@νατάσα μην απαντήσεις, είναι παγίδα.
Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.Juno έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:02Κάτσε, εδώ δεν είπε ο Λιάκο ότι νικήσατε το 2012 όπως έλεγε, αλλά οι σατανάδες γύριζαν πίσω τον χρόνο και τα ξαναζούμε; Δεν το λες και λίγο αυτό.Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 12:33Στην αγκαλια του αφεντικου σας δεν ερχομαι, γιατί είμαι φως και θα τον καψω...Δευτερον, πολυ μαλακας ο σαμαελ, ζορίζεται εδω και δισεκατομμυρια χρόνια και το μονο που καταφερε είναι μία σατανιασμενη πορδη. Στο τελος και αφου μας καθυστερησε πολυ, θα επιστρεψει και αυτος προσκυνωντας μας. Στα τετοια μου και αυτος και εσείς που τον επιλεγετε για θεό του κωλου.
(Σοβαρά πες μου, πιστεύεις και αυτόν τον ισχυρισμό του Λιάκο;)
Υπαρχει και το αλλο, γίνονται ταξίδια στον χρόνο, αλλα μόνο στο παρελθόν που εχει ηδη οριστεί. Το μελλον έχει διακλαδωσεις και μονο ο Θεός γνωρίζει τί θα συμβεί τελικά.
Πολλά γίνονται τελικά που δεν τα γνωρίζουμε.
"Άχρι καιρού..."
Και ο Λιάκο σε ποιον χρεώνει το restart που ισχυρίζεται πως έγινε;Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:11Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.Juno έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:02Κάτσε, εδώ δεν είπε ο Λιάκο ότι νικήσατε το 2012 όπως έλεγε, αλλά οι σατανάδες γύριζαν πίσω τον χρόνο και τα ξαναζούμε; Δεν το λες και λίγο αυτό.Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 12:33
Στην αγκαλια του αφεντικου σας δεν ερχομαι, γιατί είμαι φως και θα τον καψω...Δευτερον, πολυ μαλακας ο σαμαελ, ζορίζεται εδω και δισεκατομμυρια χρόνια και το μονο που καταφερε είναι μία σατανιασμενη πορδη. Στο τελος και αφου μας καθυστερησε πολυ, θα επιστρεψει και αυτος προσκυνωντας μας. Στα τετοια μου και αυτος και εσείς που τον επιλεγετε για θεό του κωλου.
(Σοβαρά πες μου, πιστεύεις και αυτόν τον ισχυρισμό του Λιάκο;)
Υπαρχει και το αλλο, γίνονται ταξίδια στον χρόνο, αλλα μόνο στο παρελθόν που εχει ηδη οριστεί. Το μελλον έχει διακλαδωσεις και μονο ο Θεός γνωρίζει τί θα συμβεί τελικά.
Δεν γνωρίζω τοσα πολλα καρδια μου. Ο Δημος εχει και την σελίδα http://www.taklamakan.gr και εκεί δίνει μυστική γνωση για όσους θελουν.Juno έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:12Και ο Λιάκο σε ποιον χρεώνει το restart που ισχυρίζεται πως έγινε;Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:11Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.
Αν θες, μπες εκεί να μαθαίνεις για τον Ταξιδευτή, τον αορατο πολεμο και τα γεγονότα πισω απο την κουρτίνα και να τρελαίνεσαι.
"Άχρι καιρού..."
Ακόμα και η σελίδα του είναι συνδρομητική.Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:24Δεν γνωρίζω τοσα πολλα καρδια μου. Ο Δημος εχει και την σελίδα http://www.taklamakan.gr και εκεί δίνει μυστική γνωση για όσους θελουν.Juno έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:12Και ο Λιάκο σε ποιον χρεώνει το restart που ισχυρίζεται πως έγινε;Natasha έγραψε: ↑01 Σεπ 2019, 14:11
Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.
Αν θες, μπες εκεί να μαθαίνεις για τον Ταξιδευτή, τον αορατο πολεμο και τα γεγονότα πισω απο την κουρτίνα και να τρελαίνεσαι.

Και έχει ένα σωρό προσφορές, αν πάρεις εκείνο το βιβλίο και μια συνδρομή κλπ.

Αυτός σου πιάνει τον *γκουχ* και σεχρεωνει για αυτό.
- OrderAndChaos
Μόνο αυτό; Εμένα μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί συνέχεια τον δημοφιλή τίτλο Matrix. Βρήκε μια διάσημη αναφορά στην pop κουλτούρα και κάνει παιχνίδι για να εντυπωσιάζει τους χαζούς.

Ε ρε ντρόπιασμα που εχετε να φατε στην Κρίση!
"Άχρι καιρού..."
ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!
Εδω σου λεει ακόμα και μια τρίχα που πεφτει απο τα μαλλια μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, ποσο μαλλον τα πιο σοβαρα θεματα που συνεβησαν στην ζωή μας και στον κόσμο μας.
Εδω σου λεει ακόμα και μια τρίχα που πεφτει απο τα μαλλια μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, ποσο μαλλον τα πιο σοβαρα θεματα που συνεβησαν στην ζωή μας και στον κόσμο μας.
"Άχρι καιρού..."
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Νατάσα... Δεν θα υπάρξει κρίση...Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:00ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!
Παρεμπιπτόντως απο εκτίμηση προς το πρόσωπο σου διότι πρέπει να ξέρω τι γράφει άνοιξα το γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας... Το παράτησα, δεν ειναι αυτά σοβαρά πράγματα, πολύ φαντασία με μπόλικη ευφυΐα και ανακάτεμα ιστοριών.
Παρατηρητής...
Καλα, καποτε θα εννοησεις και συ.ksk έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 15:06Νατάσα... Δεν θα υπάρξει κρίση...Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:00ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!
Παρεμπιπτόντως απο εκτίμηση προς το πρόσωπο σου διότι πρέπει να ξέρω τι γράφει άνοιξα το γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας... Το παράτησα, δεν ειναι αυτά σοβαρά πράγματα, πολύ φαντασία με μπόλικη ευφυΐα και ανακάτεμα ιστοριών.
Είναι διαφορετικός ο χρόνος του καθενός, αλλος στην αρχη, αλλος στο τελος, τί να κανομεν.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Λιακόπουλος γράφει μπούρδες.
Να συνυπολογιστεί κι αυτό στην κρίση.
Να συνυπολογιστεί κι αυτό στην κρίση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως έχει απίστευτο ταλέντο στο μπλα μπλα και τις πωλήσεις. Αν είχε επιλέξει οποιονδήποτε λιγότερο συνωμοσιολογικό τομέα, απο τάπερ μεχρι αεροπλάνα, τώρα θα ήταν αξιοπρεπέστατος επιχειρηματίας. Αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις. Ή κάνει κοινωνικό πείραμα, πόσο τέρμα γίδια μπορεί να είναι κάποιοι.OrderAndChaos έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 00:25Μόνο αυτό; Εμένα μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί συνέχεια τον δημοφιλή τίτλο Matrix. Βρήκε μια διάσημη αναφορά στην pop κουλτούρα και κάνει παιχνίδι για να εντυπωσιάζει τους χαζούς.
Πάντως εκτός από το Matrix, θα μπορούσε να παίξει και αρκετά με το Jupiter Ascending και ίσως και με το Cloud Atlas αν αποδέχεται ότι ξαναγεννιόμαστε. Γενικώς οι δύο "αδελφές" πρέπει να είναι οι αγαπημένοι του σκηνοθέτες.
Υπάρχει η αστυνομία σκέψης του "1984";Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 12:00ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!

Είπαν κακό για τον Λιάκο, μείον δύο points.
Ας γραψω και κατι αναλαφρο εδω, ο πνευματικός μου καποτε μου είπε ότι όταν θα παμε στον παραδεισο θα είναι σαν να βλεπουμε κατι βεγγαλικα που θα πεταει ο Θεός, θα μας παρουσιαζει δηλ ενα υπερθαυμασιο θεαμα και εμείς, οι ψυχες μας, θα θαυμαζουμε, θα λεμε (απο μεσα μας), ω, τί ωραία και τί ομορφα και αυτο θα σβηνει και θα επανερχεται και ετσι καπως θα ζουμε εκεί πανω...
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Άδης των Ιουδαίων και η κρίση των ψυχών
από tanipteros » 18 Δεκ 2024, 03:08 » σε Θρησκειολογία - 13 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Δεκ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποσυμβολισμός του μύθου του Ερμαφρόδιτου, η ένωση των ψυχών
από tanipteros » 05 Ιαν 2025, 01:20 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
05 Ιαν 2025, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
από Dwarven Blacksmith » 06 Αύγ 2024, 19:18 » σε Διεθνής πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
01 Σεπ 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην τελική ευθεία για παραίτηση Μητσοτάκη ?
από Unique » 16 Φεβ 2025, 13:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Φεβ 2025, 19:22
-