Ξενοδοχείο στην Αθήνα
- Otto Weininger
Re: Ξενοδοχείο στην Αθήνα
Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Ήταν 25-30 το βράδυ. Όμως ο Ορέστης 35 καθάρισε. Με συγκινείτε που εξακολουθείτε να ασχολείστε, αλλά το βρήκα αυτό που θα μείνω.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 12:14Challenge accepted. Αφού δεν σε νοιάζει τίποτα και θες απλα να είναι φτηνό :
Hotel Sparti, στον Πειραιά. Είναι 1 λεπτό με τα πόδια από τον ηλεκτρικό.
Και ο, τι αλλη συμβουλη θες για Αθηνα εμενα να ρωτησεις. Ειμαι ο ανθρωπος σου.Γραφικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 12:21Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Ήταν 25-30 το βράδυ. Όμως ο Ορέστης 35 καθάρισε. Με συγκινείτε που εξακολουθείτε να ασχολείστε, αλλά το βρήκα αυτό που θα μείνω.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 12:14Challenge accepted. Αφού δεν σε νοιάζει τίποτα και θες απλα να είναι φτηνό :
- Eθνικοκοινωνιστης
σιτι πλαζα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με έξτρα σως ταχίνι

Α να ' σαι καλά βρε, να ξέρω να ετοιμάσω και κανένα φαγητό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο φαλαφελας. Τι εννοείς δεν στη βάζουν; Ο φίλος μου έτσι το παιρνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω ρωτησα τι βαζουν και δεν ειπαν τπτ για χαμπανερος. Το καυτερο που λενε ειναι καυτερο πιπερι.Naida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:10Στο φαλαφελας. Τι εννοείς δεν στη βάζουν; Ο φίλος μου έτσι το παιρνει.
Να μην υπάρχει χαμπανερος και να με δουλεύει και το ζητάω έτσι; Θα τον σκοτώσωΟρέστης 35 έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:12Εγω ρωτησα τι βαζουν και δεν ειπαν τπτ για χαμπανερος. Το καυτερο που λενε ειναι καυτερο πιπερι.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευκολο να το διαπιστωσειςNaida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:15Να μην υπάρχει χαμπανερος και να με δουλεύει και το ζητάω έτσι; Θα τον σκοτώσωΟρέστης 35 έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:12Εγω ρωτησα τι βαζουν και δεν ειπαν τπτ για χαμπανερος. Το καυτερο που λενε ειναι καυτερο πιπερι.
Να τους ρωτήσω ε; Θα το κάνω όταν ξαναπάω. Κι αν δεν υπάρχει και με δουλεύει θα τους ζητήσω να βάζουν πιπέρι στο φαλαφελ του μεχρι να πω στοπ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:19Ευκολο να το διαπιστωσειςNaida έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:15Να μην υπάρχει χαμπανερος και να με δουλεύει και το ζητάω έτσι; Θα τον σκοτώσωΟρέστης 35 έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:12
Εγω ρωτησα τι βαζουν και δεν ειπαν τπτ για χαμπανερος. Το καυτερο που λενε ειναι καυτερο πιπερι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35 έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 13:25Και ο, τι αλλη συμβουλη θες για Αθηνα εμενα να ρωτησεις. Ειμαι ο ανθρωπος σου.Γραφικός έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 12:21Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Ήταν 25-30 το βράδυ. Όμως ο Ορέστης 35 καθάρισε. Με συγκινείτε που εξακολουθείτε να ασχολείστε, αλλά το βρήκα αυτό που θα μείνω.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 12:14
Challenge accepted. Αφού δεν σε νοιάζει τίποτα και θες απλα να είναι φτηνό :
Σιγανοπαπαδιά, μουχριτσα, τελευταία
Εγω τον ειδα πρώτη
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-