Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 26 Μάιος 2018, 00:26

Ιδεολόγος έγραψε:
26 Μάιος 2018, 00:18
sys3x έγραψε:
25 Μάιος 2018, 01:33
Ιδεολόγος έγραψε:
24 Μάιος 2018, 23:31

Μη γίνεσαι μαλάκας επειδή δεν σου αρέσει κάτι που γράφω. Εμένα κιόλας στ' αρχίδια μου για τον Μπουτάρη. Είπα ότι είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε. Εγώ δεν αρνούμαι καμία γενοκτονία ούτε και τρέφω ουδέτερα συναισθήματα γι αυτούς που προκάλεσαν γενοκτονίες.
Λογικά αν το δεις ή ήμουν από πριν μαλάκας ή δεν ήμουν γενικά μαλάκας. Δεν υπάρχει ζήτημα αν μου αρέσει εμένα κάτι που λες κτλ το ζήτημα είναι άλλο, αν αυτό που είπε ο Μπουτάραρος είναι αισχρό ή όχι (ακόμη και να χεζόμασταν στην τουρκολίρα), εσύ μάλλον λες ότι δεν είναι οπότε μάλλον και γω δεν έγινα ξαφνικά μαλάκας για πάρτη σου γιατί ή ήμουν από πριν ή μάλλον όχι.
Λάθος. Αναφέρθηκα εμφανώς σε κάτι για να πω ότι γίνεσαι μαλάκας. Δεν είδες το μπολνταρισμένο; Δεν εξυπηρετεί κάρι η λοφική που εισάγεις ότι ήσουν από πριν. Δεν ήσουν για αυτήν την κουβέντα ούτε από πριν ούτε ποτέ.
Σωστό για λάθος λόγους όμως. Τα είδα τα έντονα, πάνω σε αυτά απάντησα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Μάιος 2018, 00:41

Οι εξελίξεις τρέχουν στο μέτωπο των αστυνομικών ερευνών: άλλοι τρεις ταυτοποιήθηκαν, και σχηματίζεται δικογραφία. (Εάν δεν κάνω λάθος) έχομε δλδ τρεις καταδικασμένους και επτά υπόδικους (ο ένας ανήλικος) http://www.cnn.gr/news/ellada/story/131 ... n-mpoytari

Και πάλι συγχαρητήρια από την πλευρά μου στις αστυνομικές αρχές. Μετά από μια αρχική αδράνεια κατά τη διάρκεια του θλιβερού συμβάντος, έχουν να επιδείξουν σαρωτικές επιτυχίες :smt023
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 26 Μάιος 2018, 00:47

και γράφει γράφει γράφει το κοντέρ!

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Μάιος 2018, 00:48

Έχει συλληφθεί κανένα στέλεχος της ΝΔ; :D

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 26 Μάιος 2018, 01:01

Nandros έγραψε:
24 Μάιος 2018, 18:46
blackpaint έγραψε:
24 Μάιος 2018, 18:40
μπορει λοιπον ενας ελληνας να ειναι ρατσιστης σε βαρος των αλλων ελληνων; αυτο θελετε να πειτε; Ειμαι ρατσιστης δηλαδη οταν λεω κωλοελληνες, οπως ο Σαββοπουλος; Ειναι ρατσιστης οποιος προσλαμβανει αλλοδαπους γιατι ειναι φτηνοτεροι; εκει το πατε;
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. και όχι επειδή παίρνουν φθηνότερο μεροκάματο!
Ασφαλως και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα και παλι, τι ρατσιστικο εχει η δηλωση Μπουταρη, ακομα και εκτος πλαισιου συμφραζομενων;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 26 Μάιος 2018, 01:14

Εντωμεταξύ στο βίντεο που ανεβασα αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο πατέρας με το παιδί δεν πήγε στον Μπουτάρη, αλλά η φυγή του Μπουτάρη ήταν στο δρόμο του πατέρα, τού πε ο πατέρας δυο λόγια κι έφυγε σε 7 δευτερόλεπτα βλέποντας το χάος. Αλλά ακόμα εδώ κάποιοι ηδονίζονται στη σκέψη να χάσει την επιμέλεια ο πατέρας, ενώ άλλος απειλεί όταν ανοίγεται θέμα με τις δηλώσεις του ίδιου του Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τη νηματοθέτρια (εμένα) τραμπούκο χωρίς να έχω έρθει ποτέ σε επαφή με τον Μπουτάρη, εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίηση του που τραβολογήθηκε και το ανήλικο.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Μάιος 2018, 22:59
Με ανησυχία και αγανάκτηση παρακολουθούμε να συνεχίζεται η στοχοποίηση του Δημάρχου και Πρώτου Πολίτη της συμπρωτεύουσας από την χρυσαυγίτικη μονταζιέρα. Ας γνωρίζουν οι τραμπούκοι ότι οι αρμόδιες δυνάμεις ασφαλείας δεν πρόκειται να πιαστούν στον ύπνο δεύτερη φορά. Θυμίζω, δε, ότι μέχρι στιγμής έχομε τρεις καταδίκες και εκκρεμείς δικάσιμες για άλλους τρεις κατηγορούμενους (ο ένας είναι ανήλικος), ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση των ηθικών αυτουργών. Καλό είναι να το έχουν υπόψη τους αυτό και οι υπεύθυνοι του παρόντος ιστότοπου
και θέλουν να μας πείσουν τα πασοκοφασισταριά ότι είναι άνθρωποι και νοιάζονται

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 26 Μάιος 2018, 01:28

Παιδια, αυτο εξυπηρετουν ιστοτοποι σαν αυτο, να μιλατε ελευθερα και να λετε την αποψαρα σας, και καποιοι να μαζευουν στοιχεια. Συνεχιστε.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 26 Μάιος 2018, 02:22

Καλό ειναι που τα λετε αυτα να φαίνονται και ποιοι ειναι πιο χρυσαυγίτες κι απ τους χρυσαυγίτες, οι "δεν ειμαι φασιστας αλλά..." Εντωμεταξύ το σχόλιο εγινε σε νημα που παραθέτει τις απόψεις του Μπουτάρη.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 26 Μάιος 2018, 02:28

Το ονομα Μπουτάρης μου φέρνει στο μυαλό μία παλιά μάρκα κρασί, ίσως να υπάρχει κι ακόμα. Κάνω λάθος;

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Μάιος 2018, 03:19

Ιδεολόγος έγραψε:
26 Μάιος 2018, 02:28
Το ονομα Μπουτάρης μου φέρνει στο μυαλό μία παλιά μάρκα κρασί, ίσως να υπάρχει κι ακόμα. Κάνω λάθος;
Από άλλη χώρα είσαι εσύ;

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 26 Μάιος 2018, 07:29

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός δήμαρχος;
οχι τετοια κοτσανα ρε Χελη.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 26 Μάιος 2018, 09:46

Παπαδοπαίδι ο νεοναζι με την κουκούλα ,οικογενειάρχης ο αλλος που χτυπουσε τον Μπουτάρη ,μπάτσος ο αλλος
Πατρις θρησκεία οικογένεια και αλλα τετοια!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 26 Μάιος 2018, 10:12

Ιδεολόγος έγραψε:
26 Μάιος 2018, 02:28
:lol: Τρολάρα!

Εγώ πάντως εξαιτίας των κρασιών του δεν τον πάω, εδώ και δεκαετίες, πολύ πριν ασχοληθεί με την πολιτική.
Όχι λόγω ποιότητας, αλλά λόγω κάποιων ενεργειών που έκανε στο παρελθόν, μπας και πουλήσει κανένα μπουκάλι κρασί παραπάνω.
Και δεν αναφέρομαι στα τελευταία χρόνια, μιλάω για μέσα (προς τέλη;) του '80.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Μάιος 2018, 12:26

Ίφιδα έγραψε:
26 Μάιος 2018, 01:14
Εντωμεταξύ στο βίντεο που ανεβασα αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο πατέρας με το παιδί δεν πήγε στον Μπουτάρη, αλλά η φυγή του Μπουτάρη ήταν στο δρόμο του πατέρα, τού πε ο πατέρας δυο λόγια κι έφυγε σε 7 δευτερόλεπτα βλέποντας το χάος.
Ρε, τι λες; Πας καλά; Ξεκάθαρα ακολουθεί στην ίδια κατεύθυνση που πηγαίνει ο δήμαρχος, τον πλησιάζει, τον βρίζει και τον σκουντάει κιόλας. Μετά η κάμερα στρέφεται αλλού αλλά εσύ βλέπεις να φεύγει σε 7 δευτερόλεπτα. Βγάλε τα ιδεολογικά σου γυαλιά και ξαναδές το βίντεο.

Έλεος, ρε πούστη, πια! Αλλάζω γνώμη. Στείρωση, να μην κάνει ποτέ άλλα παιδιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 26 Μάιος 2018, 13:19

To ξαναείδα και εχεις σοβαρό πρόβλημα, πολυ σοβαρό.

Στο 5:27-28 τον βλέπουμε πρώτη φορά, είναι ήδη στο σημείο ενώ ο σωματοφύλακας οδηγάει τον Μπουτάρη προς τα εκεί. Όταν φτάνουν δίπλα, ο πατέρας περπατάει παράλληλα και κράζει τον Μπουτάρη ανεβοκατεβάζοντας το χέρι του στειλ "αι πάγαινε σ΄@λτα και γ@μήσου" και λοιπά. Στο 5:35 κι ενώ ο Μπουτάρης συνεχίζει ευθεία αυτός στρίβει δεξιά και ΌΧΙ η κάμερα δεν στρίβει

Από άλλη γωνία
Στο 1:01 φαίνεται οτι ο πατέρας στεκόταν εκεί όταν πλησίαζε ο Μπουτάρης, αρχίζει και περπατάει παράλληλα κράζοντας κι ανεβοκατεβάζοντας το χέρι, στο 1:08 σπρώχνει τον σωματοφύλακα και φεύγει.

Καλά που δεν είσαι κανας ιεροεξεταστής να μας βγάλεις τη μήτρα γιατί σε βρίσαμε, σε σπρώξαμε κι έχουμε πράσινα μάτια

Στείρωση δε σου εύχομαι, είμαι καλύτερη απ όσους έδειραν τον Μπουτάρη, εσύ πάλι όχι. Ντροπή σου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών