Το σενάριο είναι για γέλια. Το cringe level του έχει υπερβεί το 11. Ο Γαβράς δεν είναι γτπκ. Δεν ξέρω τι σχέση έχει η μία δήλωση με την άλλην.
Το τονισμένο το ξέρεις από:
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Γ. Παρουσία στο φεστιβάλ Βενετίας
Αν υποψιαζεσαι απλώς, να σου θυμίσω ότι τα ίδια στοιχεία κριντζινες είχε το VICE και ήταν μια εξαιρετική ταινία, χωρίς να έχει τη δυναμική του Γαβρά ως σκηνοθέτη.
Σε κάθε περίπτωση η όλη συζήτηση για την ταινία είναι κωμική
Το σενάριο είναι για γέλια. Το cringe level του έχει υπερβεί το 11. Ο Γαβράς δεν είναι γτπκ. Δεν ξέρω τι σχέση έχει η μία δήλωση με την άλλην.
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Δ. Το ότι είναι διαθέσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Δ. Το ότι είναι διαθέσιμο.
Αρα σαχλαμαρίζεις σαν τους υπόλοιπους
Μην το κάνεις
Ρε, Beria, το σενάριο εκτός από γνωστό εκ των προτέρων, γιατί το ζήσαμε και δεν έχει καν παλιώσει για να το ξεχάσουμε, βασίζεται στο βαρουφάκειο αφήγημα που περιέχεται στο βιβλίο του, που ο Γαβράς είπε ότι ακολούθησε πιστά. Τα δε τρέιλερ επιβεβαιώνουν 100% αυτό ακριβώς το πράγμα. Μόνο να γελάσει μπορεί κανείς ή να αρχίσει την τεχνική ανάλυση της κινηματογράφησης για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σταύρωσε τους Χέλι, ΠΟΝΑΝΕ οι θολοκουλτουριάρηδες μπουμερς που το είδωλο ραμόλιρε κι έφαγε πρόλογο από το μεγαλύτερο καραγκιόζη της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής ή μήπως φάναγε κι οι ίδιοι;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αρα σαχλαμαρίζεις σαν τους υπόλοιπους
Μην το κάνεις
Ρε, Beria, το σενάριο εκτός από γνωστό εκ των προτέρων, γιατί το ζήσαμε και δεν έχει καν παλιώσει για να το ξεχάσουμε, βασίζεται στο βαρουφάκειο αφήγημα που περιέχεται στο βιβλίο του, που ο Γαβράς είπε ότι ακολούθησε πιστά. Τα δε τρέιλερ επιβεβαιώνουν 100% αυτό ακριβώς το πράγμα. Μόνο να γελάσει μπορεί κανείς ή να αρχίσει την τεχνική ανάλυση της κινηματογράφησης για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Σου ξαναφέρνω το παράδειγμα του VICE
Όπου το σενάριο ήταν γνωστό εκ των προτέρων και ο σκηνοθέτης το ακολούθησε πιστά
Και έκανε μια εξαιρετική ταινία. Όχι επειδή υπηρέτησε πιστά το σενάριο
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Το ότι του κλείνουν τις τράπεζες και του λένε τον πούλο, και απαντά "Well, as the Beatles say: Money can't buy me love", αρκεί για να δείξει πόσο cringeworthy είναι
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Το ότι του κλείνουν τις τράπεζες και του λένε τον πούλο, και απαντά "Well, as the Beatles say: Money can't buy me love", αρκεί για να δείξει πόσο cringeworthy είναι
Μαλακαμου τι είστε; δεκάχρονα;
Συζητάμε αν ο Γαβράς μπορεί να κάνει καλή ταινία με σενάριο τις ανοησίες του Βαρουφάκη. Όχι αν συμφωνείτε με τον Βαρουφάκη
Σου ξαναφέρνω το παράδειγμα του VICE
Όπου το σενάριο ήταν γνωστό εκ των προτέρων και ο σκηνοθέτης το ακολούθησε πιστά
Και έκανε μια εξαιρετική ταινία. Όχι επειδή υπηρέτησε πιστά το σενάριο
Μην γίνεσαι χουλιγκανάκος
Κι εγώ θα σου φέρω το παράδειγμα του Sharknado και πες μου αν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από το τρέιλερ για να κρίνεις το σενάριο:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ίδιο ακριβώς επισήμανα κι εγώ. Η ομοιότητα του ύφους, προφοράς και ηχοχρώματος γενικότερα ειναι τόσο όμοια σε κριντζ λέβελ, σε σημειο που μας εκανε στην πορεία του νηματος να σκεφτόμαστε για πιθανό ντουμπλάρισμα
Α. Κληρονομικό χάρισμα
Β. Ιδιωτική προβολή
Συζητάμε αν ο Γαβράς μπορεί να κάνει καλή ταινία με σενάριο τις ανοησίες του Βαρουφάκη. Όχι αν συμφωνείτε με τον Βαρουφάκη
Το Καφενείο των Φιλάθλων είστε;
Πως να κάνεις καλή ταινία πάνω σε απίστευτες,cringe παπαριές;
Ο Γαβράς είναι, όχι ο Θεός. Ηρέμησέ το
Και με σκατά να χτίσεις ομοίωμα του Παρθενώνα, μάντεψε τι θα έχεις. Ένα σκατένιο Παρθενώνα
Το Καφενείο των Φιλάθλων είστε;
Πως να κάνεις καλή ταινία πάνω σε απίστευτες,cringe παπαριές;
Ο Γαβράς είναι, όχι ο Θεός. Ηρέμησέ το
Και με σκατά να χτίσεις ομοίωμα του Παρθενώνα, μάντεψε τι θα έχεις. Ένα σκατένιο Παρθενώνα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.