ενίοτε
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν πατάγαμε ένα κουμπί κι εξαφανίζαμε όλους τους άντρες κι αν αυτό το ίδιο κουμπί θα έδινε τη δυνατότητα στις γυναίκες ν' αναπαράγονται (φέρνοντας στον κόσμο μόνο κορίτσια), τι συνέπειες πιστεύετε ότι θα υπήρχαν για τον ανθρώπινο πολιτισμό; Θα έφταναν ποτέ στο επίπεδο του πολιτισμού που βρισκόμαστε σήμερα; Αν ναί, πόσες χιλιάδες χρόνια θεωρείτε ότι θα έπρεπε να περάσουν;
Για να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο: Πόσα χρόνια θα έπρεπε να περάσουν για να φτάσουν οι αερομεταφορές το σημείο που βρίσκονται σήμερα;
Δεν είναι τρομακτικό στη σκέψη ότι δεν θα υπήρχε καμία επίπτωση στον ανθρώπινο πολιτισμό αν πατούσαμε ένα αντίστοιχο κουμπί που θα εξαφάνιζε τις γυναίκες;
Για να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο: Πόσα χρόνια θα έπρεπε να περάσουν για να φτάσουν οι αερομεταφορές το σημείο που βρίσκονται σήμερα;
Δεν είναι τρομακτικό στη σκέψη ότι δεν θα υπήρχε καμία επίπτωση στον ανθρώπινο πολιτισμό αν πατούσαμε ένα αντίστοιχο κουμπί που θα εξαφάνιζε τις γυναίκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 06 Σεπ 2019, 01:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άχρηστα είναι και τα δυο φύλα, απ' την στιγμή που μαλώνουν για το ποιο φύλο είναι πιο ικανό...
Το καλύτερο που έχουν καταφέρει αμφότερα τα φυλα είναι μια τρύπα στο νερό!
Σαλιάριδες άνδρες, φλύαρες γυναίκες.
Το καλύτερο που έχουν καταφέρει αμφότερα τα φυλα είναι μια τρύπα στο νερό!
Σαλιάριδες άνδρες, φλύαρες γυναίκες.
Εσυ,παλι ,πώς καταφερνεις καιτα ισοπεδωνεις ολα,ειναι αξιο αποριας;

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Για την προεξοχη λες ή για τον ρολο στην ψυχολογια;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα εξαφανιζόταν σταδιακά όλος ο κόσμος με την εξαφάνιση των γυναικών.
Δε γίνεται αναπαραγωγή χωρίς ωάριο.
Αλλά γίνεται μόνο με γυναίκες.
Πάρτε λοιπόν τα μύδια μου.
https://www.kathimerini.gr/95922/articl ... ris-sperma
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα δέχομαι, αρκεί να τα έχεις μαγειρέψει καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν μου εγραφες κατι τετοιο πριν μια εβδομαδα θα εσκαγα στα γελια. Τυγχανει να κανω μια δευτερη δουλεια για συμπληρωμα για κατι εκτακτες αναγκες που εχω. Οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης οι γυναικες πηραν το διπλασιο απο εμας τους αντρες για την ιδια ακριβως εργασια. Ρωτησα αυτον που μας πληρωσε για την διαφορα αυτη και δεν ηξερε να μου απαντησει, μονο οτι ετσι του ειπαν οι προισταμενοι του. Ακομα σπαω το κεφαλι μου να βρω με ποια δικαιολογια το κανανε;hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 06 Σεπ 2019, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
βαθυστόχαστα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές, μάλλον θα πρέπει να τα μετρήσουμε να δούμε ποιος έχει δίκιο. 

- hellegennes
Οι προϊστάμενοι είναι γυναίκες και νιώθουν φθόνο. Είναι ο μόνος λόγος. Στην θέση σου θα τους έκανα μήνυση.paul25 έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:43Αν μου εγραφες κατι τετοιο πριν μια εβδομαδα θα εσκαγα στα γελια. Τυγχανει να κανω μια δευτερη δουλεια για συμπληρωμα για κατι εκτακτες αναγκες που εχω. Οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης οι γυναικες πηραν το διπλασιο απο εμας τους αντρες για την ιδια ακριβως εργασια. Ρωτησα αυτον που μας πληρωσε για την διαφορα αυτη και δεν ηξερε να μου απαντησει, μονο οτι ετσι του ειπαν οι προισταμενοι του. Ακομα σπαω το κεφαλι μου να βρω με ποια δικαιολογια το κανανε;hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορει να εκαναν επιπλεον υπηρεσιες χωρις να το καταλαβεις και πληρωθηκαν για αυτες τα διπλασια.paul25 έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:43Αν μου εγραφες κατι τετοιο πριν μια εβδομαδα θα εσκαγα στα γελια. Τυγχανει να κανω μια δευτερη δουλεια για συμπληρωμα για κατι εκτακτες αναγκες που εχω. Οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης οι γυναικες πηραν το διπλασιο απο εμας τους αντρες για την ιδια ακριβως εργασια. Ρωτησα αυτον που μας πληρωσε για την διαφορα αυτη και δεν ηξερε να μου απαντησει, μονο οτι ετσι του ειπαν οι προισταμενοι του. Ακομα σπαω το κεφαλι μου να βρω με ποια δικαιολογια το κανανε;hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
Αλλιως,δεν βρισσκω καποιον λογο να συνεβαινε ακομη και το αντιστροφο.
Εκει που βρισκονται με ενα τριλεπτο περπατημα ειναι ο,τι πρεπει για ρουφηγμα..

- hellegennes
Πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καμια υπηρεσια επιπλεον σε διαβεβαιω! Μαζι πηγαμε στη δουλεια και μαζι φυγαμε.Pedro έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:52Μπορει να εκαναν επιπλεον υπηρεσιες χωρις να το καταλαβεις και πληρωθηκαν για αυτες τα διπλασια.paul25 έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:43Αν μου εγραφες κατι τετοιο πριν μια εβδομαδα θα εσκαγα στα γελια. Τυγχανει να κανω μια δευτερη δουλεια για συμπληρωμα για κατι εκτακτες αναγκες που εχω. Οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης οι γυναικες πηραν το διπλασιο απο εμας τους αντρες για την ιδια ακριβως εργασια. Ρωτησα αυτον που μας πληρωσε για την διαφορα αυτη και δεν ηξερε να μου απαντησει, μονο οτι ετσι του ειπαν οι προισταμενοι του. Ακομα σπαω το κεφαλι μου να βρω με ποια δικαιολογια το κανανε;hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
Αλλιως,δεν βρισσκω καποιον λογο να συνεβαινε ακομη και το αντιστροφο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-