Γάλλος κλάψας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 10:26Τι είναι, κλάψας;

Γάλλος κλάψας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 10:26Τι είναι, κλάψας;
Χάος επεκράτησε στην Ευρώπη μετά την πτώση της Ρώμης.Και φυσικά όποιος είχε τα προσόντα ανέβαινε με το σπαθί του και γινόταν όχι απλά στρατιωτικός αλλά ιδρυτής βασιλείου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 11:19Η ουσία είναι ότι μετά την πτώση της Ρώμης στη Δυτική Ευρώπη οι τάξεις στην ουσία παγιωθηκαν. Δεν μπορούσε πια ένα αγόρι να γίνει στρατιωτικός και να ανέβει την κοινωνική πυραμίδα με τη συνταξαρα του. Όπως γεννιόταν έτσι πέθαινε.
Ο Μακρόν αναφέρει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται. Το ότι το εκλαμβάνετε ως κλάψα είναι απλά δείγμα της ποστ - φακτ κοινωνίας.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 11:55Γάλλος κλάψας.
Καλά ότι πεις. Εδώ πάντως μιλάμε για τάξεις και όχι για 5 τυχοδιωκτες, αν παρακολουθείς τη συζήτηση.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 11:56Χάος επεκράτησε στην Ευρώπη μετά την πτώση της Ρώμης.Και φυσικά όποιος είχε τα προσόντα ανέβαινε με το σπαθί του και γινόταν όχι απλά στρατιωτικός αλλά ιδρυτής βασιλείου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 11:19Η ουσία είναι ότι μετά την πτώση της Ρώμης στη Δυτική Ευρώπη οι τάξεις στην ουσία παγιωθηκαν. Δεν μπορούσε πια ένα αγόρι να γίνει στρατιωτικός και να ανέβει την κοινωνική πυραμίδα με τη συνταξαρα του. Όπως γεννιόταν έτσι πέθαινε.
Προυπόθεση της ύπαρξης τάξεων είναι η ύπαρξη οργανωμένου κράτους.Χωρίς κράτος δεν υπάρχουν τάξεις,όλοι είναι τυχοδιώκτες,θέλουν δε θέλουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 12:34Εδώ πάντως μιλάμε για τάξεις και όχι για 5 τυχοδιωκτες, αν παρακολουθείς τη συζήτηση.
Παπάς μπορούσε να γίνει ο οποιοσδήποτε και με τις κατάληλες φιλίες μπορούσες να ανελιχθείς πολύ ψηλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 11:19Δεν είναι ντιμπειτ για το αν η μετράει η Βυζαντινή ή όχι, είναι μεταφορά οπότε μη μπερδεύεστε. Η ουσία είναι ότι μετά την πτώση της Ρώμης στη Δυτική Ευρώπη οι τάξεις στην ουσία παγιωθηκαν. Δεν μπορούσε πια ένα αγόρι να γίνει στρατιωτικός και να ανέβει την κοινωνική πυραμίδα με τη συνταξαρα του. Όπως γεννιόταν έτσι πέθαινε.dotcom έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 10:47Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 22:52
Το ίδιο λέμε. 400μχ έπεσε η Ρώμη, οι Τούρκοι πότε ήρθαν;
Τι θες να πεις ότι επί Βυζαντικής (Ρωμαικής) αυτοκρατορίας δεν υπήρεξε τάξη βολεψάκηδων;
Αν αποφασίσει η Ινδία να πάει σε πόλεμο με το Πακιστάν για το Κασμίρ μάλλον το δικό τους τέλος θα δούμε. Πολλά πυρηνικά στην περιοχή για να χει happy end για κάποιον μια ανάφλεξη.Αρίστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 10:53Δεν υπαρχει παντως καλυτερο παραδειγμα για το τελος της Δυσης απο το παρακατω.
Παραγγελία ύψους 14,5 δισ. από την Ινδία για απόκτηση ρωσικών οπλικών συστημάτων
Παρά το ότι στην Ινδία είχαν ασκηθεί πιέσεις πρωτίστως εκ μέρους των ΗΠΑ, είχαν υπογραφεί σημαντικές συμφωνίες για την πώληση των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400.
Η Ινδία παρήγγειλε ρωσικούς εξοπλισμούς και ρωσικά οπλικά συστήματα αξίας 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάεφ.
https://www.protothema.gr/world/article ... ustimaton/
.
Ούτε γω το νομίζω αλλά αυτό BJP που κυβερνάει μου θυμίζει σκούρους ναζί και με κάτι τέτοιους ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
Δεν είναι διότι η Ινδία πάντα ρωσικά όπλα αγόραζε.Όταν λέμε πάντα εννοούμε από την ανεξαρτησία της.Η Ινδία εθεωρείτο προσκείμενη στην ΕΣΣΔ με το κόμμα του Κογκρέσσου που ήταν σοσιαλίζον και το Πακιστάν στην Αμερική.Τα πράγματα άλλαξαν με τον καιρό λόγω της πτώσης του σοσιαλισμού και της ανάπτυξης του ισλαμισμού αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις βασικό προμηθευτή όπλων.Μόνο ο γίγας Ερντογάν το προσπαθεί.
Ολοι οι δημοκράτες σε ένα ποστ.Αρίστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:19Δεν ειναι μονο η Ινδια, ολη η Ασια αγοραζει πλεον οπλα απο την Ρωσια.
Ανεβαζω Foreign Affairs.
Ειδικότερα, η κινεζο-ρωσική στρατιωτική συνεργασία εμφανίζεται ως ένδειξη αυξανόμενης εγγύτητας. Πολλή συζήτηση [20] έχει γίνει [1] για το γεγονός ότι η Ρωσία έχει πουλήσει στην Κίνα την τελευταία έκδοση του πιο προηγμένου αντιαεροπορικού συστήματος πυραυλικής άμυνας S-400. Ωστόσο, η Ινδία, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία [21] είναι οι επόμενοι στην σειρά [22] για τον ίδιο εξοπλισμό. Και παρόλο που η Κίνα ήταν η πρώτη που αγόρασε το πιο προηγμένο μαχητικό αεριωθούμενο αεροσκάφος της Ρωσίας, το Su-35, δεν θα είναι η τελευταία. Η Ινδονησία έχει συνάψει σύμβαση [23] για 11 τζετ, η Αίγυπτος έχει αγοράσει δεκάδες [24] περισσότερα, και η Ινδία φέρεται να σκέφτεται να αγοράσει 114 τέτοια αεροσκάφη [25]. Συνολικά, από το 2013 έως το 2017, η Ινδία [26] ήταν ένας πολύ πιο πιθανός προορισμός για ρωσικό υλικό άμυνας από όσο η Κίνα, με το 35% των ρωσικών εξαγωγών όπλων να πηγαίνουν στο Νέο Δελχί, σε σύγκριση με 12% στο Πεκίνο.
.