Ο έθνι μας γλεντάει
- Μαυροβασίλης
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Έθνι, πόσο πιάνομε εδώ;

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτή η γυναίκα πρέπει να υπέφερε με αυτό που φόραγε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
6.5/10
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έθνι ,είσαι μεγάλος φιδέμπορας 

- Eθνικοκοινωνιστης
πινω και εναν δυνατο καμπανιτη τωρα μην μου το χαλας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
η κριτική του έθνι στην υποκρισία του κεντροκαζινικού καπιταλογυναικισμού είναι για τον αιώνα μας ό,τι η κριτική ενός Εμίλ Ζολά ή ενός Ανατόλ Φρανς στις παθογένειες της αστικής κοινωνίας για τον περασμένο αιώνα.
να το ξέρετε ότι αυτά τα ποστ του έθνι που διαβάζουμε τώρα εδώ μέσα και γελάμε μεταξύ μας, σε κάποια χρόνια θα αποτελούν φιλοσοφικο-κοινωνιολογικά δοκίμια και θα διδάσκονται σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.
είμαστε τυχεροί που ζούμε στην εποχή Του.
να το ξέρετε ότι αυτά τα ποστ του έθνι που διαβάζουμε τώρα εδώ μέσα και γελάμε μεταξύ μας, σε κάποια χρόνια θα αποτελούν φιλοσοφικο-κοινωνιολογικά δοκίμια και θα διδάσκονται σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.
- Eθνικοκοινωνιστης
ξεκινησες την αναγνωση και των ποστ του μπου?Jolly Roger έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 21:44η κριτική του έθνι στην υποκρισία του κεντροκαζινικού καπιταλογυναικισμού είναι για τον αιώνα μας ό,τι η κριτική ενός Εμίλ Ζολά ή ενός Ανατόλ Φρανς στις παθογένειες της αστικής κοινωνίας για τον περασμένο αιώνα.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ναι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 21:50ξεκινησες την αναγνωση και των ποστ του μπου?Jolly Roger έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 21:44η κριτική του έθνι στην υποκρισία του κεντροκαζινικού καπιταλογυναικισμού είναι για τον αιώνα μας ό,τι η κριτική ενός Εμίλ Ζολά ή ενός Ανατόλ Φρανς στις παθογένειες της αστικής κοινωνίας για τον περασμένο αιώνα.
- Μαυροβασίλης
ετοιμαζόμουν να σπαμμάρω Αλι Μακγκρο που ήταν καρμπον το πρώτο κραςς μου αλλά είδα πως δίκασε την Κενταλ ο γουνάκιας 
σοβαρά πάντως Έθνι, ένα >7 οφείλεις να βάλεις τουλ. για τόσες μπάλες που έσπασες- υποψιάζομαι, βέβαια, ότι θα είναι καμιά σαλούφα αλλά, μπέσα, δεν θα σε σταυρώσω

σοβαρά πάντως Έθνι, ένα >7 οφείλεις να βάλεις τουλ. για τόσες μπάλες που έσπασες- υποψιάζομαι, βέβαια, ότι θα είναι καμιά σαλούφα αλλά, μπέσα, δεν θα σε σταυρώσω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Eθνικοκοινωνιστης
οσοι με διαβαζαν συστηματικα στο προηγουμενο ξερουνΜαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 21:59ετοιμαζόμουν να σπαμμάρω Αλι Μακγκρο που ήταν καρμπον το πρώτο κραςς μου αλλά είδα πως δίκασε την Κενταλ ο γουνάκιας

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οσονουπω...ο εθνι καρακαταδικαζει!
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εθνι; Εισαι 1,65 αδυνατος ;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Οκτ 2023, 04:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σταμάτησαν οι επιχειρήσεις αποτροπής και ο Ιάσων μας γλενταει
από southern » 13 Αύγ 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 2806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Δεκ 2023, 21:13
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
01 Οκτ 2024, 00:43
-
-
Νέα δημοσίευση Η Tesla του Elon Musk γλεντάει και πάλι τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες
από hellegennes » 09 Νοέμ 2023, 19:10 » σε Οικονομία - 30 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Νοέμ 2023, 16:36
-