Η φράση «για να επιβεβαιώσουν» υπονοεί ότι στόχος ήταν να επιβεβαιωθώ, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι βαθμολόγησαν μια ταινία χωρίς να την έχουν δει γιατί είναι ηλίθια ζώα, όχι για να με βγάλουν σωστό.Pedro έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 23:44Αυτο που βλεπω ειναι οτι εσπευσαν οι αλλοι για να επιβεβαιωσουν την θεση σου. Οντως,σχεδον οι μισοι πατησαν 10.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 22:57Αν συνέβη κάτι τέτοιο, είναι γιατί κάποιος έκανε καταγγελία για polarisation. Το ίδιο πρόβλημα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν το Rotten Tomatoes, που πλέον χρειάζεται ticket για να γράψεις κριτική.
Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
- hellegennes
Re: Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
νανδρος, η ντροπη του φορουμ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 06 Σεπ 2019, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Πρωτόγνωρη κίνηση δεν είναι. Το IMDB σβήνει συχνά κριτικές. Γι' αυτό υπάρχει η δυνατότητα για αναφορά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:02Ολοκληρωθηκε η μαλακια απο τα μποτακια της ΝΔ.Το IMDb διέγραψε σχεδόν όλα τα σχόλια-κριτικές για το «Adults in the Room»
ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ
Το IMDb (Internet Movie Database) προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη κίνηση για τα δεδομένα του, αφού διέγραψε... σχεδόν όλες τις κριτικές που είχαν αναρτήσει χρήστες του για την ταινία του Κώστα Γαβρά, «Adults in the Room», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.
....
Κάπως έτσι, η δημοφιλής πλατφόρμα βαθμολόγησης ταινιών άφησε δημοσιευμένες τρεις κριτικές, από χρήστες που -κατά τα φαινόμενα- είδαν την ταινία.
https://www.iefimerida.gr/ellada/imdb-d ... dults-room
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:15Η φράση «για να επιβεβαιώσουν» υπονοεί ότι στόχος ήταν να επιβεβαιωθώ, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι βαθμολόγησαν μια ταινία χωρίς να την έχουν δει γιατί είναι ηλίθια ζώα, όχι για να με βγάλουν σωστό.Pedro έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 23:44Αυτο που βλεπω ειναι οτι εσπευσαν οι αλλοι για να επιβεβαιωσουν την θεση σου. Οντως,σχεδον οι μισοι πατησαν 10.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 22:57Αν συνέβη κάτι τέτοιο, είναι γιατί κάποιος έκανε καταγγελία για polarisation. Το ίδιο πρόβλημα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν το Rotten Tomatoes, που πλέον χρειάζεται ticket για να γράψεις κριτική.
Ποσο καλα σε γνωριζει το κουλουρι

αυτο που βλεπω ειναι οτι εσπευσαν αλλοι τοσοι και σχεδον οι μισοι ειναι εξισου στοκοι και εν τελει επιβεβαιωθηκε αυτο που εξ αρχης ειχες πει (ειτε αθελα σου ειτε ηθελημενα).
Τωρα;
Παντως,το οτο ειναι ζα συμφωνουμε.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- hellegennes
Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
Ναι, ζώα είναι όσοι ψήφισαν είτε 1 είτε 10. Γενικά όσοι ψήφισαν χωρίς να την δουν. Ακριβώς αυτό σημαίνει ότι είναι ζώα: ότι λειτουργούν με το ένστικτο της αγέλης, χωρίς να φιλτράρουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Χωρίς βάσανο, χωρίς λογική. Μόνο γιούρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φιλε τι ψηφισες στις εθνικες?hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:03Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.
- hellegennes
Ντόρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η Ντόρα δεν εξελέγη. Την νίκησαν οι άνδρες του ψηφοδελτίου.πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:314 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
αυτο ειναι δικο σου νημα ε?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εσυ γιατι την ψηφισες?hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:39Η Ντόρα δεν εξελέγη. Την νίκησαν οι άνδρες του ψηφοδελτίου.πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:314 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Δεν το ειπες αθελα σου,ηταν λαθος σου,γιατι οι αριθμοι τοτε δεν εδειχναν αυτο που ειπες.hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:03Καλύτερο, αν και δεν το είπα άθελά μου. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το είχα γράψει στον ύπνο μου. Που θα μπορούσε να συμβεί, γιατί ακόμα και στον ύπνο μου γράφω πιο έξυπνα πράγματα από μερικά ζώα που έχουν δικαίωμα ψήφου στο IMDB και -χειρότερα- στις βουλευτικές εκλογές.

Επεσες εξω,αλλα αθελα σου επιβεβαιωθηκες ( χαριν στην προβλεπτικη σου ικανοτητα και εμπειρια;) διοτι εσπευσαν ,χωρις να γνωριζουν αυτο που ειπες να «επιβεβαιωσουν» εν τελει αυτο που ειπες.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
- hellegennes
Από λύπηση.πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:44εσυ γιατι την ψηφισες?hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:39Η Ντόρα δεν εξελέγη. Την νίκησαν οι άνδρες του ψηφοδελτίου.πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:31
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατι θελει να αλλαξει τον πινακα ,επειδη καταβαθος δεν του αρεσει ενας ανδροκρατουμενος κοσμος..πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:44εσυ γιατι την ψηφισες?hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:39Η Ντόρα δεν εξελέγη. Την νίκησαν οι άνδρες του ψηφοδελτίου.πήζον bot έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:31
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχει υπάρξει στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία άλλη Καρυστιανου;
από Νετο Γκουερινο » 26 Φεβ 2025, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 319 Απαντήσεις
- 5889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
19 Μαρ 2025, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλη μια ξεφτίλα του φαιου αντιαριστερου μετώπου - ψευτικοι δημοσιογράφοι
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Ιουν 2023, 00:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
19 Ιουν 2023, 21:38
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 11:55 » σε Εθνικά Θέματα - 128 Απαντήσεις
- 3517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Οκτ 2024, 11:08
-