Τι σχεση εχει το προσδοκιμο ζωης με τους θανατους λογο αμβλωσεων δηλαδη με κατι που γινεται κατ επιλογην;
Σε ποιό επίπεδο ακριβώς βελτίωσε ο τεχνολογικός σκοταδισμός τη ζωή μας;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σε ποιό επίπεδο ακριβώς βελτίωσε ο τεχνολογικός σκοταδισμός τη ζωή μας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 05 Σεπ 2019, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Η βελτίωση είναι ανάλογη της καταστροφής που έχει επιφέρει.
Ποιό το νόημα της εξελιγμένης παραγωγής μέσω ρομποτικής αν την ίδια στιγμή καθίστανται οι άνεργοι εκατομμύρια;
Ποιό το νόημα της μακροζωίας εάν υπαρχουν άλλες επώδυνες επιπλοκές στην μέση.
Ποιό το νόημα των social-media ενώ αυξάνεται η κοινωνική αποξένωση και κατάθλιψη;
Ποιό το νόημα των διαρκών εξοπλισμών και την αναβάθμιση της στρατιωτικής τεχνολογίας όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται;
Και η λίστα είναι πραγματικά τεράστια. Ναι στην αναβάθμιση της τεχνολογίας-Όχι στην αλόγιστη χρήση της.
Επιστροφή στην αγροτική παραγωγή για την πλειοψηφία των πολιτών με παραδοσιακά μέσα καλλιέργειας. Όπλα σε αστυνομία και στρατό, μόνο. Ιατρικά μηχανήματα και φάρμακα μονο σε νοσοκομεία. Συγκοινωνία καθαρά κρατική-Μετακίνηση μόνον με λεωφορεία-τραίνα-πλοία. Απαγόρευση των διαδικτυακών αγορών. Είναι ανεπίτρεπτο να μπορεί ο καθένας κυριολεκτικά να δημιουργήσει μικροβιολογικό εργαστήριο στο υπόγειο του σπιτιού του ή εργαστήριο παρασκευής όπλων (με τριασδιάστατους εκτυπωτές) ή εργαστήριο παραγωγής φαρμάκων/ναρκωτικών. Η τεχνολογία μιας χώρας πρέπει να χειραγωγείται αυστηρά και μόνο απο το κράτος, σε καμμία περίπτωση δεν ειναι ιδιωτική υπόθεση.
Ποιό το νόημα της εξελιγμένης παραγωγής μέσω ρομποτικής αν την ίδια στιγμή καθίστανται οι άνεργοι εκατομμύρια;
Ποιό το νόημα των social-media ενώ αυξάνεται η κοινωνική αποξένωση και κατάθλιψη;
Ποιό το νόημα των διαρκών εξοπλισμών και την αναβάθμιση της στρατιωτικής τεχνολογίας όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται;
Και η λίστα είναι πραγματικά τεράστια. Ναι στην αναβάθμιση της τεχνολογίας-Όχι στην αλόγιστη χρήση της.
Επιστροφή στην αγροτική παραγωγή για την πλειοψηφία των πολιτών με παραδοσιακά μέσα καλλιέργειας. Όπλα σε αστυνομία και στρατό, μόνο. Ιατρικά μηχανήματα και φάρμακα μονο σε νοσοκομεία. Συγκοινωνία καθαρά κρατική-Μετακίνηση μόνον με λεωφορεία-τραίνα-πλοία. Απαγόρευση των διαδικτυακών αγορών. Είναι ανεπίτρεπτο να μπορεί ο καθένας κυριολεκτικά να δημιουργήσει μικροβιολογικό εργαστήριο στο υπόγειο του σπιτιού του ή εργαστήριο παρασκευής όπλων (με τριασδιάστατους εκτυπωτές) ή εργαστήριο παραγωγής φαρμάκων/ναρκωτικών. Η τεχνολογία μιας χώρας πρέπει να χειραγωγείται αυστηρά και μόνο απο το κράτος, σε καμμία περίπτωση δεν ειναι ιδιωτική υπόθεση.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οθωμανέλλην έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 12:59Η βελτίωση είναι ανάλογη της καταστροφής που έχει επιφέρει.
Ποιό το νόημα της εξελιγμένης παραγωγής μέσω ρομποτικής αν την ίδια στιγμή καθίστανται οι άνεργοι εκατομμύρια;[/b]
Καμια βελτιωση
Κανενα νοημα
Ηταν πολυ καλυτερα χωρις γερανους και μαλακιες οταν εχτιζαν μια πυραμιδα 100-150.000 σκλαβοι
Αρίστος for Tsirpas
Πρόσβαση σε όλο το corpus της ανθρώπινης γνώσης με 30 ευρώ το μήνα και μερικά κλικ μακρυά.
Ας μην μιλήσουμε για το βιωτικό επίπεδο του μέσου Δυτικού/πχωρουμιστα, που είναι εκθετικά καλύτερο από ότι ήταν πριν πχ έναν αιώνα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα, ξέρω οτι τα τρακτέρ και οι μηχανές παραγωγής έφεραν τεράστια κύματα ανέργων.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:07Οθωμανέλλην έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 12:59Η βελτίωση είναι ανάλογη της καταστροφής που έχει επιφέρει.
Ποιό το νόημα της εξελιγμένης παραγωγής μέσω ρομποτικής αν την ίδια στιγμή καθίστανται οι άνεργοι εκατομμύρια;[/b]
Καμια βελτιωση
Κανενα νοημα
Ηταν πολυ καλυτερα χωρις γερανους και μαλακιες οταν εχτιζαν μια πυραμιδα 100-150.000 σκλαβοι
Ένα τέτοιο κύμα έρχεται σύντομα καταπάνω μας με την δημιουοργία της τεχνητης νοημοσύνης και την ρομποτική. Πως πιστεύεις οτι μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι μελλοντικοί άνεργοι; Θα γραφτούν πανεπιστήμιο να γίνουν software engineers;
Τα σκέφτηκες πολλή ώρα αυτά;Οθωμανέλλην έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 12:59Η βελτίωση είναι ανάλογη της καταστροφής που έχει επιφέρει.
Ποιό το νόημα της εξελιγμένης παραγωγής μέσω ρομποτικής αν την ίδια στιγμή καθίστανται οι άνεργοι εκατομμύρια;.
Αυτό δεν ισχύει. Απλώς αλλάζουν οι μορφές εργασίας.
Δλδ παλιά που πεθαίνανε νωρίς δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας μέχρι το θάνατό τους;
Αυτά είναι μια εφαρμογή μόνο των επιτευγμάτων της τεχνολογίας
Η έρευνα για στρατιωτική τεχνολογία τις περισσότερες φορές καταλήγει σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από όλους (πχ GPS)
Επιστροφή στην αγροτική παραγωγή για την πλειοψηφία των πολιτών με παραδοσιακά μέσα καλλιέργειας.
Αυτό δλδ θα βοηθήσει την ποιότητα ζωής του αγρότη;
Όπλα σε αστυνομία και στρατό, μόνο.
Γιατί ισχύει κάτι άλλο στην Ελλάδα;
Ιατρικά μηχανήματα και φάρμακα μονο σε νοσοκομεία.
Γιατί όχι στα ιατρεία και στα φαρμακεία;
Συγκοινωνία καθαρά κρατική-Μετακίνηση μόνον με λεωφορεία-τραίνα-πλοία.
Με κάρα μήπως;
Απαγόρευση των διαδικτυακών αγορών.
Μήπως να έχουμε μόνο το τοπικό μπακάλικο;
Είναι ανεπίτρεπτο να μπορεί ο καθένας κυριολεκτικά να δημιουργήσει μικροβιολογικό εργαστήριο στο υπόγειο του σπιτιού του ή εργαστήριο παρασκευής όπλων (με τριασδιάστατους εκτυπωτές) ή εργαστήριο παραγωγής φαρμάκων/ναρκωτικών.
Αυτό δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα έτσι κι αλλοιώς
Η τεχνολογία μιας χώρας πρέπει να χειραγωγείται αυστηρά και μόνο απο το κράτος, σε καμμία περίπτωση δεν ειναι ιδιωτική υπόθεση.
Yippie Kay Yay
-
κάνε καλύτερα το quote να σου απαντήσω. Μέχρι να τα ξεχωρίσω θα νυχτώσουμε.
Είναι λογικό να προβληματιζόμαστε για την τεχνολογία, αλλά ο νηματοθέτης έχει τάσεις νεολουδιτισμού. Η βάση του προβληματισμού μας σχετικά με την τεχνολογία είναι αν αυτή χρησιμοποιείται επαρκώς σωστά, αν για διάφορους λόγους η τεχνολογική ανάπτυξη έχει επιβραδυνθεί, αν μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ζωή μας και τα λοιπά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- hellegennes
Έλα μου ντε. Εκεί που ήμασταν καλά κι ωραία, τώρα εκατοντάδες ηλίθιοι έχουν την δυνατότητα να γράφουν μαλακίες στα φόρα για το επίπεδο του πολιτισμού.Parrot έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 15:10Την βελτίωσε μήπως στην υγεία;
Την βελτίωσε μήπως στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος;
Μήπως την βελτίωσε στην οικονομία μας;
Μήπως την βελτίωσε ως προς τις γνώσεις μας;
Σε ποιόν τομέα ακριβώς και σε ποιό επίπεδο έχει βελτιωθεί η ζωή μας, εξαιτίας της τεχνολογικής προόδου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό ακριβώς!hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:27Έλα μου ντε. Εκεί που ήμασταν καλά κι ωραία, τώρα εκατοντάδες ηλίθιοι έχουν την δυνατότητα να γράφουν μαλακίες στα φόρα για το επίπεδο του πολιτισμού.Parrot έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 15:10Την βελτίωσε μήπως στην υγεία;
Την βελτίωσε μήπως στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος;
Σε ποιόν τομέα ακριβώς και σε ποιό επίπεδο έχει βελτιωθεί η ζωή μας, εξαιτίας της τεχνολογικής προόδου;

skakos έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:53Αυτό ακριβώς!hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:27Έλα μου ντε. Εκεί που ήμασταν καλά κι ωραία, τώρα εκατοντάδες ηλίθιοι έχουν την δυνατότητα να γράφουν μαλακίες στα φόρα για το επίπεδο του πολιτισμού.Parrot έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 15:10Την βελτίωσε μήπως στην υγεία;
Βρε βρε το ατιμούτσικο ο Σπύρος.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
αυτο κι αν ειναι βελτιωση.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:27Έλα μου ντε. Εκεί που ήμασταν καλά κι ωραία, τώρα εκατοντάδες ηλίθιοι έχουν την δυνατότητα να γράφουν μαλακίες στα φόρα για το επίπεδο του πολιτισμού.Parrot έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 15:10Την βελτίωσε μήπως στην υγεία;
γιατι να εχουμε μονο τον εναν τρελλο του χωριου για να γελαμε, οταν μπορουμε να γελαμε με ολους τους τρελλους, ολων των χωριων;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Απορώ γιατί αυτοί οι εχθροί της τεχνολογίας χρησιμοποιούν το pc τους;Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 14:01αυτο κι αν ειναι βελτιωση.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 13:27Έλα μου ντε. Εκεί που ήμασταν καλά κι ωραία, τώρα εκατοντάδες ηλίθιοι έχουν την δυνατότητα να γράφουν μαλακίες στα φόρα για το επίπεδο του πολιτισμού.Parrot έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 15:10Την βελτίωσε μήπως στην υγεία;
γιατι να εχουμε μονο τον εναν τρελλο του χωριου για να γελαμε, οταν μπορουμε να γελαμε με ολους τους τρελλους, ολων των χωριων;
Στην θέση τους θα έφευγα στα βουνά, να ζήσω χωρίς τεχνολογία.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
H συγχωρεμενη η γιαγια μου που εμενε στο χωριο (στο οποιο πλεον οι κατοικοι εχουν ενα σκασμο λεφτα απο τον τουρισμο), μου ελεγε πως αυτοι που πεθυμουν το παρελθον ειναι ηλιθιοι.
Παιδι μου ελεγε, δεν ειχαμε ρευμα, δεν ειχαμε τηλέφωνο, τα σπιτια ειχαν τις τουαλετες εξω (οσα ειχαν), κρυωναμε το χειμωνα, βραζαμε το καλοκαιρι, οι ανθρωποι ηταν αγραμματοι, και πολλες φορες η πρώτη φορα που αρρωστουσε σοβαρα καποιος ηταν και η τελευταία του.
Παιδι μου ελεγε, δεν ειχαμε ρευμα, δεν ειχαμε τηλέφωνο, τα σπιτια ειχαν τις τουαλετες εξω (οσα ειχαν), κρυωναμε το χειμωνα, βραζαμε το καλοκαιρι, οι ανθρωποι ηταν αγραμματοι, και πολλες φορες η πρώτη φορα που αρρωστουσε σοβαρα καποιος ηταν και η τελευταία του.
Η ιδέα ότι το κράτος δεν είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να κάνει οργανωμένα εγκλήματα σε συνεργασία με την "ιδιωτική πρωτοβουλία" με ξεπερνά.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 12:59Η τεχνολογία μιας χώρας πρέπει να χειραγωγείται αυστηρά και μόνο απο το κράτος, σε καμμία περίπτωση δεν ειναι ιδιωτική υπόθεση.
Ας δούμε μόνο την ελληνική βουλή, ανεξάρτητα από κόμματα τις τελευταίες δεκαετίες. Σου φαίνονται αυτοί για αγνοί, ανυπόληπτοι, σεπτοί πολίτες;

Ούτε από που κρατάει η σκούφια τους δεν ξέρουμε όπως και μεγάλου πλήθους γύρω μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το μεγαλύτερο ντέρμπυ μίσους σε παγκόσμιο επίπεδο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 20 Οκτ 2024, 13:44 » σε Αθλητικά - 20 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
21 Οκτ 2024, 00:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσπάθεια να απλωθεί μαυρίλα-σκοταδισμός
από Sol » 27 Ιουν 2023, 14:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
28 Ιουν 2023, 14:10
-
-
- 478 Απαντήσεις
- 10503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Φεβ 2024, 20:37
-
-
Νέα δημοσίευση Άριστο το επίπεδο Αγγλικών του Αδώνιδος.
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 15:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
26 Μάιος 2023, 14:47
-