Άνοιξε εσύ, σε σένα οφείλεται εξάλλου.
Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»
Re: Κεραμέως: «Το μάθημα της Ιστορίας να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι απλό νομίζω, θα ψάξουμε κάποιον, μέσα από το νήμα που θα ανοίξει ο χάο, που είναι ήδη εκεί και δεν περνάνε από το πολίτ μπηρό τα ποστ του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί..
.
.
γατάκια.
.
.
Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Μήπως τυχαίνει να έχεις και λογαριασμό στο elefthero.net;ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:41Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
.
.
Στην ελεύθερη έρευνα φυσικά. Στο ελεύθερο οχιsys3x έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:43Μήπως τυχαίνει να έχεις και λογαριασμό στο elefthero.net;ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:41Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Τέλεια.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:44Στην ελεύθερη έρευνα φυσικά. Στο ελεύθερο οχιsys3x έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:43Μήπως τυχαίνει να έχεις και λογαριασμό στο elefthero.net;ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:41Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.
Είσαι πολύ τυχερός, θα σε κάνω Ήρωα μαλάκα μου.
Λοιπόν μπες κατευθείαν στο elefthero.net και άνοιξε λογαριασμό με το ίδιο νικ, επιβεβαίωσε και περίμενε τις επόμενες εντολές.
.
.
Α ρε μαλάκες, ενήλικες είστε ,συμπεριφερθείτε ως ενήλικες. Τι να με πειράξει πλέον εμένα αν έφαγα πέρμα από φόρουμ άγνωστων σε άγνωστο. Σκασίλα μου , πιο σημαντικά είναι η υγεία μου ,η οικογένεια μου ,η πατρίδα μου κι όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Γιατί;sys3x έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:47Τέλεια.
Είσαι πολύ τυχερός, θα σε κάνω Ήρωα μαλάκα μου.
Λοιπόν μπες κατευθείαν στο elefthero.net και άνοιξε λογαριασμό με το ίδιο νικ, επιβεβαίωσε και περίμενε τις επόμενες εντολές.
Άμα σε εμπιστευτεί ότι δεν θα βρίσεις αιφνιδίως και δεν θα στείλεις χυδαίο μήνυμα σε κάποιον σε αφήνει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 08 Σεπ 2019, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι ρε, δεν έχω λογαριασμό εκεί.

Άσε μωρή ΜπαρμπαρέλαΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:44Στην ελεύθερη έρευνα φυσικά. Στο ελεύθερο οχιsys3x έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:43Μήπως τυχαίνει να έχεις και λογαριασμό στο elefthero.net;ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:41Είμαι αλβανολαγνος, τουρκολάγνος, γυφτολαγνος, τουρκοσπορος, μεμετι, γιουσουφάκι, πουλημενος, ουροπεολαγνος, χανουμακι, σκατολαγνος, σκοπιανολαγνος, βουλγαρολαγνος, χασακι, φραγκολαγνος, είμαι ένα σωρό αλλά πράγματα. Και πιστεύω ότι η κυρία Κεραμεως κάνει μεγάλο λάθος.

Θες να γίνεις ΗΡΩΑΣ ή όχι;ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2019, 18:54Γιατί;
Λέγε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κίνα αναπτύσσει νέα μέθοδο παραγωγής χάλυβα μειώνοντας κατά πολύ τοναπαιτούμενο χρόνο
από Ίακχος » 24 Δεκ 2024, 09:36 » σε Τεχνολογία - 0 Απαντήσεις
- 80 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Δεκ 2024, 09:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση έχουν οι κεφαλαιοκράτες ταξική συνείδηση;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Φεβ 2025, 13:31 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 61 Απαντήσεις
- 1316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Φεβ 2025, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κομμουνιστικό κόμμα μπροστά στην αντιενωσιακή συνείδηση του λαού μας ☭
από Ληστοσυμμορίτης » 26 Μάιος 2024, 18:18 » σε Εθνικά Θέματα - 94 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
06 Ιουν 2024, 18:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κομμουνιστικό κόμμα μπροστά στην αντικαπιταλιστική συνείδηση του λαού μας ☭
από Ληστοσυμμορίτης » 29 Απρ 2025, 03:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 93 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
29 Απρ 2025, 03:56
-