Κοίταξε τους πίνακες...
Γυμναστική μετά τα αντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γυμναστική μετά τα αντα
θέλουμε φωτο πιάτα, κατάλογο, και τον Ερμή, να δω την στάση σώματος.

Μην τσιμπήσεις στο στοίχημα - θα πληρώσεις τα αντερά σου σε κρασιά - γνωρίζει και θα επιλέξει τα καλύτερα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
θα τον βάλω να τα πιεί πρώτα, τα πουσαπς μετά, να ειμαστε σίγουροι. 

παμε ψυγείο;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ πάντως έκανα ένα μισαωράκι γιόγκα το πρωί και δύο γύρους χιιτ πριν σπάσω τη νηστεία, και είμαι τέρμπο σήμερα 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Νομίζω έγραψα ελληνικα παραπάνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εντόμεταξύ θυμάμαι στο στρατό ένας λίγο χαζοχαρούμενος τύπος (πολύ καλό παιδί αλλά δεν την πάλευε) που δεν φαινόταν καν γυμνασμένος, να μιλάμε για γυμναστική πόσα κιλά έχουμε μέγιστο στον πάγκο (bench press) και αυτός να λέει δεν κάνει πάγκο αλλά πως το ρεκόρ του (όταν γυμναζόταν) ήταν 20 κάμψεις με 40 κιλά στην πλάτη. "Οκ ότι πεις αγόρι..." Μία μέρα έρχεται στο γυμναστήριο. Κάνει μερικές για ζέσταμα, μετά κάνει ένα σεττάκι με 10 κιλά στην πλάτη. "Μπράβο". Κάνει ακόμα ένα σεττάκι 20 με 20 κιλά στην πλάτη. "Σοβαρά ?!" Και ένα τελευταίο σετ 15 με 30 κιλά. Εγώ έμεινα να κοιτάω.
edit σόρρυ το θρεντ είναι για τα "άντα"
edit σόρρυ το θρεντ είναι για τα "άντα"
Ελληνικά ξέρεις. Πους απς, όχι.
Η Καστομ προκαλεί,νομίζω, διότι θέλει να δει αντρικά κορμιά, ημίγυμνα και ιδρωμένα να κάνουν πους απς! 

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
δεν ξερω ποσα κανω τωρα. θυμαμαι ομως την εποχη που ειμουν στα καλυτερα μου, να κανω με το ζορι καμμια 20αρια πουσαπς, και κοιλιακους, απειρους. αληθεια, δεν σταματουσα ποτε. να φανταστεις εκανα πανω απο δεκα, κρεμασμενος αναποδα απο ιμαντα, που πολλοι δεν εβγαζαν ουτε εναν.
οποτε οχι, δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Να κ ένας με μυαλό!