Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 01 Σεπ 2019, 14:10

Juno έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:08
Natasha έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:07
Antares έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:04
Πραγματικά τι κάθεστε και συζητάτε Κυριακή μεσημέρι.
Αν δεν είχα δουλειές και ήμουν καλά θα ήμουν στην παραλία. Εκτός και αν είστε και γράφετε από εκεί. :lol:
:lol::lol:

ασε...αρρωστια λεμε.
οπωσδηποτε σε λίγο το κλείνω και φευγω αλλου.
Απάντησέ μου πρώτα εδώ.
@νατάσα μην απαντήσεις, είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 01 Σεπ 2019, 14:11

Juno έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:02
Natasha έγραψε:
01 Σεπ 2019, 12:33
Παρταλι έγραψε:
01 Σεπ 2019, 12:23
αφιερωμενο στην γλυκια Νατασα που συντομα θα ερθει στην ζεστη αγκαλια του Οξαποδω...

Στην αγκαλια του αφεντικου σας δεν ερχομαι, γιατί είμαι φως και θα τον καψω...Δευτερον, πολυ μαλακας ο σαμαελ, ζορίζεται εδω και δισεκατομμυρια χρόνια και το μονο που καταφερε είναι μία σατανιασμενη πορδη. Στο τελος και αφου μας καθυστερησε πολυ, θα επιστρεψει και αυτος προσκυνωντας μας. Στα τετοια μου και αυτος και εσείς που τον επιλεγετε για θεό του κωλου.
Κάτσε, εδώ δεν είπε ο Λιάκο ότι νικήσατε το 2012 όπως έλεγε, αλλά οι σατανάδες γύριζαν πίσω τον χρόνο και τα ξαναζούμε; Δεν το λες και λίγο αυτό.
(Σοβαρά πες μου, πιστεύεις και αυτόν τον ισχυρισμό του Λιάκο;)
Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.

Υπαρχει και το αλλο, γίνονται ταξίδια στον χρόνο, αλλα μόνο στο παρελθόν που εχει ηδη οριστεί. Το μελλον έχει διακλαδωσεις και μονο ο Θεός γνωρίζει τί θα συμβεί τελικά.

Πολλά γίνονται τελικά που δεν τα γνωρίζουμε.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 01 Σεπ 2019, 14:12

Natasha έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:11
Juno έγραψε:
Natasha έγραψε:
01 Σεπ 2019, 12:33

Στην αγκαλια του αφεντικου σας δεν ερχομαι, γιατί είμαι φως και θα τον καψω...Δευτερον, πολυ μαλακας ο σαμαελ, ζορίζεται εδω και δισεκατομμυρια χρόνια και το μονο που καταφερε είναι μία σατανιασμενη πορδη. Στο τελος και αφου μας καθυστερησε πολυ, θα επιστρεψει και αυτος προσκυνωντας μας. Στα τετοια μου και αυτος και εσείς που τον επιλεγετε για θεό του κωλου.
Κάτσε, εδώ δεν είπε ο Λιάκο ότι νικήσατε το 2012 όπως έλεγε, αλλά οι σατανάδες γύριζαν πίσω τον χρόνο και τα ξαναζούμε; Δεν το λες και λίγο αυτό.
Πιστευω στα ρισταρτ αλλα νομίζω ότι αυτα τα κανει ελοχίμ όχι δαίμονας και γίνεται σε περίπτωση που εχει γίνει μεγαλη αδικία με καποια ψυχη και ανθρωπο και καπως πρεπει να επανορθωθεί. Περισσότερα δεν γνωρίζω.

Υπαρχει και το αλλο, γίνονται ταξίδια στον χρόνο, αλλα μόνο στο παρελθόν που εχει ηδη οριστεί. Το μελλον έχει διακλαδωσεις και μονο ο Θεός γνωρίζει τί θα συμβεί τελικά.

Και ο Λιάκο σε ποιον χρεώνει το restart που ισχυρίζεται πως έγινε;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 01 Σεπ 2019, 14:24

Juno έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:12
Natasha έγραψε:
Juno έγραψε:

Δεν γνωρίζω τοσα πολλα καρδια μου. Ο Δημος εχει και την σελίδα http://www.taklamakan.gr και εκεί δίνει μυστική γνωση για όσους θελουν.
Αν θες, μπες εκεί να μαθαίνεις για τον Ταξιδευτή, τον αορατο πολεμο και τα γεγονότα πισω απο την κουρτίνα και να τρελαίνεσαι.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Σεπ 2019, 00:21

Natasha έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:24
Juno έγραψε:
01 Σεπ 2019, 14:12
Natasha έγραψε:

Δεν γνωρίζω τοσα πολλα καρδια μου. Ο Δημος εχει και την σελίδα http://www.taklamakan.gr και εκεί δίνει μυστική γνωση για όσους θελουν.
Αν θες, μπες εκεί να μαθαίνεις για τον Ταξιδευτή, τον αορατο πολεμο και τα γεγονότα πισω απο την κουρτίνα και να τρελαίνεσαι.
Ακόμα και η σελίδα του είναι συνδρομητική. :smt005::smt005::smt005:
Και έχει ένα σωρό προσφορές, αν πάρεις εκείνο το βιβλίο και μια συνδρομή κλπ. :p3::p3::p3:
Αυτός σου πιάνει τον *γκουχ* και σεχρεωνει για αυτό.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos » 03 Σεπ 2019, 00:25

Juno έγραψε:
03 Σεπ 2019, 00:21
Και έχει ένα σωρό προσφορές, αν πάρεις εκείνο το βιβλίο και μια συνδρομή κλπ. :p3::p3::p3:
Μόνο αυτό; Εμένα μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί συνέχεια τον δημοφιλή τίτλο Matrix. Βρήκε μια διάσημη αναφορά στην pop κουλτούρα και κάνει παιχνίδι για να εντυπωσιάζει τους χαζούς. :lol:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Σεπ 2019, 11:43

Ε ρε ντρόπιασμα που εχετε να φατε στην Κρίση!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Σεπ 2019, 12:00

ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!
Εδω σου λεει ακόμα και μια τρίχα που πεφτει απο τα μαλλια μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, ποσο μαλλον τα πιο σοβαρα θεματα που συνεβησαν στην ζωή μας και στον κόσμο μας.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 03 Σεπ 2019, 15:06

Natasha έγραψε:
03 Σεπ 2019, 12:00
ΟΛΑ θα συνυπολογιστουν στην Κρίση, τα λογια, οι κουβεντες για την γνωση, η λαχταρα που είχε κανείς για να γνωρίσει ή η περιφρονηση και η απαξία, η προσπαθεια να φωτίσει τους αλλους, όλα, μα όλα!
Εδω σου λεει ακόμα και μια τρίχα που πεφτει απο τα μαλλια μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, ποσο μαλλον τα πιο σοβαρα θεματα που συνεβησαν στην ζωή μας και στον κόσμο μας.
Νατάσα... Δεν θα υπάρξει κρίση...
Παρεμπιπτόντως απο εκτίμηση προς το πρόσωπο σου διότι πρέπει να ξέρω τι γράφει άνοιξα το γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας... Το παράτησα, δεν ειναι αυτά σοβαρά πράγματα, πολύ φαντασία με μπόλικη ευφυΐα και ανακάτεμα ιστοριών.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Σεπ 2019, 15:11

ksk έγραψε:
03 Σεπ 2019, 15:06
Natasha έγραψε:
Νατάσα... Δεν θα υπάρξει κρίση...
Παρεμπιπτόντως απο εκτίμηση προς το πρόσωπο σου διότι πρέπει να ξέρω τι γράφει άνοιξα το γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας... Το παράτησα, δεν ειναι αυτά σοβαρά πράγματα, πολύ φαντασία με μπόλικη ευφυΐα και ανακάτεμα ιστοριών.
Καλα, καποτε θα εννοησεις και συ.
Είναι διαφορετικός ο χρόνος του καθενός, αλλος στην αρχη, αλλος στο τελος, τί να κανομεν.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 03 Σεπ 2019, 15:17

Ο Λιακόπουλος γράφει μπούρδες.

Να συνυπολογιστεί κι αυτό στην κρίση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Σεπ 2019, 18:17

OrderAndChaos έγραψε:
03 Σεπ 2019, 00:25
Juno έγραψε:
03 Σεπ 2019, 00:21
Μόνο αυτό; Εμένα μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί συνέχεια τον δημοφιλή τίτλο Matrix. Βρήκε μια διάσημη αναφορά στην pop κουλτούρα και κάνει παιχνίδι για να εντυπωσιάζει τους χαζούς. :lol:
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως έχει απίστευτο ταλέντο στο μπλα μπλα και τις πωλήσεις. Αν είχε επιλέξει οποιονδήποτε λιγότερο συνωμοσιολογικό τομέα, απο τάπερ μεχρι αεροπλάνα, τώρα θα ήταν αξιοπρεπέστατος επιχειρηματίας. Αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις. Ή κάνει κοινωνικό πείραμα, πόσο τέρμα γίδια μπορεί να είναι κάποιοι.
Πάντως εκτός από το Matrix, θα μπορούσε να παίξει και αρκετά με το Jupiter Ascending και ίσως και με το Cloud Atlas αν αποδέχεται ότι ξαναγεννιόμαστε. Γενικώς οι δύο "αδελφές" πρέπει να είναι οι αγαπημένοι του σκηνοθέτες.

Natasha έγραψε:
Υπάρχει η αστυνομία σκέψης του "1984"; :e040:
Είπαν κακό για τον Λιάκο, μείον δύο points.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Σεπ 2019, 22:14

Χο-χο-χο!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 06 Σεπ 2019, 07:35

Ας γραψω και κατι αναλαφρο εδω, ο πνευματικός μου καποτε μου είπε ότι όταν θα παμε στον παραδεισο θα είναι σαν να βλεπουμε κατι βεγγαλικα που θα πεταει ο Θεός, θα μας παρουσιαζει δηλ ενα υπερθαυμασιο θεαμα και εμείς, οι ψυχες μας, θα θαυμαζουμε, θα λεμε (απο μεσα μας), ω, τί ωραία και τί ομορφα και αυτο θα σβηνει και θα επανερχεται και ετσι καπως θα ζουμε εκεί πανω...
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 06 Σεπ 2019, 19:02

Ο ορθόδοξος πνευματικός σου,σου είπε για βεγγαλικά και κετελαπόγκο στην αιωνιότητα.
Σίγουρα.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών