοιπο άλλων εποχών που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:57Σίγουρα θα είναι μεγάλο το πλήγμα στην μοναρχία από τη συνεργασία της στο πραξικόπημα. Θα επιβιώσει όταν πεθάνουν οι μπουμερς;
Την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας της θες να πεις.Μοναρχικος έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:31Εγω διαφωνω καθετα. Πιστευω οτι πρεπει να επιστρεψουμε στην εποχη της απολυτης μοναρχιας η οποια εδωσε στην Ευρωπη της ποιο ενδοξη περιοδο της ιστοριας τηςHighlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:28Έτσι κι αλλιώς οι μέρες της μοναρχίας είναι μετρημένες. Είναι εξόφθαλμο κατάλοιπο άλλων εποχών που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:57Σίγουρα θα είναι μεγάλο το πλήγμα στην μοναρχία από τη συνεργασία της στο πραξικόπημα. Θα επιβιώσει όταν πεθάνουν οι μπουμερς;
Κοίτα εμένα δε με πειράζει για τουριστικούς λόγους.Highlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:28Έτσι κι αλλιώς οι μέρες της μοναρχίας είναι μετρημένες. Είναι εξόφθαλμο κατάλοιπο άλλων εποχών που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:57Σίγουρα θα είναι μεγάλο το πλήγμα στην μοναρχία από τη συνεργασία της στο πραξικόπημα. Θα επιβιώσει όταν πεθάνουν οι μπουμερς;
Πάλι το Ισραήλ στην κουβέντα βρε εμμονικέ αντισημίτη;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:25Να καταργηθουνε. Αλλα το φασιστικο τεχνητο κρατος που υποστηριζεις ποιον θα εχει να το στηριζει στην περιοχη?
Αν αναγκαζόσουν να μεταναστεύσεις το '15 όταν ο Άλεξ θα σε έβγαζε από την Ευρωζώνη, ίσως τότε μπορούσες να τους εκφράσεις τη γνώμη σου.Highlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:26Οι δημοσκοπήσεις δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα.elchav έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:49Eίσαι άσχετος, https://yougov.co.uk/topics/politics/ar ... onarchistsHighlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:46
Πώς προκύπτει ότι η πλειοψηφία θέλει βασιλευομένη δημοκρατία;
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για πολιτισμένη/αναπτυγμένη χώρα από την κληρονομική βασιλεία.
Ξαναλέω, δεν τους αφορά η γνώμη ελλεήνων που ψηφίζουν Όχι στην Ευρώπη παίζοντας το νταή, και όταν τα πράγματα σκουραίνουν, δίνουν μέχρι και τον κώλο της 15χρονης αδερφής τους (λέγε με Μνημόνιο 3)
Επίσης, θα ήμουν πολύ προσεκτικότερος όταν έλεγα ξεφτίλα την Ελισάβετ στο ΗΒ, ενώ ο Ηγέταρος μου, μου φόρεσε ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο
Ξεφτίλα είναι ο θεσμός της κληρονομικής μοναρχίας πόσο μάλλον όταν ο μονάρχης έχει το δικαίωμα να ανοιγοκλείνει το κοινοβούλιο και το κάνει.
Μια βλακεία και μισή είναι οι δήθεν τουριστικοί λόγοι. Πέραν του ότι είναι τελείως γελοίο και εξοργιστικό να πληρώνει όλα τα μέλη της φαμιλιας ο λαός απλώς επειδή ανήκουν στη φαμίλια, είναι και αγκάθι για τη δημοκρατία ένας κληρονομικός κορυφαίος θεσμός είτε είναι διακοσμητικός, είτε όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:33Κοίτα εμένα δε με πειράζει για τουριστικούς λόγους.Highlander έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 16:28Έτσι κι αλλιώς οι μέρες της μοναρχίας είναι μετρημένες. Είναι εξόφθαλμο κατάλοιπο άλλων εποχών που δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Αύγ 2019, 15:57Σίγουρα θα είναι μεγάλο το πλήγμα στην μοναρχία από τη συνεργασία της στο πραξικόπημα. Θα επιβιώσει όταν πεθάνουν οι μπουμερς;
Ωστόσο έχουν μείνει απ ότι φαίνεται αρκετά loopholes πραγματικής εξουσίας.