Υστερα με λες οτι μλεκω εγω.
Χαρα στο κουραγιο σου.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Υστερα με λες οτι μλεκω εγω.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Και τι με νοιάζει η γνώμη της Ιεραρχίας, αν λέει μπούρδες ο τύπος δεν θα με πείσει κανένας κλήρος ότι είναι τίποτα αριστουργήματα σκέψης αυτά που εκφέρει.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:14Δεν έχει την ίδια γνώμη η εκκλησία. Τον θεωρεί από τα τοπ της.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:06Εντάξει ρε συ σιγά την διαφώτιση, είναι ένας καμμένος εκεί και λέει μπούρδες, σιγά μη τον πάρουμε στα σοβαρά τον παλαβό.Χαοτικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 00:50Ξαναβάζω αυτό για τις παρθένες που ο Θεός τις αγαπάει ενώ τις ξεσκισμένες θα τις αφήσει να ψοφήσουν.
http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_atha ... oi_019.mp3
Στο 45:00. Ακούστε να διαφωτιστείτε.
Πολύ αγάπη αυτός ο Θεόςπολύ λαίμαι
https://www.impantokratoros.gr/AE512F0D.el.aspx
Και άντε ρε που θα μιλήσεις για τους Led Zeppelin.
ΩΧ, πάλι οι Γνωστικές αιρετικές θεωρήσειςΝατάσα έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:10Το σωμα το εκανε ο διαβολος μετα την πτωση μας απο τον παραδεισο. Την ψυχη ο Θεός.hellegennes έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 00:41Συγγνώμη αλλά οι αρρώστιες προέρχονται από βιολογικά αίτια κι όλα έχουν DNA. Το DNA δεν είναι δημιούργημα του Θεού; Ή έμαθε την τεχνική κι ο διάβολος; Γιατί τώρα μάς βάζεις σε νέες περιπέτειες, να βρίσκουμε ποια πλάσματα της φύσης έφτιαξε ο θεός και ποια ο διάβολος.
Αλλά με βάση την θεωρία ότι η δημιουργία είναι εξ ορισμού καλό πράγμα, γιατί δεν είναι καλό πράγμα ο ιός της γρίπης; Που αν την έφτιαξε ο διάβολος, με δεδομένο ότι η δημιουργία είναι καλό πράγμα, τότε ο διάβολος είναι φύσει καλός.
Τις δε ψυχικές νόσους πώς τις έφτιαξε ο διάβολος αφού οφείλονται στην βιολογική λειτουργία του εγκεφάλου; Μπορεί ο διάβολος να επεμβαίνει στον σχεδιασμό ενός πλάσματος που έφτιαξε ο Θεός;
Λες χαζα παλι, το σωμα μας είναι ατελεστατο. Χαλια δουλεια εκανε ο αγαπουλας.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:19ΩΧ, πάλι οι Γνωστικές αιρετικές θεωρήσειςΝατάσα έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:10Το σωμα το εκανε ο διαβολος μετα την πτωση μας απο τον παραδεισο. Την ψυχη ο Θεός.hellegennes έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 00:41Συγγνώμη αλλά οι αρρώστιες προέρχονται από βιολογικά αίτια κι όλα έχουν DNA. Το DNA δεν είναι δημιούργημα του Θεού; Ή έμαθε την τεχνική κι ο διάβολος; Γιατί τώρα μάς βάζεις σε νέες περιπέτειες, να βρίσκουμε ποια πλάσματα της φύσης έφτιαξε ο θεός και ποια ο διάβολος.
Αλλά με βάση την θεωρία ότι η δημιουργία είναι εξ ορισμού καλό πράγμα, γιατί δεν είναι καλό πράγμα ο ιός της γρίπης; Που αν την έφτιαξε ο διάβολος, με δεδομένο ότι η δημιουργία είναι καλό πράγμα, τότε ο διάβολος είναι φύσει καλός.
Τις δε ψυχικές νόσους πώς τις έφτιαξε ο διάβολος αφού οφείλονται στην βιολογική λειτουργία του εγκεφάλου; Μπορεί ο διάβολος να επεμβαίνει στον σχεδιασμό ενός πλάσματος που έφτιαξε ο Θεός;
Μέρος του σώματος είναι και το μυαλό άρα και το μυαλό σε αυτή την περίπτωση θα είναι ατελέστατο άρα σε αυτή την περίπτωση και οι κρίσεις και σκέψεις του εγκεφάλου ως μέρος του σωματος είναι επίσης ατελέστατες άρα σε αυτή την περίπτωση αυτό που μόλις έγραψες ως πιστεύω σου είναι επίσης ατελέστατο. Σύμφωνα με την δικιά σου άποψη δηλαδή, πρέπει να θεωρήσουμε την άποψη σου ατελέστατη. Μόλις αναίρεσες δηλαδή όσα έγραψες ως ατελέστατα.Νατάσα έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:21Λες χαζα παλι, το σωμα μας είναι ατελεστατο. Χαλια δουλεια εκανε ο αγαπουλας.
Τι μπουρδες γραφεις Χριστε μου. Το μυαλό είναι μερος της συνείδησης. Η συνείδηση είναι του Θεου όπως και η δυναμη των ενστίκτων. Αν τα αφηνε ολα στον διαβολο, θα δαιμονιζόμασταν εντελως.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:27Μέρος του σώματος είναι και το μυαλό άρα και το μυαλό σε αυτή την περίπτωση θα είναι ατελέστατο άρα σε αυτή την περίπτωση και οι κρίσεις και σκέψεις του εγκεφάλου ως μέρος του σωματος είναι επίσης ατελέστατες άρα σε αυτή την περίπτωση αυτό που μόλις έγραψες ως πιστεύω σου είναι επίσης ατελέστατο. Σύμφωνα με την δικιά σου άποψη δηλαδή, πρέπει να θεωρήσουμε την άποψη σου ατελέστατη. Μόλις αναίρεσες δηλαδή όσα έγραψες ως ατελέστατα.
Μα εγώ την χαίρομαι την ζωή και πολύ μάλιστα, είναι μια μαγική μοναδική και μεγαλειώδης ομορφιά η ζωή και θέλω να ζήσω για πάντα.
Καλα, όταν αρρωστησεις ή οταν γερασεις και δεν μπορείς να παρεις τα ποδια σου, ελα να τα ξαναπουμε.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:32Μα εγώ την χαίρομαι την ζωή και πολύ μάλιστα, είναι μια μαγική μοναδική και μεγαλειώδης ομορφιά η ζωή και θέλω να ζήσω για πάντα.
Σε συγχωρώ, δεν πειράζει βρε, είμαι μια πολύ κουλ και χαλαρή οντότητα. Θες να πεις δηλαδή ότι έχει σχέση με τα ένστικτα είναι θεϊκής φύσης;Νατάσα έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:30Τι μπουρδες γραφεις Χριστε μου. Το μυαλό είναι μερος της συνείδησης. Η συνείδηση είναι του Θεου όπως και η δυναμη των ενστίκτων. Αν τα αφηνε ολα στον διαβολο, θα δαιμονιζόμασταν εντελως.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:27Μέρος του σώματος είναι και το μυαλό άρα και το μυαλό σε αυτή την περίπτωση θα είναι ατελέστατο άρα σε αυτή την περίπτωση και οι κρίσεις και σκέψεις του εγκεφάλου ως μέρος του σωματος είναι επίσης ατελέστατες άρα σε αυτή την περίπτωση αυτό που μόλις έγραψες ως πιστεύω σου είναι επίσης ατελέστατο. Σύμφωνα με την δικιά σου άποψη δηλαδή, πρέπει να θεωρήσουμε την άποψη σου ατελέστατη. Μόλις αναίρεσες δηλαδή όσα έγραψες ως ατελέστατα.
Τώρα άρρωστος είμαι αλλά και πάλι δεν πτοούμαι. Όταν γεράσω και δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου ευελπιστώ να μπορέσω τουλάχιστον να έχω μια γυμνόστηθη νεαρή νοσοκόμα στο προσκεφάλι μου να φύγω γλυκά και γαλήνια. Μετά θα επιστρέψω όμως ε, εμένα με αρέσει υπερβολικά η ζωη αυτή, I'll be back.Νατάσα έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:33Καλα, όταν αρρωστησεις ή οταν γερασεις και δεν μπορείς να παρεις τα ποδια σου, ελα να τα ξαναπουμε.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 01:32Μα εγώ την χαίρομαι την ζωή και πολύ μάλιστα, είναι μια μαγική μοναδική και μεγαλειώδης ομορφιά η ζωή και θέλω να ζήσω για πάντα.
Το οτι εσυ αδυνατεις να καταλαβεις τον λογο για τον οποιο βρισκομαστε εδω κατω δεν σημαινει οτι οποιος διαφωνει με σενα υποβιβαζει τον Θεο. Ο Θεος ειναι αρμονια. Εμεις οι ανθρωποι προκαλεσαμε δυσαρμονια και επρεπε να μπουμε σε δοκιμασια ωστε να εξιλεωθουμε για αυτο. Αυτος ειναι και ο λογος που ζουμε σε αυτον τον κοσμο με το φθαρτο και ατελες σωμα μας. Οταν κανεις ενα σφαλμα πρεπει να <<πονεσεις>> για να επανορθωσεις, αυτο λεει η λογικη.Και επειδη ο Θεος θελει να επανορθωσουμε και να γυρισουμε εκει απο οπου εκπεσαμε, δημιουργησε το ανθρωπινο συστημα με σωματα στον 3-διαστατο χωρο.
Περαστικά!