ειναι κλεισμενος για την τελευταια μπλοφα. ποιο ταιριαστος
Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
Re: Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
The (currently, before the film is released in cinemas) low rating is due to a bunch of spectacularly but*hurt greek right-wingers who did not watch the film but felt extremely obliged to rush in and rate it poorly because they disagree with (what they think) it says politically.
Regardless of whether you like it or not, this sort of attitude proves that Adults in the Room, which never pretends to be an objective account but clearly picks a side, was a needed counter-narrative. Suffice to say that judging a film by its alignment with your political views and not by its quality is the childish reaction of a dangerous crowd.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι τυποι; Απορω πως αντεχετε να ζειτε στο ιδιο περιβαλλον με τοσους χαζους ,που εβγαλαν και κυβερνηση ..ΟΜΓ
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- hellegennes
Οι άλλοι μισοί που την έχουν βαθμολογήσει με 10 μάλλον δεν είναι ηλίθιοι αλλά χρονοταξιδιώτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν και δεν ειναι μισοι,αλλα ακομη και με αυτους πως αντεχετε;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
- hellegennes
Εντάξει, έχεις δίκιο. Το 40% είναι οι άλλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οποτε με 100% στοκους εχουμε μπλεξει. Για την ακριβεια εχετε.

Διαβασες τα σχολια να καταλαβεις οτι ακομη και στην ηλιθιοτητα θελουν να ειναι καλυτεροι και παντοτε να πρωταγμωνιστουν;
Δεν έχω καλή γνώμη για το Βαρουφάκη, το Γαβρά και την αριστεριζουσα showbiz εν γένει αλλά θεωρώ μάλλον τραγικό να γίνεται αρένα η βαθμολογία στο imdb.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να το πρωτοπώ. Οι Ζαιοι γιατί ακριβώς θεωρούν θετικό για το "ποθουμενο" τους, την προβολή μιας ταινίας με θεματολογία το ποσό χεσμενο ανθρωπάκι είναι ο αρχηγός τους και το ποσο ατρόμητος ημίθεος είναι ο έτερος Καππαδοκης, που τυγχάνει να αντλεί ψηφοφόρους από την δική τους εκλογική δεξαμενή; 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κάνουν διαγωνισμό ρε, και μιά και είπα διαγωνισμό..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Που είσαι συ μωρή λουλού;Χαοτικός έγραψε: ↑02 Σεπ 2019, 23:55The (currently, before the film is released in cinemas) low rating is due to a bunch of spectacularly but*hurt greek right-wingers who did not watch the film but felt extremely obliged to rush in and rate it poorly because they disagree with (what they think) it says politically.
Regardless of whether you like it or not, this sort of attitude proves that Adults in the Room, which never pretends to be an objective account but clearly picks a side, was a needed counter-narrative. Suffice to say that judging a film by its alignment with your political views and not by its quality is the childish reaction of a dangerous crowd.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πιθανον να ειναι οι 25αφηδες.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 00:23Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να το πρωτοπώ. Οι Ζαιοι γιατί ακριβώς θεωρούν θετικό για το "ποθουμενο" τους, την προβολή μιας ταινίας με θεματολογία το ποσό χεσμενο ανθρωπάκι είναι ο αρχηγός τους και το ποσο ατρόμητος ημίθεος είναι ο έτερος Καππαδοκης, που τυγχάνει να αντλεί ψηφοφόρους από την δική τους εκλογική δεξαμενή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχει υπάρξει στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία άλλη Καρυστιανου;
από Νετο Γκουερινο » 26 Φεβ 2025, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 319 Απαντήσεις
- 5889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
19 Μαρ 2025, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλη μια ξεφτίλα του φαιου αντιαριστερου μετώπου - ψευτικοι δημοσιογράφοι
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Ιουν 2023, 00:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
19 Ιουν 2023, 21:38
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 11:55 » σε Εθνικά Θέματα - 128 Απαντήσεις
- 3517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Οκτ 2024, 11:08
-