Όπως σε βλέπω και με βλέπεις.
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
-
Καταρχας η μισθολόγιο διαφορά είναι η μεγαλύτερη μαλάκια έχει εφεύρει το 3ο κύμα του φεμινισμού. Είναι ψέμα,, αν ίσχυε οι άντρες δεν θα έβρισκαν δουλειές αν ίσχυε η διαφορα που υπάρχει στο μέσο εισοδιμα είναι αποτέλεσμα διαφορετικών εργασιών αλλά και της μέσης εξειδίκευσης. Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κάνουν κατά μέσο όρο τις ίδιες δουλειές.
Κατά τα άλλα όσοι είναι φαλοκρατες είναι γιατί δεν μπορούν να βρουν γκόμενά και οι φεμινηστριες γιατί δεν μπορούν να βρουν γκομενος της προκοπής.
Κατά τα άλλα όσοι είναι φαλοκρατες είναι γιατί δεν μπορούν να βρουν γκόμενά και οι φεμινηστριες γιατί δεν μπορούν να βρουν γκομενος της προκοπής.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:22Γάταρος έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 01:21Αν πατάγαμε ένα κουμπί κι εξαφανίζαμε όλους τους άντρες κι αν αυτό το ίδιο κουμπί θα έδινε τη δυνατότητα στις γυναίκες ν' αναπαράγονται (φέρνοντας στον κόσμο μόνο κορίτσια), τι συνέπειες πιστεύετε ότι θα υπήρχαν για τον ανθρώπινο πολιτισμό; Θα έφταναν ποτέ στο επίπεδο του πολιτισμού που βρισκόμαστε σήμερα; Αν ναί, πόσες χιλιάδες χρόνια θεωρείτε ότι θα έπρεπε να περάσουν;
Για να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο: Πόσα χρόνια θα έπρεπε να περάσουν για να φτάσουν οι αερομεταφορές το σημείο που βρίσκονται σήμερα;
Δεν είναι τρομακτικό στη σκέψη ότι δεν θα υπήρχε καμία επίπτωση στον ανθρώπινο πολιτισμό αν πατούσαμε ένα αντίστοιχο κουμπί που θα εξαφάνιζε τις γυναίκες;
αν δεν υπηρχαν οι γυναικες θα ειχαν αντρες το κινητρο για να δημιουργησουν οσα δημιουργουν;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ναι.δημιουργούν και οι αδερφές ξέρεις
Μη δειτε άντρα να ξεχωρίζει αμέσως να πείτε την κακία σας 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς επειδή η γυναίκα είναι επιφορτισμένη με δουλειές που ο άντρας κάνει μόνο στα ντουζένια του, έχουν θεσπιστεί όλα αυτά.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:31Καταρχας η μισθολόγιο διαφορά είναι η μεγαλύτερη μαλάκια έχει εφεύρει το 3ο κύμα του φεμινισμού. Είναι ψέμα,, αν ίσχυε οι άντρες δεν θα έβρισκαν δουλειές αν ίσχυε η διαφορα που υπάρχει στο μέσο εισοδιμα είναι αποτέλεσμα διαφορετικών εργασιών αλλά και της μέσης εξειδίκευσης. Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κάνουν κατά μέσο όρο τις ίδιες δουλειές.
-
Τι δουλειές δηλαδή και ποιος τις φόρτωσε στις γυναικες:stavmanr έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:56Ακριβώς επειδή η γυναίκα είναι επιφορτισμένη με δουλειές που ο άντρας κάνει μόνο στα ντουζένια του, έχουν θεσπιστεί όλα αυτά.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:31Καταρχας η μισθολόγιο διαφορά είναι η μεγαλύτερη μαλάκια έχει εφεύρει το 3ο κύμα του φεμινισμού. Είναι ψέμα,, αν ίσχυε οι άντρες δεν θα έβρισκαν δουλειές αν ίσχυε η διαφορα που υπάρχει στο μέσο εισοδιμα είναι αποτέλεσμα διαφορετικών εργασιών αλλά και της μέσης εξειδίκευσης. Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κάνουν κατά μέσο όρο τις ίδιες δουλειές.
1) Μητρότητα με όλα τα παρελκόμενα.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 10:46Τι δουλειές δηλαδή και ποιος τις φόρτωσε στις γυναικες:stavmanr έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:56Ακριβώς επειδή η γυναίκα είναι επιφορτισμένη με δουλειές που ο άντρας κάνει μόνο στα ντουζένια του, έχουν θεσπιστεί όλα αυτά.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 09:31Καταρχας η μισθολόγιο διαφορά είναι η μεγαλύτερη μαλάκια έχει εφεύρει το 3ο κύμα του φεμινισμού. Είναι ψέμα,, αν ίσχυε οι άντρες δεν θα έβρισκαν δουλειές αν ίσχυε η διαφορα που υπάρχει στο μέσο εισοδιμα είναι αποτέλεσμα διαφορετικών εργασιών αλλά και της μέσης εξειδίκευσης. Οι άντρες και οι γυναίκες δεν κάνουν κατά μέσο όρο τις ίδιες δουλειές.
2) Η φύση.
Φιλοσοφημένες θέσεις, οχι μαλακίες.hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
2. Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη σωματική δύναμη. Ποτέ δεν θα συμβεί η μέση γυναίκα να μπορεί να βάλει κάτω τον μέσο άνδρα. Είναι ένα σημείο που δεν μπορούν ούτε καν να αρνηθούν οι νεοφεμινίστριες και γι' αυτό νιώθουν οργή και φθόνο. Προσπαθούν δε διαρκώς να υποτιμήσουν την εικόνα ενός άνδρα με κανονική διάπλαση και να προωθήσουν μια πιο πλαδαρή εικόνα.
3. Οι άνδρες επινόησαν την επιστήμη, οι άνδρες συνεχίζουν να είναι οι κύριοι εκφραστές της. Ειδικά στις χώρες που υπάρχει απόλυτη ελευθερία για την γυναίκα να επιλέξει όποια καριέρα θέλει, οι γυναίκες περιφρονούν τις επιστημονικές καριέρες και στρέφονται σε πράγματα που από την φύση τους τις τραβάνε.
4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί. Οι γυναίκες πάντα θα μας υπηρετούν γι' αυτό.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... 215-paidiastavmanr έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:301) Μητρότητα με όλα τα παρελκόμενα.
2) Η φύση.
"Για γυναίκες 20 ετών και άνω, στην ηλικιακή ομάδα 20- 29 ετών υπερτερεί το ποσοστό των γυναικών που δεν έχουν γεννήσει παιδί (80%), ενώ στην ηλικιακή ομάδα 30- 39 ετών το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώνεται στο 34,4%."
Και για αυτές τι ισχύσει;
Yippie Kay Yay
-
ε τότε τι συζητάμε;stavmanr έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:301) Μητρότητα με όλα τα παρελκόμενα.
2) Η φύση.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι περιμένονυν να βγει από τηνυστερια του 3ου φεμινιστικού .κυματος. ΤΙ ακριβώς ζητάνε;
Επίσης είχα μια γκόμενα που ήταν παντρεμένη πριν και για κάποιο καιρό πλήρωνε διατροφή γιατί ο πρώην άντρας της ήταν άνεργος και γενικώς πολύ προβληματικός και καλιγόταν αλλά την ίδια ώρα έλεγε φεμινιστικές μαλακίες. Πως ακριβώς την αντιλαμβάνονται της ισότητα;
Διατροφή στον άντρα της γιατί πληρωνε;Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:59ε τότε τι συζητάμε;
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι περιμένονυν να βγει από τηνυστερια του 3ου φεμινιστικού .κυματος. ΤΙ ακριβώς ζητάνε;
Επίσης είχα μια γκόμενα που ήταν παντρεμένη πριν και για κάποιο καιρό πλήρωνε διατροφή γιατί ο πρώην άντρας της ήταν άνεργος και γενικώς πολύ προβληματικός και καλιγόταν αλλά την ίδια ώρα έλεγε φεμινιστικές μαλακίες. Πως ακριβώς την αντιλαμβάνονται της ισότητα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
γιατί ήταν άνεργος λέμε και στην Ολλανδία υπάρχει ισότηταNaida έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 12:08Διατροφή στον άντρα της γιατί πληρωνε;Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:59ε τότε τι συζητάμε;
- hellegennes
Ευθυνόφοβος detected. Θέλεις να κρυφτείς πίσω απ' τα φουστάνια των γυναικών.
Γίνε άντρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φαινοτυπικά αν το δεις, όμως, έχουμε ένα ποδαράκι περισσότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-