Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
και γιατι οχι σπανακοτυρι?
και γιατι οχι μπουγατσα με σπανακι? ή με τυρι?
θεεμο Μεγαλοδυναμε, ποτε θα σε καταλαβουμε?
και γιατι οχι μπουγατσα με σπανακι? ή με τυρι?
θεεμο Μεγαλοδυναμε, ποτε θα σε καταλαβουμε?
Δεν υπάρχουν όμως και ανάμεσα στους ανθρώπους (όχι σε κάποια άλλα όντα με ανώτερες ικανότητες) διαστρωματώσεις ανάλογα με το τι γνωρίζουν (στον πολιτικό, θρησκευτικό, κοινωνικό, επιστημονικό κλπ. τομέα); Με τον τρόπο αυτό δεν εκμεταλλεύονται τους υπόλοιπους;Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 09:56Παρενθεση, αγαπητοί και αγαπητες, όταν θα πεθανουμε και θα γίνει η πρωτη μας κρίση, θα μετέχουμε στην ολη γνωση και θα ξερουμε τί τελικά ηταν αληθεια σε σχεση με αυτα που γνωρίζαμε εδω. Στην Δευτερα Παρουσία θα υπαρχει πληρης γνωση αφου όλα θα εχουν τελειώσει. Ετσι, θα είμαστε όλοι μονοιασμένοι! Τί ευτυχία.
Πως θα γίνει συμφιλίωση με αυτούς; Ας πούμε ότι αυτό γίνεται όσο είμαστε ζωντανοί. Μετά την βιολογική ζωή δεν πιστεύω βέβαια ότι θα κατοικούμε μαζί (υπάρχει σε όλες τις θρησκείες ο διαχωρισμός).
Θα γινόταν χαμός. Μητέρα εναντίον κόρης και πατέρας εναντίον γιού, αδερφός εναντίον αδερφής και όλοι οι συνδυασμοί μαζεμένοι, όπως αναφέρεται αν δεν κάνω λάθος στην Καινή Διαθήκη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ή απλά είχαν ανέκαθεν τα κονέ με το κράτος-εξουσια άρα και την επιρροή στο κοινωνικό σύνολο.
Κάτι που οι άλλες θρησκείες και ιδιαίτερα οι παραθρησκειες δεν είχαν σε τόσο μεγάλο βαθμό.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όταν χάνεις πράγματα και δεν τα βρίσκεις ποτέ, που πάνε όλα αυτά τα πράγματα; Έχω ένα ζευγάρι κάλτσες και χάνω την μία κάλτσα μου. Πως γίνεται να εξαφανιστγεί μια μόνο κάλτσα; Δεν την έκλεψε ένας μονοπόδαρος από τη μπουγάδα. Πωσ χάνονται όλα αυτά τα πράγματα όπως το παλιό μου ατάρι και που πάνε;
Υπάρχουν σίγουρα κάποια πλάσματα που μας κλέβουν κάποια πράγματα και τα μεταφέρουν στην κούφια γη. Εκεί θα έχουν τα παλιά μας κασετόφωνα και βίντεο παιχνίδια.
Υπάρχουν σίγουρα κάποια πλάσματα που μας κλέβουν κάποια πράγματα και τα μεταφέρουν στην κούφια γη. Εκεί θα έχουν τα παλιά μας κασετόφωνα και βίντεο παιχνίδια.
Εγραψες!

Εμενα μου αρεσει ο συνδυασμός τυριου με κρεμα και μαζί απο διπλα και το κακαο. Φοβερη γευση.

Αντε, αμα ιδωθουμε, να φαμε την μπουγατσα μας και να αναλυσουμε την γεμιση και την αναλογία της.

"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πλάκα κάνεις Νατάσα έτσι; Θα βρεθείς με το Παρτάλι;
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 11:57Όταν χάνεις πράγματα και δεν τα βρίσκεις ποτέ, που πάνε όλα αυτά τα πράγματα; Έχω ένα ζευγάρι κάλτσες και χάνω την μία κάλτσα μου. Πως γίνεται να εξαφανιστγεί μια μόνο κάλτσα; Δεν την έκλεψε ένας μονοπόδαρος από τη μπουγάδα. Πωσ χάνονται όλα αυτά τα πράγματα όπως το παλιό μου ατάρι και που πάνε;

Πολυ γελιο σημερα, μπα σε καλό μου.

"Άχρι καιρού..."
γιατι ρε? κακο ειναι?
ανταλλαγη ναρκωτικων θα κανομε
Πορφυριε, εχεις παιδια; Αν εχεις, είμαι βεβαιη ότι θα τους ενθουσιαζεις με τις υπεροχες ιστορίες σου και τα παραμυθακια...μπραβο.
"Άχρι καιρού..."
το καλυτερο ναρκωτικό είναι η γνωση, το παίρνεις και τα χανεις όχι μονο για λιγη ωρα, αλλά για πολλες μερες μεχρι να συνελθεις...

"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Καλά τώρα σοβαρά θα συναντηθείς με το Παρτάλι; Ρε Νατάσα. Τον τύπο τον λένε Παρτάλι. Ήμαρτον. Είδες τη φωτογραφία που ανέβασα με το speedo;
Οχι, για δείξε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 12:05Καλά τώρα σοβαρά θα συναντηθείς με το Παρτάλι; Ρε Νατάσα. Τον τύπο τον λένε Παρτάλι. Ήμαρτον. Είδες τη φωτογραφία που ανέβασα με το speedo;
"Άχρι καιρού..."
αμα σε κανω ενα τριφυλλο με ενα ποτ πουρι απο Δατουρα, Μανδραγορα, Αμανιτα Μουσκαρια και Αγιαχουασκα θα δεις τον Δημο πτεραρχο και τον Θεο δεκανεα
αχ Νατασσα δωμου το τηλ σου, ελα να βρεθουμε για φραππεδακι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άδης των Ιουδαίων και η κρίση των ψυχών
από tanipteros » 18 Δεκ 2024, 03:08 » σε Θρησκειολογία - 13 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Δεκ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποσυμβολισμός του μύθου του Ερμαφρόδιτου, η ένωση των ψυχών
από tanipteros » 05 Ιαν 2025, 01:20 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Ιαν 2025, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
από Dwarven Blacksmith » 06 Αύγ 2024, 19:18 » σε Διεθνής πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 2104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
01 Σεπ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην τελική ευθεία για παραίτηση Μητσοτάκη ?
από Unique » 16 Φεβ 2025, 13:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Φεβ 2025, 19:22
-