Ενήλικοι στην Αίθουσα
Re: Ενήλικοι στην Αίθουσα
Ο Γαβράς αυτή τη στιγμή δεν κοιμάται επειδή τον αμφισβητούν.
Ordem e Progresso.
Δεν βαζουμε λεω εγω κανα στοιχημα γιατι σου ταιριαζει το αβαταρ;

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 23:59Και σε κάθε περίπτωση, ο Γαβράς δεν συγκαταλέγεται στους καλούς σκηνοθέτες για οτιδήποτε σκηνοθέτησε σ' αυτήν την χιλιετία.

- hellegennes
Seriously?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλά, όταν καταλάβεις κι εσύ ο ίδιος τι στον πούτσο προσπαθείς να πεις και πού θες να καταλήξεις, πες το και σε εμάς.
Το Αμήν ήταν μέτριο, όπως και οτιδήποτε έχει σκηνοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχει κάνει τίποτα αξιομνημόνευτο σ' αυτόν τον αιώνα, πράγμα λογικό γιατί είναι παππούς. Η δε ταινία για την οποία συζητάμε φαίνεται τραγελαφική.
Σε όλα αυτά συμφωνούν κοινό και κριτικοί και κανένας υπερασπιστής δεν μπορεί να πείσει ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι λάθος διότι «ιερή αγελάδα». Το αν νοιάζει ή όχι τον Γαβρά, πράγμα που δεν ξέρεις εκτός κι αν είσαι ο ίδιος, είναι αδιάφορο και άσχετο με αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, ο τζες τιμάται στη Βενετία για τη συνολική του προσφορά στο Σινεμά, και καίγεται επειδή γκούγκλισες 3 κριτικές και βαθμολογήσεις.hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 01:25Καλά, όταν καταλάβεις κι εσύ ο ίδιος τι στον πούτσο προσπαθείς να πεις και πού θες να καταλήξεις, πες το και σε εμάς.
Το Αμήν ήταν μέτριο, όπως και οτιδήποτε έχει σκηνοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχει κάνει τίποτα αξιομνημόνευτο σ' αυτόν τον αιώνα, πράγμα λογικό γιατί είναι παππούς. Η δε ταινία για την οποία συζητάμε φαίνεται τραγελαφική.
Σε όλα αυτά συμφωνούν κοινό και κριτικοί και κανένας υπερασπιστής δεν μπορεί να πείσει ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι λάθος διότι «ιερή αγελάδα». Το αν νοιάζει ή όχι τον Γαβρά, πράγμα που δεν ξέρεις εκτός κι αν είσαι ο ίδιος, είναι αδιάφορο και άσχετο με αυτά.
Ordem e Progresso.
Ούτε τα λεφτά της δε θα βγάλει 
ψέμμα. έλληνες ηθοποιοί, υπαμοιβές

ψέμμα. έλληνες ηθοποιοί, υπαμοιβές
Πολύ καλό!Γραφικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 00:59hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 23:59Και σε κάθε περίπτωση, ο Γαβράς δεν συγκαταλέγεται στους καλούς σκηνοθέτες για οτιδήποτε σκηνοθέτησε σ' αυτήν την χιλιετία.![]()
Το Αμήν ειχε κι αυτό καλές στιγμές (η σκηνή με το ναζο-ρεβεγιόν μου έχει μείνει) αλλά ήταν γενικά μετριο.
So hab ich dich schon unbedingt
DIE WELT.
O κριτικός της συντηρητικής αλλά έγκυρης Welt πάντως δεν φαίνεται να περιγράφει ως φέσι το φιλμ.
O κριτικός της συντηρητικής αλλά έγκυρης Welt πάντως δεν φαίνεται να περιγράφει ως φέσι το φιλμ.
Ordem e Progresso.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπα. Ψιλομαλακία ήταν κι αυτό. H τελευταία καλούτσικη ταινία του ήταν το μουσικό κουτί.Γραφικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 00:59hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 23:59Και σε κάθε περίπτωση, ο Γαβράς δεν συγκαταλέγεται στους καλούς σκηνοθέτες για οτιδήποτε σκηνοθέτησε σ' αυτήν την χιλιετία.![]()
- hellegennes
Ντάξει. 10χρονο παιδάκι.Cavaliere έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 10:37Ναι, ο τζες τιμάται στη Βενετία για τη συνολική του προσφορά στο Σινεμά, και καίγεται επειδή γκούγκλισες 3 κριτικές και βαθμολογήσεις.hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 01:25Καλά, όταν καταλάβεις κι εσύ ο ίδιος τι στον πούτσο προσπαθείς να πεις και πού θες να καταλήξεις, πες το και σε εμάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H κριτική της Welt από αυτόν που καλύπτει το φεστιβάλ υπάρχει εν μέρει και σε μετάφραση στα ελληνικά, στο Διαδίκτυο. Αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό την ταινία, αλλά τι να ξέρει αυτός μπροστά στους μελιτζανοσαλάτες που λοιδορούν κι ειρωνεύονται; Ντα, ποιός Γαβράς, κλάιν μάιν, πιάσε μια μουρταδέλλα με ξύγκι ούρου.
Ordem e Progresso.
- κυρ Παντελής
Το καλύτερο θα ήταν να παραδεχτείτε τζουτζέδες ότι μισήσατε τον Βαρουφάκη επειδή είχε αρχίδια και κόντραρε τους απατεώνες της ΕΕ με μοναδικό προσανατολισμό το όφελος προς την Ελλάδα. Γλείφτες του Σόιμπλε και του Ντάζεμπλουμ.
- κυρ Παντελής
Φαίνεται γαμάτη. Περιμένουμε μέχρι τις 3 Οκτωβρίου να την απολαύσουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας, Γαβράς και οι Ενήλικοι στην Αίθουσα
από Portia » 13 Αύγ 2023, 20:54 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia