Oiκτο...
Oiκτο...
Ο γείτονας κάνει μαθήματα τραγουδιού και έχει τέτοια ώρα τον δάσκαλο να του κάνει μάθημα, και λέμε, είναι βασανιστήριο, ο Κακοφωνίξ. Σκιάζομαι, ιδίως όταν τραβάει καμιά κορώνα και θυμώνει ο Τουτάτης. Μου έρχεται να του χτυπήσω και να τον φιμώσω και να τον δέσω. Βοήθεια...
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Re: Oiκτο...
Τραγουδα και εσυ,ear for an ear
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Cavaliere έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:57Ο γείτονας κάνει μαθήματα τραγουδιού και έχει τέτοια ώρα τον δάσκαλο να του κάνει μάθημα, και λέμε, είναι βασανιστήριο, ο Κακοφωνίξ. Σκιάζομαι, ιδίως όταν τραβάει καμιά κορώνα και θυμώνει ο Τουτάτης. Μου έρχεται να του χτυπήσω και να τον φιμώσω και να τον δέσω. Βοήθεια...
Βάλε κλαρίνα στη διαπασών, δοκιμασμένη συνταγή.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πες του να σου τραγουδησει αυτο μπας και πιασει το νοημα 

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Phorum.gr user: independent_44
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στύγιος έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 15:09Cavaliere έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:57Ο γείτονας κάνει μαθήματα τραγουδιού και έχει τέτοια ώρα τον δάσκαλο να του κάνει μάθημα, και λέμε, είναι βασανιστήριο, ο Κακοφωνίξ. Σκιάζομαι, ιδίως όταν τραβάει καμιά κορώνα και θυμώνει ο Τουτάτης. Μου έρχεται να του χτυπήσω και να τον φιμώσω και να τον δέσω. Βοήθεια...
Βάλε κλαρίνα στη διαπασών, δοκιμασμένη συνταγή.

Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα του χτυπήσεις την πόρτα και αντί για οίκτο θα του πεις έλεος...Cavaliere έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 14:57Ο γείτονας κάνει μαθήματα τραγουδιού και έχει τέτοια ώρα τον δάσκαλο να του κάνει μάθημα, και λέμε, είναι βασανιστήριο, ο Κακοφωνίξ. Σκιάζομαι, ιδίως όταν τραβάει καμιά κορώνα και θυμώνει ο Τουτάτης. Μου έρχεται να του χτυπήσω και να τον φιμώσω και να τον δέσω. Βοήθεια...

Παρατηρητής...