Lugozzi
Otto Weininger έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 01:32[img]https://i.postimg.cc/VLRGhrXp/FB-I ... .jpg[/img]
Lugozzi
+1.Albrecht έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 08:47Και όσο θυμάμαι τι έκανε ο Νοβιτσκι με την εθνική του έχοντας συμπαίκτες κάτι παρταλια της κακιας ώρας...
Έχεις τον MVP στην ομάδα σου, ίσως και η μοναδική φορά που θα τον δούμε με την εθνική, και μου βάζεις για κόουτς κάποιον Σκουρτοπουλο. Έχεις τα καλύτερα υλικά για τη συνταγή και τα δίνεις σε έναν απίθανο.
Ναι. Και τέτοια εθνική ΗΠΑ που δεν φοβίζει δύσκολο να ξαναπετύχουμε τα επόμενα χρόνια.
Σε τέτοιες ψηφοφορίες υπάρχει ένα ποσοστό υπερβολής και προβολής της προσωπικής προτίμησης σε βάρος της ορθολογικής αξιολόγησης. Το γεγονός ότι θα είχες και τον mvp του nba (δεν συμβαίνει κάθε μέρα) έδινε υλικό για όνειρα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 18:071 στους 2 φορουμιτες ψηφισαν οτι θα παρει η ελλαδαρα το χρυσο! να τα λεμε κι αυτα
σε δυο χρονια απο τωρα στην επομενη διοργανωση παλι τα ιδια θα γραφονται σα την ημερα της μαρμοτας ρε πστη μου
Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται να έχεις από πίσω παίχτες με εμπειρία, ταλέντο και ανάλογες δυνατότητες να τους αντικαταστήσουν. Γιατί ωραία τα χώνουμε στον Μπουρούση αλλά να λέμε και ένα ευχαριστώ που σε αυτή την ηλικία τρέχει σε προετοιμασίες αντί να κάνει διακοπές όπως άλλοι.
Ταλέντο υπάρχει απλά η παραγωγική διαδικασία έχει κολλήσει στο σκεπτόμενο μπάσκετ και στα χιλιάδες συστήματα ενώ παραμελεί τα βασικά του αθλήματος.ST48410 έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 09:27Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται να έχεις από πίσω παίχτες με εμπειρία, ταλέντο και ανάλογες δυνατότητες να τους αντικαταστήσουν. Γιατί ωραία τα χώνουμε στον Μπουρούση αλλά να λέμε και ένα ευχαριστώ που σε αυτή την ηλικία τρέχει σε προετοιμασίες αντί να κάνει διακοπές όπως άλλοι.
Δεν είμαι του χώρου και δεν τα γνωρίζω αυτά. Αν δεν ερχόταν τώρα ο Μπουρούσης είχες παίκτη να τον αντικαταστήσει επάξια;
και πολλά είπα