Αυτό που λες είναι απολύτως λογικό.
ΠΡΟΣΕΧΕ!
Αυτό που λες είναι απολύτως λογικό.
Δυστυχώς, αν και το κρατούσα για χρόνια για να το δείχνω σε όποιον μου έλεγε μαλακίες για τον τύπο, σε κάποια στιγμή (μετακόμιση;) χάθηκε.
καλά οκ, θα περιμένω να καταλάβω οτι πέθανε σε ένα μήνα, να γλυτώσω και αυτά που λέτεelfy έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 13:57α να, στην κηδεία του βλέπω τον Τσίπρα, που είχε βγει πριν από μερικές μέρες αγκαζέ με τον Μπουτάρη για να δηλώσει την υποστήριξή του ενάντια στον ξυλοδαρμό του. Τον Μπουτάρη δεν τον βλέπω δίπλα του, μάλλον του συνέστησαν πως δε θα ήταν φρόνιμα να παραστεί.elfy έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 13:45καλά ρε, πού ζεις εσύ; αφού ήταν και θέμα στο φόρουμ.
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/131 ... kallitexni
Αυτό ακριβώς κάνει και τώρα. Οι υποστηρικτές του εντωμεταξύ δεν έχουν κανένα πρόβλημα που ο Μπουτάρης τους ψεύδεται στους λατρευτούς τους Τούρκους, ο Κεμάλ δεν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά στη Χρυσαυγή και το "σπίτι" του Κεμάλ,του Μουσταφά Ριζά, δεν ήταν ποτέ σπίτι του, ήταν σπίτι ενός Γεωργαλά που το πούλησε σε έναν Αρβανίτη. Πίσω απ το αρχοντικό αυτό ήταν ένα σπιτάκι της θείας του Κεμάλ. Και μ αυτές τις μπουρδες τροφοδοτούμε τον εθνικισμό των Τούρκων για μερικά φράγκα παραπανωshrike έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 13:54Δυστυχώς, αν και το κρατούσα για χρόνια για να το δείχνω σε όποιον μου έλεγε μαλακίες για τον τύπο, σε κάποια στιγμή (μετακόμιση;) χάθηκε.
Είχα κρατημένη μια συνέντευξή του στην εφημερίδα (αν θυμάμαι καλά, στη Θεσσαλονίκη), την οποία μάλιστα φιλοξενούσε στο σαλόνι, στο κεντρικό δισέλιδο δηλαδή. Στην οποία είχα δει για πρώτη φορά να αναφέρεται στον Κεμάλ, αυτό το "άξιο παιδί της πόλης μας" όπως τον έλεγε και ότι έπρεπε να γίνει μουσείο για αυτόν και να δοθεί το όνομά του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, κάποιον μεγάλο πχ Αγίου Δημητρίου κλπ.
Και ναι, ξέρω ότι αυτά είναι πλέον γνωστά, αν και κάποιοι τα αμφισβητούν, αλλά τότε, τέλη του '80, τα ακούγαμε για πρώτη φορά.
Και ναι, ξέρω ότι κάποιοι θα πούνε περί τουρισμού και λοιπών δικαιολογιών, αλλά τότε ο εν λόγω κύριος δεν είχε καμιά απολύτως σχέση ούτε με τα κοινά, ούτε με τον τουρισμό. Το πολύ-πολύ να προσπαθούσε να σώσει μια επιχείρηση που είχε πάρει την κάτω βόλτα, πουλώντας κανένα λίτρο στους γείτονες. Επίσης, στο ίδιο άρθρο αν θυμάμαι καλά, ήταν που είχε αναφερθεί και στις "τρεις εθνότητες της Μακεδονίας: Έλληνες, Μακεδόνες και Τσιγγάνους", για τους οποίους (ω! τι σύμπτωση) σκεφτόταν να βγάλει από ένα κρασί για την κάθε μία και κάτι τέτοια ωραία. Άμα το βρω το άρθρο σε κάποια στιγμή, ηλεκτρονικά βέβαια γιατί το τυπωμένο έχει πάει υπερ πίστεως πλέον, θα το ανεβάσω εδώ.
Έπεσε, τώρα Μπουτάρη.
«Βόμβα» Δένδια για στήριξη Μπουτάρη στις επόμενες εκλογές
«Δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά»
https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... z5Gbvt8uJZ