Δεν γινεται να μην επιτρεπει την αναδημοσιειση στο ιντερνετ ενος αρχαιου κειμενου. Η αναδημοσιευση κειμενων απο αρχαια χειρογραφα ειναι καθολα νομιμη και δεν εχει κανενα δικαιωμα να το απαγορεψει. Εκτος και αν μιλατε για κατι που εχει γραψει ο ιδιος αλλα απ' ο,τι καταλαβα μιλατε για καποιο αρχαιο κειμενο.Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:29Δεν είναι καθόλου υπεκφυγη! Λες να μην θελω να σας δωσω ενα αποδεικτικό των όσων λεω για να μην με νομίζετε διαφορα κουλα που μου λετε;;;Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:25Τι δεν το επιτρέπει; Ποιος δε το επιτρέπει; Τι υπεκφυγή είναι αυτή τώρα;
ΑΛΛΑ μας είπε (εμας τους δικους του) ότι απο ΟΛΑ τα βιβλία του επιτρεπει ελευθερη δημοσιευση και κυκλοφορία ΕΚΤΟΣ απο το Μυστικό της Σκιάς και το Matrix Dominion.
Επισης, δεν επιτρεπει ελευθερη διαδοση της μυστικής γνωσης που δίνει στην σελίδα του τακλαμακαν.
Τί να σε κανω τωρα;
Ο ΜΗ ΩΝ: η δύναμη του Σκότους ως εχθρός του Θεού της Δημιουργίας
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ο ΜΗ ΩΝ: η δύναμη του Σκότους ως εχθρός του Θεού της Δημιουργίας
Θα μεινετε με την απορία τότε. Ετσι ειναι, όποιος δεν τολμαει να θεσει τον δακτυλο εις τον τυπον των ήλων καθεται απο μακρια και προσβαλει και κατηγορεί και ρίχνει στην πυρα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:36Δύο τα τίνα. Ή που είναι κι εκείνοι αιρετικοί ή που δεν υπάρχουν καν στο πλάνο και είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου.Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:03Δεν σκαμπαζεις γρι. Αστο. Καταλαβαίνεις ότι εχω δίπλα μου 2 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ;;;;;; Ή να το ζωγραφίσω;;;;;;;;;Gherschaagk έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:00
Αν είσαι τόσο έξυπνη όπως λες γιατί δυσκολεύεσαι να καταλάβεις το εξής απλό που σου το λένε όλοι ρε κορίτσι μου;
Αυτά που γράφεις και πιστεύεις έχουν τόση σχέση με την ορθοδοξία όση έχω εγώ με τη νευροχειρουργική.
Είναι αιρετικά. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη. Καταλαβαίνεις τι θα πει αίρεση;
Και μιλάμε για 20 χρονια σ αυτην την πιστη-γνωση.
Πχορουμ είναι, δεν μπορεί κανένας να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό.
Από κει και πέρα, είναι πολλοί χριστιανοί ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ εδώ μέσα που μπορούν να αξιολογήσουν πότε αυτά που γράφεις είναι αιρετικά και πότε όχι. Ε λοιπόν δεν έγραψες και κάτι που δεν είναι αιρετικό. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν στην τελική εκτός απ' τον εαυτό σου.
Και γω θα εχω εδω την Ανταρες, τον Νικο, τον Γεσαρ, τον Γιωργο και όποιον αλλον συνοδοιπορο να σας λεμε ότι είστε κολλημενοι τελικά και ότι κοιμαστε.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόλις παραδέχτηκες πως είναι αίρεση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Τι κολημμένοι βρε, σε παρουσίασα και την άλλη άποψη της μυθοπλασίας που σε λέει ότι ο Θεός σου είναι ο Γιαλταμπαοθ/Σακλας/Σαμαελ. Μπορείς να βρεις και τα 13 κειμενα του Ναγκ Χαμμαντι και να τα τσεκαρεις αλλα εσυ εκει κολλημενη με τον Λιακό και ριχνεις στην πυρα τις αυθεντικές πηγές της μυθοπλασιας του.Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:40Θα μεινετε με την απορία τότε. Ετσι ειναι, όποιος δεν τολμαει να θεσει τον δακτυλο εις τον τυπον των ήλων καθεται απο μακρια και προσβαλει και κατηγορεί και ρίχνει στην πυρα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:36Δύο τα τίνα. Ή που είναι κι εκείνοι αιρετικοί ή που δεν υπάρχουν καν στο πλάνο και είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου.
Πχορουμ είναι, δεν μπορεί κανένας να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό.
Από κει και πέρα, είναι πολλοί χριστιανοί ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ εδώ μέσα που μπορούν να αξιολογήσουν πότε αυτά που γράφεις είναι αιρετικά και πότε όχι. Ε λοιπόν δεν έγραψες και κάτι που δεν είναι αιρετικό. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν στην τελική εκτός απ' τον εαυτό σου.
Και γω θα εχω εδω την Ανταρες, τον Νικο, τον Γεσαρ, τον Γιωργο και όποιον αλλον συνοδοιπορο να σας λεμε ότι είστε κολλημενοι τελικά και ότι κοιμαστε.
Πάντως να ξες, αν φέρνεις στην κοπέλα του αβαταρ σου, ακριβώς επειδή εχω κατανοήσει το νόημα του κόσμου τούτου, είμαι έτοιμος να συμφωνήσω μαζί σου. Μπροστά στην ομορφιά γεννιέται κατάφαση, Σιντιήλ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η απορια που θελω να μου λυσουν οσοι υποστηριζουν Λιακοπουλο ειναι για ποιον λογο πιστευουν πως δεν κανει εκπομπες στις οποιες θα δινει τη δυνατοτητα στον κοσμο να συνομιλησει μαζι του; Γιατι κανονικα θα επρεπε αυτο να γινεται συχνα.
Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:58
Πάντως να ξες, αν φέρνεις στην κοπέλα του αβαταρ σου, ακριβώς επειδή εχω κατανοήσει το νόημα του κόσμου τούτου, είμαι έτοιμος να συμφωνήσω μαζί σου. Μπροστά στην ομορφιά γεννιέται κατάφαση, Σιντιήλ.

"Άχρι καιρού..."
Στο λιακοτσατ μπορείς να σχολιασεις και αν δει την ερωτηση σου, σου απανταει. Αν θες όμως πιο σωστη επικοινωνία, θα σου δωσω το μεηλ του.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το κατέβασε απ' το κεφάλι του αλλά μην το πείτε πουθενά.
Το εγραψε ο Ταξιδευτης (ο Πολεμαρχος) και είναι ενα αποσπασμα απο τα πολλά βιβλία που εγραψε.
Που το βρηκε ο Δημος, καλή ερωτηση, αλλά τί ρωτατε, ο Δημος είναι κομματι του Πολεμαρχου.
Που το βρηκε ο Δημος, καλή ερωτηση, αλλά τί ρωτατε, ο Δημος είναι κομματι του Πολεμαρχου.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
It's getting better and better.
Ενα μερος δηλ του πνευματος του Πολεμαρχου είναι μεσα στον Δημο.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δαιμονισμένος ένα πράμα.
Ο Πολεμαρχος εχει μπει και σε αλλες μεγαλες προσωπικότητες της ιστορίας, πχ στον Σωκρατη.
"Άχρι καιρού..."
Το ξερω, ρωταω για να μαθω την επισημη εκδοχη

Μπορει επισης να ειναι καποιο αποσπασμα απο το "αποκρυφο του Ιωαννη" γιατι βλεπω αρκετες ομοιοτητες
Τα κειμενα του ναγκ χαμαντι ειναι ολα γνωστικα και φυσικα δεν εχουν γραφτει απο τους φερομενους ως συγγραφεις να σημειωσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Απρ 2025, 20:55
-